o 3. miejsce: Energa Toruń - Orzeł Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
o 3. miejsce: Energa Toruń - Orzeł Polkowice
sporo już w różnych tematach pojawia się dywagacji, przewidywań itd odnośnie tej rywalizacji, w związku z czym otwarcie tematu uznaję za słuszne.
pierwsze mecze już w sobotę i niedzielę w toruńskim Spożywczaku.
pierwsze mecze już w sobotę i niedzielę w toruńskim Spożywczaku.
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
Re: o 3. miejsce: Energa Toruń - Orzeł Polkowice
no coż, co by tu dużo mówic, trzeba wygrać ten mecz 
Toruń 1 Polkowice 0
jutro drugi mecz (dyskusja na forum ha ha )
jutro drugi mecz (dyskusja na forum ha ha )

Energa znów spod kosza pudłowała z naprawdę świetnych pozycji, mogły dobrych parę punktów więcej zdobyć.
No i ten cyrk z zegarem, 2 punkty zdobyła Energa, a potem je anulowali.
No i ten cyrk z zegarem, 2 punkty zdobyła Energa, a potem je anulowali.
forma wakacyjna obu zespołow zero emocji poza koncem meczu. zgadzam sie z Bodzio.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Nie zapomnę jednego widoku.
Po meczu w korytarzu siedziała jedna z amerykanek CCC (nie przyjrzałem się, chyba Parker) ze słuchawkami na uszach i patrzyła się ślepo w ścianę z takim wzrokiem jakby miała kogoś zabić.
Po meczu w korytarzu siedziała jedna z amerykanek CCC (nie przyjrzałem się, chyba Parker) ze słuchawkami na uszach i patrzyła się ślepo w ścianę z takim wzrokiem jakby miała kogoś zabić.
Dostosuje się do poziomu tej dyskusji - o matko dobrze że wygrały!!!!!!!!!
Faul Carter na Jeziornej - bezcenny, kwiaty jej chociaż kupcie 
PS. Fajni statystycy są w Toruniu. Do przerwy jedni mieli 8 strat a drudzy 9 przechwytów.
PS. Fajni statystycy są w Toruniu. Do przerwy jedni mieli 8 strat a drudzy 9 przechwytów.
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
o jejku piękna dyskusja tu, nie ma co ;D
na początku meczu to ja się zastanawiałem, czy rzeczywiście przyszedłem na mecz o 3 miejsce ;D ale końcówka naprawdę ciekawa, choć trzeba przyznać, że torunianki na własne życzenie musiały czekać do ostatnich sekund by wygrać....poraz kolejny spotkanie z Polkowicami zakończyło się minimalnym zwycięstwem jednej z drużyn.
na początku meczu to ja się zastanawiałem, czy rzeczywiście przyszedłem na mecz o 3 miejsce ;D ale końcówka naprawdę ciekawa, choć trzeba przyznać, że torunianki na własne życzenie musiały czekać do ostatnich sekund by wygrać....poraz kolejny spotkanie z Polkowicami zakończyło się minimalnym zwycięstwem jednej z drużyn.
- Jack Napier
- Amator
przemoe pisze:PS. Fajni statystycy są w Toruniu. Do przerwy jedni mieli 8 strat a drudzy 9 przechwytów.
Komu zapisuje sie przechwyt w sytuacji, kiedy zawodniczka wyrzuci pilke w trybuny?
przemoe pisze:Faul Carter na Jeziornej - bezcenny, kwiaty jej chociaż kupcie
na jakiej Jeziornej?
yanek Parker już dawno nie ma w Polkowicach to była właśnie Carter,która zupełnie bezsensownie faulowała byłą zawodniczkę Wisły Kraków,która jest w takich chwilach(vide mecze z Lotosem) prawdziwym Kilerem.
PS. widać,że ten sezon wymęczył nie tylko zawodniczki.
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2010, 21:10 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyżbyście mieli kibiców sukcesu w Toruniu, że taka hala pusta była?
Kozak w necie - pizda w świecie!

zancia_a pisze:Czyżbyście mieli kibiców sukcesu w Toruniu, że taka hala pusta była?
tego należało się spodziewać,a do tego dochodziło jeszcze GP w Lesznie na żużlu.
matrix pisze:zancia_a pisze:Czyżbyście mieli kibiców sukcesu w Toruniu, że taka hala pusta była?
tego należało się spodziewać,a do tego dochodziło jeszcze GP w Lesznie na żużlu.
no tak GP ale może ludzie woleli zostać przed telewizorem jak w TVP Sport na żywo było...
Jutro to już bardziej zrozumiem jak będzie pusta hala bo u was jest żużel
Kozak w necie - pizda w świecie!

zancia_a pisze:Jutro to już bardziej zrozumiem jak będzie pusta hala bo u was jest żużel
Toruń jedzie z Zielonką o 16,a Katarzynki graja o 19...kto chce to chyba zdąży
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2010, 21:27 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”