1/2 finału: Lotos Gdynia - Energa Toruń

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

anatol
Żak

Re: 1/2 finału: Lotos Gdynia - Energa Toruń

Postautor: anatol » 24 kwietnia 2010, 07:40

matrix pisze:
paulo2907 pisze: Jak dla mnie Omanic jest głównym kandydatem do miana trenera sezonu.

też tak uważam,ale anatol zaraz będzie mi kazał rozmawiać z zawodniczkami... 8)
ot mentalność kibica,jak jest sukces to osiągają go zawodniczki....przy porażce zwala się wiele na trenera...Omanić i Energa niczego w tym sezonie nie przegrała!!!,a wręcz przeciwnie bynajmniej mi dostarczyli wiele powodów do satysfakcji.

Ja nie podważam jego osiągnięć trenerskich ale ostentacyjne siadanie na ławce i obrażanie się na zawodniczki to chyba nie dowód na jego profesjonalizm.Czasami zachowuje się jak małe dziecko jak nie idzie to "zabiera zabawki i idzie do domu".

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 24 kwietnia 2010, 08:54

zarozumialstwo to jest cecha charakterystyczna kibiców Gorzowa! Wy nawet wiecie kiedy bedzie koniec świata. Żal mi Was czasami zarozumialstwo równa sie głupocie! I tym optymistycznym akcentem mozemy zakończyć dywagacje na temat pófinały Toruń- Gdynia.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
Paul_Banks
Nowy na forum

Postautor: Paul_Banks » 24 kwietnia 2010, 11:34

Bardzo się cieszę, że sprawdził się mój scenariusz :)
pisałem o tym kilka stron wcześniej i wyszło tak samo ;]
może co niektórzy po tej euforii zejdą na ziemię.

gratulacje dla Gdyni i do zobaczenia jutro.

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 24 kwietnia 2010, 11:49

bart_81 pisze:
hermes46 pisze:Anatol ogarnij sie!!!!!!!!!!!!!!!!!Co jest winny Omanic ze dziewczyny wyszły na mecz zmeczone? Czy on jest winny ze zamiast na spokojnie rozegrac Połfinał w 2 tygodnie rozegrano go w cztery dni? Kto ma długą ławke ten wygrywa! Tez tak bedzie wygladał finał! Kto nie wytrzyma kondycyjnie tej walki! Pytanie kto? Mam dziwne wrazenie ze bedzie to ...Gorzów (tu nie chodzi oto ze nie lubie KIBICÓW tej drużyny tu chodzi o brak 12 równych zawodniczek)
Żal mi dziewczyn bo widac po nich ambicje i dziekuje im za dobry sezon i mam nadzieje ze nie powiedziały ostatniego słowa!!!!!

:lol: ..nieźle sie uśmiałem...

Lotos oczywiście ma 12 równych zawodniczek?

Spieszę poinformować, że nie mamy. Taka Matović jest znacznie wyższa od nie przymierzając Olivki :P
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 24 kwietnia 2010, 11:54

hermes46 pisze:zarozumialstwo to jest cecha charakterystyczna kibiców Gorzowa!Wy nawet wiecie kiedy bedzie koniec świata. Żal mi Was czasami zarozumialstwo równa sie głupocie! I tym optymistycznym akcentem mozemy zakończyć dywagacje na temat pófinały Toruń- Gdynia.

i kto to mówi :shock:
heremes 46 ty tutaj jesteś zdaje się warunkowo, więc proponuje stonować wypowiedzi, przestać obrażać wszystkich wkoło i skupić się na rywalizacji o brązowy medal.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”