1/2 finału: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
Re: 1/2 finału: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice
no to ja też się przyłączę do gratulacji
mam jednak nadzieje, że w ewentualnym finale nie macie zamiaru wygrać 4-0

No bardzo piękne widowisko!!
Fajnie zagrały Sam, Nicky i Agnieszka ta przez niektórych tak niedoceniana...
Ładnie zbierała Iza, Julia waleczna jak zawsze a i Kasia zagrała ładny meczyk, Sidney odpaliła trójeczkę w ważnym momencie.
To jest drużyna, chociaż Polkowice nieraz dobijały nas trójkami... dobrze, że tylko tym nie da się wygrać meczu
Emocje do samego końca
Dzięki dziewczyną ze te niesamowite emocje
A i tak chciałam wspomnieć o "pięknym" pożegnalnym geście, który mianowicie skierowała w naszą stronę Amisha Carter wychodząca z hali razem z Shannon. Pokazywanie "fuck you" w stronę pojazdu kibiców przyjezdnych trochę tak nie przystoi co? Przegrywać też trzeba umieć...
A zapomniała bym dzięki za fajne miejsce na hali i te problemy z wejściem... czy w Polkowicach zmienią w końcu stosunek do kibiców przyjezdych?
Fajnie zagrały Sam, Nicky i Agnieszka ta przez niektórych tak niedoceniana...
Ładnie zbierała Iza, Julia waleczna jak zawsze a i Kasia zagrała ładny meczyk, Sidney odpaliła trójeczkę w ważnym momencie.
To jest drużyna, chociaż Polkowice nieraz dobijały nas trójkami... dobrze, że tylko tym nie da się wygrać meczu
Emocje do samego końca
A i tak chciałam wspomnieć o "pięknym" pożegnalnym geście, który mianowicie skierowała w naszą stronę Amisha Carter wychodząca z hali razem z Shannon. Pokazywanie "fuck you" w stronę pojazdu kibiców przyjezdnych trochę tak nie przystoi co? Przegrywać też trzeba umieć...
A zapomniała bym dzięki za fajne miejsce na hali i te problemy z wejściem... czy w Polkowicach zmienią w końcu stosunek do kibiców przyjezdych?
Kozak w necie - pizda w świecie!

zancia_a pisze:
Nie wiem czy byłaś i widziałaś moją sytuację jeszcze przed meczem ( później intonacja waszej piosenki, że to są właśnie Polkowice... ) dotyczyło to przejścia z jednej strony na drugą aby z umówioną osobą ( po drugiej stronie hali ) powiedzieć, że nie mogę tam usiąść ... lol ... Odpowiadając na pytanie, jesteśmy pod tym względem chyba dalej za Somalią (nie obrażając ich)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”