Zyzia pisze:Wojtek pisze:Właśnie wróciłem z meczu:) Na początek pare słów o spotkaniu. Odra zagrała słaby mecz, zwłaszcza jeśli chodzi o rzuty - głównie osobiste!! Gospodynie od początku osiągneły przewage, której do końca spotkania nie oddały:( Co tu dużo pisać jutro kolejny - oby zwycięski!!
Teraz apel do wszystkich kibiców CCC macie znami dożywotnią kose i radze nie przyjeżdzajcie do nas jeśli życie wam miłe!! Tak jak nas potraktowaliście dzisiaj to poprostu skandal!!
Przyjeżdzamy odrazu butelek plastikowych z wodą nie można wnieść!! Rozdzielili nam grupe kibiców jedni na trybunach a inni przy parkiecie!! Ponad to policja wasza "rozdawała" naszym kibicom 50 zł mandaty - za to że są i przyjechali!! na meczu cały czas nas spiker zagłuszał i nie pozwlił nic zaśpiewać i podkręcał głos! Ponad to sędziowie gwizdali tak, że płakać sie chciało!! Okrzyki w ich strone spowodowały, że jeden z naszych kibiców został wyrzucony!! Mecz sie zakończył podchodzimy pod autobus i lecą w nas kulki ze śniegu i do bicia startowali jacys kolesie!! jesteście beznadziejni i niestety nic tego nie zmieni!!!
Pozdrawiam i do jutra!!!!!!!!!
Wojtek,współczuję wam,my przekonaliśmy się o WIELKOŚCI polkowickiego klubu w poprzednim sezonie.Te ich kombinacje z wysokością koszy ,laserowe powitania tylko dla swoich zawodniczek,itd..poprostu brak słów.Widocznie wyznają zasadę "po trupach do celu".
Odra,jesteśmy z Wami!!!Dacie radę!!!Powodzenia!!!
Rozumiem wasze rozgoryczenie po przegranym meczu pamiętajcie czas goi rany.Tylko nie mieszajcie kibiców z Policją i ochroną są nadgorliwi i zauważcie ,że na halę nikt nie wnosi czy z Polkowic czy z przyjezdnych napoji i innych "suwenirów".Wy wkładacie działaczy,Policję,ochronę i kibiców do jednego worka i (robisz MAFIE)nie mów mi wy posadziliści wy pozabieraliśćie to zrobili działacz a to zrobiła Policja a to zrobili kibice będzie obiektywnie
P.S. Rozgranicz też Klub Kibica a kibic z" ulicy", za członków klubu a jest nas grupka zgranych ludzi, ręcze głową za nich!!! na jakiś baranów z ulicy nie mam wpływu i myślę że tak jest wszędzie i uwas też nas wyzywali.
P.S. Kibice z Brzegu bądźcie obiektywni wasze zachowanie było lekko prowokujące kibiców z "ulicy" i w całym zamieszaniu jest jest też wasza wina.A bywają u nas kibice z całej STBL i jak chcą tworzyć widowisko sportowe to zawsze razem się bawimy spytajcie waszych znajomych ze ŚLĘZY a przy okazji pozdro dla Rafała i jego kompanów.(Zapraszam was na mecz i może coś napiszecie)
A na marginesie to cała ta sprawa się powtarza co rok tak żę ja już się do tego przyzwyczajam jak drużyna przegrywa to CCC jest bee i kibice z drużyny przeciwnej protestują w nie sportowy sposób ale najpierw żądajcie od swoich działaczy aby stworzyli wam skład waszych marzeń i stabilność finansową a nie rozbudzali gadaniem że jest DOBRZE ambicji kibiców.