CCC Polkowice - Cukierki Odra Brzeg 65:53

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 13 marca 2005, 12:00

Wojtek pisze:Ty dzieciaku u Ciebie z czytaniem ze zrozumieniem jest kiepsko!! Ja o meczu się juz wypowiedziałem i nie ukrywam, że nasze zagrały słabszy mecz, ale o tym Ci pisałem już wcześniej i nie mam o to do nikogo pretensji. Mi chodzi o to, co wasz klub robi z kibicami drużyny przyjezdnej!! Traktujecie nas jak śmieci i tak samo będziemy my was traktować!!

sam napisales, że tu KLUB was tak traktuje a nie KIBICE, więc czym zasluzyli sobie nasi kibice na "traktowanie jak śmieci" przez was? a moze ty jestes z KLUBU, co?

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 13 marca 2005, 12:06

Kuba pisze:
Wojtek pisze:Ty dzieciaku u Ciebie z czytaniem ze zrozumieniem jest kiepsko!! Ja o meczu się juz wypowiedziałem i nie ukrywam, że nasze zagrały słabszy mecz, ale o tym Ci pisałem już wcześniej i nie mam o to do nikogo pretensji. Mi chodzi o to, co wasz klub robi z kibicami drużyny przyjezdnej!! Traktujecie nas jak śmieci i tak samo będziemy my was traktować!!

sam napisales, że tu KLUB was tak traktuje a nie KIBICE, więc czym zasluzyli sobie nasi kibice na "traktowanie jak śmieci" przez was? a moze ty jestes z KLUBU, co?

Łapać za słowa możesz swoich równieśników, ale nie mnie!! Więc czasami cwaniaczku uważaj co do kogo piszesz!! Nie mam zamiaru nic Ci tłumaczyć, nie było Cię Twoja strata!! Dzisiaj zrobimy wam show!! I g**no mnie obchodzi czy ktoś zawinił czy nie jesteście ze znienawidzonych w BRZEGU polkowic i macie z nami dożywotnią kose!!

parr

Postautor: parr » 13 marca 2005, 12:10

a wiec tak kubo byles na meczu wczoraj NIE to nie masz zdania i z tego co tu czytam to nie tylko nam przeszkadza tylko innym kibicom ktorzy przyjechali dopingowac swoja druzyne a ze cepy sprzedaly mecz to juz bylo iwdac na poczatku ja dodawali nam punkty a potem odejmowali gdyz trener cepow sie klocil z sedziami i drugiej polowie bylo to samo a co do butelek to nie jest zarzadzenie ochroniarzy tylko waszego zarzadu i nie sciemniaj mi tu bo rozmawialem z waszym ochroniarzem
i prosze mi tu nie sciemniac a do wyrzycania kibica z trybuny to juz calkiem paranoja sedzia widocznie usluszal prawde ze dostal w lape od zasranych cepow i odrazu mowie ze tez do nas nie wniesienie zadnych butelek i trabek skoro u was nie wolno to u nas teraz tez nie jesli dobrze doczytalem to okreslono nas kibicami z ulicy tylko nie wiem z jakiej okazji ze co ze sniezkami nie rzucamy w kibicow ze jestesmy lepsi od was to wszystko oczywicie sie tyczy kibicow cepow(ccc) na tym zakoncze swoja wypowiedz a przyjedzcie tylko do brzegu

Awatar użytkownika
KOZIOL
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: KOZIOL » 13 marca 2005, 12:37

I po co tyle agresji przeciez sie kibice kochaja!!! Ja sam w gescie pojednania napisałem Polkowica piosenke, a tu juz rwiecie sie do jatki.
A co do meczu to siedzialem sobie na trybunach darłem pizd....e na sedziów i spoko. Do tego mam prawo i nikt mi tego nie zabroni. Troszki drukowały dranie ale nie wiem czy Nasze by wygrały ( słabo, słabo było) jakby nie było druku. Wiadome jest ze gospodarza pomagaja nawet sciany, tak wiec czekam na mecze w Brezgu i na drukowanie na Nasza strone. Pozdrawiam sedziego Szczerbę

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 13 marca 2005, 15:31

Do Kuby:
Po pierwsze pokaz mi wpis ktory mowi o tym ze Odra zagrala swietne zawody.
Po drugie co do traktowania nas kibicow przez wasze wladze to postaramy sie w Brzegu o to zebyscie mieli rownie przesrane jak my i zebyscie mogli powiedziec ze czuliscie sie jak w klatce z napojami kolo wyjscia.
Po trzecie tak jak juz wczesniej napisal Wojtek to wszystko jest u was plastykowe, zadne, sztuczne, poronione robione na pokaz.
Po czwarte nie lap za slowka moich przedmowcow lub mnie moze w przyszlosci tez bo to swiadczy o twoim kompletnym braku argumentow na tematy i problemy poruszane przez nas.

Mam nadzieje ze dzis Odra wygra trzymam kciuki. Szkoda ze mnie nie bedzie tak bym moze cos pokazal :twisted:

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 13 marca 2005, 15:35

KOZIOL pisze:Tak sobie siedzialem w nocy przy piwku i wymysłiłem wspaniala piesn dla kibicow polkowic. Piosenka ma 10 zwrotek i 9 refrenow a zatytulowałem ja "CCC"

1
CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC

REF.
CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC

2

REF.

(.........)

REF.

10

Mam nadzieje ze urozmaicenie Polkowickiego dopingu ta piesnia pomoze w dobrej zabawie na trybunach!!!!!!!!

Dobry żart nie chamski a sprytny i inteligentny...

Gość

Postautor: Gość » 13 marca 2005, 22:13

hellraiser pisze:
KOZIOL pisze:Tak sobie siedzialem w nocy przy piwku i wymysłiłem wspaniala piesn dla kibicow polkowic. Piosenka ma 10 zwrotek i 9 refrenow a zatytulowałem ja "CCC"

1

(....)
10

Ciekawe ile zapłacił wam pan Dariusz Miłek może macie wycieczkę do Mongolii hhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 marca 2005, 23:54

hellraiser pisze:

1

REF.

2

REF.

(.........)

REF.

10

Mam nadzieje ze urozmaicenie Polkowickiego dopingu ta piesnia pomoze w dobrej zabawie na trybunach!!!!!!!!

Dobry żart nie chamski a sprytny i inteligentny...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
brawo - dobre słowa :wink: chwytliwe, ciekawe, urozmaicone
Myślę, że to może wspaniale zróżnicować polkowicki doping, bo tam o ile wiem do niedawna było (jeśli chodzi o piosenki) niestety dość monotematycznie...

Ps. kurna, tylko kłopot z nauczeniem się słów aż 10 zwrotek... :cry:

Gość

Postautor: Gość » 14 marca 2005, 19:37

Szymon pisze:Hmmmm.... w kwestii Polkowic, to mogę potwierdzić, że głównym ich celem jest zagłuszyć przyjezdnych kibiców i to bynajmniej nie dopingiem dla własnej drużyny tylko właśnie jakimiś bębnami, trzaskami i innymi rumotami!!Walic to!!! Jeśli chodzi o wnoszenie butelek z napojami, to w tej kwestii wydaje mi sie że trzeba postawić twarde warunki. Gdy byliśmy tam ostatnio też jakiś śmieszny ochroniarz coś warczał że nie można itd. Olaliśmy go jednak na maksa i na meczu mieliśmy 2 litry napoju :lol: . hmm... może dlatego wymiękł że było nas AŻ trzech ????
A na poważnie to życzę powodzenia w dalszych meczach dla ziomków z Brzegu!!!

To jest prawdziwy kibic!Najważniejsze,żeby się napić.

Gość

Postautor: Gość » 14 marca 2005, 19:41

parr pisze:a wiec tak kubo byles na meczu wczoraj NIE to nie masz zdania i z tego co tu czytam to nie tylko nam przeszkadza tylko innym kibicom ktorzy przyjechali dopingowac swoja druzyne a ze cepy sprzedaly mecz to juz bylo iwdac na poczatku ja dodawali nam punkty a potem odejmowali gdyz trener cepow sie klocil z sedziami i drugiej polowie bylo to samo a co do butelek to nie jest zarzadzenie ochroniarzy tylko waszego zarzadu i nie sciemniaj mi tu bo rozmawialem z waszym ochroniarzem
i prosze mi tu nie sciemniac a do wyrzycania kibica z trybuny to juz calkiem paranoja sedzia widocznie usluszal prawde ze dostal w lape od zasranych cepow i odrazu mowie ze tez do nas nie wniesienie zadnych butelek i trabek skoro u was nie wolno to u nas teraz tez nie jesli dobrze doczytalem to okreslono nas kibicami z ulicy tylko nie wiem z jakiej okazji ze co ze sniezkami nie rzucamy w kibicow ze jestesmy lepsi od was to wszystko oczywicie sie tyczy kibicow cepow(ccc) na tym zakoncze swoja wypowiedz a przyjedzcie tylko do brzegu

CCCjest bardzo słabe.Wygrywa tylko dzięki sędziom.A ostatnio wydrukowali 40 pkt przewagi.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 14 marca 2005, 19:46

Anonymous pisze:CCCjest bardzo słabe.Wygrywa tylko dzięki sędziom.A ostatnio wydrukowali 40 pkt przewagi.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nie ma to jak obiektywizm :lol:
nawet jesli odjętoby nam te 40 pkt, to dwie wygrane i tak byłbna naszym koncie bo w niedziele było -41 dla was 8)

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 14 marca 2005, 20:01

Daj sobie spokoj czlowieku z lapaniem za slowka. Probujesz byc inteligentny a robisz z siebie jeszcze wiekszego kretyna niz ten za jakiego wszyscy cie uwazaja.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 14 marca 2005, 21:40

MuFa pisze:Daj sobie spokoj czlowieku z lapaniem za slowka. Probujesz byc inteligentny a robisz z siebie jeszcze wiekszego kretyna niz ten za jakiego wszyscy cie uwazaja.

Wiesz co mnie obchodzisz ty i twoje zdanie? niewiele. nie sądze, zebym musiał polemizować z twoją osobą.
Chyba trudno byłoby "wydrukowac" 40 pkt, co?

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 14 marca 2005, 22:26

A czy ja wspomnialem cos o 40 punktach???? powiedz co chcesz powiedziec ale nie czepaij sie kazdego niedociagniecia z czyjejs strony bo tym na pewno nie blyszczysz.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 14 marca 2005, 23:24

Anonymous pisze:
Szymon pisze:Hmmmm.... w kwestii Polkowic, to mogę potwierdzić, że głównym ich celem jest zagłuszyć przyjezdnych kibiców i to bynajmniej nie dopingiem dla własnej drużyny tylko właśnie jakimiś bębnami, trzaskami i innymi rumotami!!Walic to!!! Jeśli chodzi o wnoszenie butelek z napojami, to w tej kwestii wydaje mi sie że trzeba postawić twarde warunki. Gdy byliśmy tam ostatnio też jakiś śmieszny ochroniarz coś warczał że nie można itd. Olaliśmy go jednak na maksa i na meczu mieliśmy 2 litry napoju :lol: . hmm... może dlatego wymiękł że było nas AŻ trzech ????
A na poważnie to życzę powodzenia w dalszych meczach dla ziomków z Brzegu!!!

To jest prawdziwy kibic!Najważniejsze,żeby się napić.

To jest prawdziwy tchórz! Najważniejsze, żeby się nie podpisać!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”