1 runda Play Off: AZS PWSZ Gorzów Wlkp.- ROW Rybnik 2-0
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
1 runda Play Off: AZS PWSZ Gorzów Wlkp.- ROW Rybnik 2-0
1 mecz:Sobota, 20.03.2010 godz. 18.00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: 1 runda Play Off: AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski - ROW Rybnik
Kurcze nie ma tu za dużo do powiedzenia ,gdyby nie Darek bylo by wyżej dużo wyżej a tak pograły młode tyle do meczu
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
To chyba dobrze, że dał pograć chociaż chwile młodym... 
Kozak w necie - pizda w świecie!

-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
friel pisze:Kurcze nie ma tu za dużo do powiedzenia ,gdyby nie Darek bylo by wyżej dużo wyżej a tak pograły młode tyle do meczu
Lepiej wygrac +1 ... niz wygrac +50 i jakas kontuzje zalapac gratis...
Mecz ogolnie bez historii, wielkich emocji... AZS jak walec przejechal sie po Rybniku. Cieszy bardzo dobra forma naszych zawodniczek. 11 asyst Samanthy... 7/9 Sapowej... itp ; D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Mecz bez historii... Mimo że trener Maciejewski przed spotkaniem wypowiadał się że będzie ciężko to ja byłem jakoś spokojny o wynik i nie dopuszczałem możliwości że Rybnikowi może znowu wyjść taki mecz jak za pierwszym razem w Gorzowie. Teraz tylko skoncentrować się na środę i zakończyć serię w 2 meczach.
Gorzów nie bedzie miał problemu w drugim meczu jak zawodniczki Rybnika już teraz twierdzą ze w tych meczach są bez szans i gdzie tu wola walki chociaż chęci i pozory mogły stwarzać a tak odechciewa sie na ten mecz jechać w dodatku taki kawał drogi 
bodek38 pisze:Gorzów nie bedzie miał problemu w drugim meczu jak zawodniczki Rybnika już teraz twierdzą ze w tych meczach są bez szans i gdzie tu wola walki chociaż chęci i pozory mogły stwarzać a tak odechciewa sie na ten mecz jechać w dodatku taki kawał drogi
Błędne podejście, albo przedmeczowa zasłona dymna. AZS nadal zagra z tylko jedną rozgrywającą. Poza tym kontuzja Kaśki to mniejsza możliwość rotacji polakami w AZS. Łatwiej jest jakby nas rozpracować, bo Kruszyna albo Aga Kaczmarczyk muszą więcej niż zawsze przebywać na parkiecie. Chaliburda, Trębicka, Maruszczak czy ostatnio Grelewicz wchodzą tylko i wyłącznie, gdy prowadzimy niezagrożenie.
I kto niby miałby Was ropzpracować pan O. wątpie zara stwierdzi ze to nie ta półka poza tym komu by sie chciało jeszcze raz do Gorzowa wracać koszty itp
No właśnie takie wrażenie można odnieśc że Rybnik już chce skończyć to
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Dla mnie to już nie pierwszy raz kiedy Rybnik prezentuje takie podejście..żadnej ambicji, woli walki..bo przecież pierwszy z ósmym nie ma żadnych szans..Z takim podejściem to ten zespół nigdy nic nie osiągnie.
Ale obym się mylił i mam nadzieje że w środę Rybniczanki zmuszą do większego wysiłku AZS.
Ale obym się mylił i mam nadzieje że w środę Rybniczanki zmuszą do większego wysiłku AZS.
pożyjemy zobaczymy chyba jednak sie wybiore bo sezon już ku końcowi a potem znów czekać oby było na co
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Ponownie policzyliśmy widzów, jest ich już 76
http://www.gorzow24.pl/sport/live/319/u ... orzow.html
po 2 kwartach 36:48 dla AZS u
edit: Mamy pierwszego polfinaliste
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Ciekawa sytuacja dziś w zespole gospodarzy. W składzie na dzisiejszy mecz widnieje Devanei Hampton, ale zawodniczka nie pojawiła sie w hali w Pawłowicach. - Nie wiem co się z nią dzieję, wygląda to na porzucenie pracy - powiedział nam przed chwilą trener Orczyk.
gorzow24.pl
Kozak w necie - pizda w świecie!

o i wszystko z planem pana O. zastatystowały i już z głowy po co sie męczyći jeszcze nie daj Bóg wracać do Gorzowa tylko trzemuma to wszystko służyć tak co sezon minimalizm do kwadratu jak nie ma kasy to czy ma sens to tak na siłe ciągnąć iliczyć na cud że w koncu znajdzie się sponsor i sypnie kasą zobaczymy co teraz bedzie w meczach 5-8 pewnie też rywle znów nie z naszej półki no i może zaś 7 miejsce wywalczą
zancia_a pisze:Ciekawa sytuacja dziś w zespole gospodarzy. W składzie na dzisiejszy mecz widnieje Devanei Hampton, ale zawodniczka nie pojawiła sie w hali w Pawłowicach. - Nie wiem co się z nią dzieję, wygląda to na porzucenie pracy - powiedział nam przed chwilą trener Orczyk.
no to pięknie dziewczyna widzi jak to w klubie wygląda wiec zabrałą zabawki i zwiała
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”