Play Out:Lider Pruszków - AZS Poznań
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Play Out:Lider Pruszków - AZS Poznań
Środa, 24.03.2010 godz.19:00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: Play Out:Lider Pruszków - AZS Poznań
Gratulacje dla Poznania za grę do końca w przeciwieństwie do Lidera.
Dziękujemy za gratulacje! Widać że hala Znicz pasuje naszym.
Szkoda że w środe ten mecz wypadał, bo kusił mnie mając w głowie brak Pruszkowa na liście wyjazdów:] Ale co sie odwlecze, to w przyszłym sezonie nie uciecze:]
Szkoda że w środe ten mecz wypadał, bo kusił mnie mając w głowie brak Pruszkowa na liście wyjazdów:] Ale co sie odwlecze, to w przyszłym sezonie nie uciecze:]
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Na pomeczowej konferencji Biba powiedziała (przynajmniej tak wynika z relacji red.Adama Walla)
"....że na pewno będą walczyły(dziewczyny z Lidera) bo zależy im na dziewiątym miejscu i że w tym sezonie chcą jeszcze pokazać kawał dobrej koszykówki....."
Z całym szacunkiem dla Biby ale rozbawiła mnie szalenie bo wczoraj jakoś nie widziałem zaangażowania w grę,a już na pewno nie było nawet kawałeczka dobrej koszykówki.Za to były koszmarne straty i kompromitujące pudła zza linii 6,25. Na 10 prób 0 celnych

"....że na pewno będą walczyły(dziewczyny z Lidera) bo zależy im na dziewiątym miejscu i że w tym sezonie chcą jeszcze pokazać kawał dobrej koszykówki....."
Z całym szacunkiem dla Biby ale rozbawiła mnie szalenie bo wczoraj jakoś nie widziałem zaangażowania w grę,a już na pewno nie było nawet kawałeczka dobrej koszykówki.Za to były koszmarne straty i kompromitujące pudła zza linii 6,25. Na 10 prób 0 celnych
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”