O widzę, że Ty bardzo obeznany jesteś. Ciekawi mnie jedna rzecz. Ile meczy z udziałem Denson widziałeś, żeby wypowiadać się na temat Jej stylu. Strzelam, że dwa.
Nie chodzi mi tu o to, że nie gra agresywnie, bo gra (chociaż po wypadku z Gburczyk mocno się opanowała), ale Ty mógłbyś się już powstrzymać od takich komentarzy...
koszykarz pisze:no i może zdaniem kibiców w Brzegu - to może ODRA zasłużyla na półfinał może co ?
Proszę was - skład macie na miejsca 6-8 więc cieszcie się z tego co macie...
3 Amerykanki + niechciane nigdzie POLKI - to skład ODRY . I tak gracie lepiej niż przypuszczano
Życzę wam jednak 5 miejsca - choć to raczej zarezerwowane jest dla kogoś z duetu Wisła / CCC
Po tych dwóch meczach widać, że od półfinału nie była daleka. A Energa na ten półfinał też jakoś szczególnie nie zasłużyła. Gdyby Lotos Wam się nie podłożył, to na 3 miejscu byłby najprawdopodobniej Polkowice (gdyby miały szansę na pewno by z Tęczą nie przegrały w ostatniej kolejce), a wtedy Wy gralibyście w 1/4 z Wisłą i chyba nikt nie ma wątpliwości jak by się to skończyło. Ale Lotos wolał wpuścić Was do 1/2 i mieć łatwiejszą drogę do finału.
Nazwiska i pieniądze nie grają co udowodniła w tym sezonie Odra. W Brzegu na pewno wszyscy są zadowoleni z postawy naszych zawodniczek i nie chodzi tu o to, że nie awansowaliśmy do 1/2, tylko w jakich okolicznościach do tego doszło.
Ja za to Wam życzę zaszczytnego 4 miejsca w lidze i tak to się prawdopodobnie skończy, bo z Lotosem, Gorzowem i prawdopodobnie Wisłą więcej nie zwojujecie.
BTW Posty da się edytować..