o 3. miejsce: Energa Toruń - Orzeł Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: o 3. miejsce: Energa Toruń - Orzeł Polkowice
Zancia faktycznie moze i troche było kibiców z przypadku. Tylko jeden mały fakt w przeciagu jednego tygodnia jutro bedzie ...4 mecz!!! Niestety ja go nie obejrze bo pracuje ale gdybym miał wolne tez bym sie nad tym zastanwiał bo ogladanie takiego poziomu to jest prawdziwe wyzwanie! Tym bardziej o 20 bedzie ciekwasze widowisko na TVP Sport.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
matrix pisze:zancia_a pisze:Jutro to już bardziej zrozumiem jak będzie pusta hala bo u was jest żużel
Toruń jedzie z Zielonką o 16,a Katarzynki graja o 19...kto chce to chyba zdąży
A no chyba że...
Kozak w necie - pizda w świecie!

Jack Napier pisze:przemoe pisze:PS. Fajni statystycy są w Toruniu. Do przerwy jedni mieli 8 strat a drudzy 9 przechwytów.
Komu zapisuje sie przechwyt w sytuacji, kiedy zawodniczka wyrzuci pilke w trybuny?
Nikomu. Ewentualnie drużynie zbiorowo o ile ktoś takie staty prowadzi.
Eh demencja starcza żeby Jeziorną z Krawiec pomylić...
przemoe pisze:Jack Napier pisze:przemoe pisze:PS. Fajni statystycy są w Toruniu. Do przerwy jedni mieli 8 strat a drudzy 9 przechwytów.
Komu zapisuje sie przechwyt w sytuacji, kiedy zawodniczka wyrzuci pilke w trybuny?
Nikomu. Ewentualnie drużynie zbiorowo o ile ktoś takie staty prowadzi.
Eh demencja starcza żeby Jeziorną z Krawiec pomylić...
dodajcie jeszcze spoźniony refleks lub szachisty stolikowego od 24 sekund i mamy cały wachlarz nieporozumień w tym meczyku!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
- Jack Napier
- Amator
My mamy niestety troche gorzej jezeli chodzi o niedziele. Staleczka jedzie we Wroclawiu o 18 a mecz koszykarek jest o 20:15. Przyjscie na Chopina przed 20 po meczu Stali nie ma sensu nawet jak sie ma juz bilety bo ludzie pewnie beda zajmowac miejsca ze spiworami juz od 4 rano dzis
))
gratulacje dla Torunia. dziś nie dało się patrzeć na to, co wyprawiały nasze koszykarki. 7-8min dobrej gry w meczu to za mało na Energę. Głowy do góry i w środę walczymy o przedłużenie serii.
Gratki dla dziewczyn za dzisiejszy mecz!!! W defensywie nie daliśmy rywalowi żadnych szans. Aida Pilav rozegrała dzisiaj najlepszy mecz w historii jej występów w PLKK. Jeszcze tylko jeden kroczek lub aż jeden. Daria Mieloszyńska and Siwa są chyba dalekie od reprezentacyjnej formy,a akcje Polkowic stają się już czytelne nawet dla laika. Meczu nie wygrywa się przecież tylko rzutami zza linii 6,25...
-
piotrek2100
- Amator
Według mnie mozna podsumowac ta cala sytuacje krotko... podziekujemy naszemu prezesowi za super transfery typu nie przedłużać kontraktu z Robibns a zatrudnic Parker ktora tak naprawde nie sprawdzial sie... kolejny transfer to kontuzjowana Ford - moze lepiej zostawmy to bez komentarza bo ktos tutaj juz chyba ma wyrzuty sumienia... ogolnie polityka naszego klubu jest beznadziejna gdyz gralismy tak naprawde caly sezon jedna i to tak naprawde nie typowa srodkowa jaka jest Carter... jakos w Wisle czy Gorzowie moga miec 2 lub 3 zawodniczki na ta pozycje tak u nas jak zawsze myslenie pana Korsaka jest smieszne... najlepiej chyba niech sam wejdzie na boisko zalozy sukienke z poprzedniego sezonu i zagra bo to co wyprawia w tym klubie to jest smieszne... jak dla mnie po tym sezonie ktory byl tak naprawde w kratke powinny zostac o ile uda sie zatrzymac je jedynie Trafimava oraz Mieloszyńska no i zapewne Jeziorna (chociaz dla mnie juz starczy jej gry w naszym zespole) reszta jak najbardziej do wymiany... zespol trzeba bedzie budowac od podstaw i z tego co wydaje mi sie najprawdopodobniej z nowym trenerem...
Kolega zapomniał chyba o Gosi Babickiej, która jak dla mnie robi duże postępy. Szkoda, że w takiej pozycji w zespole jest Ania Pietrzak bo też robiła duży krok w przód a teraz to zbyt surowa kara dla niej siedzieć na ławce.

Kolega ma troche racji kurcze szkoda mi Polkowic naprawde drużyna grała naprawde fajnie w tym sezonie !
Mimo braków oraz nie wypałów transferowych i kurcze przeszły dziewczyny Wisłę co by nie było a tu z Toruniem(z całym szasunkiem dla Torunia który naprawde miał ogromnego pecha że nie znalazł się w finaly) już 2:0 w plecki no szkoda strasznie
Tak ktoś zaraz powie krokodyle łzy ale prawda jest taka że ludzie zepoły które walczą do upadłego na przekór wszystkiemu i szkoda mi Polkowic
Mimo braków oraz nie wypałów transferowych i kurcze przeszły dziewczyny Wisłę co by nie było a tu z Toruniem(z całym szasunkiem dla Torunia który naprawde miał ogromnego pecha że nie znalazł się w finaly) już 2:0 w plecki no szkoda strasznie
Tak ktoś zaraz powie krokodyle łzy ale prawda jest taka że ludzie zepoły które walczą do upadłego na przekór wszystkiemu i szkoda mi Polkowic
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
friel życzysz wszystkim dobrze,ale ktoś musi być czwarty(najgorsze miejsce dla sportowca),aby ktoś mógł być trzeci. Z całym szacunkiem,ale apogeum formy drużyny Koziorowicza przypadło raczej na......Final Four Pucharu Polski. 
-
piotrek2100
- Amator
Racja Bodzio Gosia Babicka i Ania Pietrzak powinny rowniez zostac... zapomnialem o nich gdyz pisalem to wszystko na goraco po wczorajszym meczu... ale poza tymi 4 koszykarkami (Miloszynska. Trafimava, Babicka i Pietrzak) naprawde nie widze wiecej miejsca w naszej druzynie dla pozostalych na czele z Paździerska i Rozwadowska gdyz nie wiem po co nam zawodniczki ktory caly sezon siedza na lawie a jak juz wejda to tylko wtedy gdy wygrywamy 30 lub przegrywamy 30 punktami... klub tylko traci pieniadze zamiast za to np. podniesc wynagrodzenie Miloszynskiej ktora jak najbardziej na to zasluguje i wtedy moze myslalaby nad zostaniem na nastepny sezon bo w tej sytuacji jaka jest (gra 3 sezon w naszej lidze i kolejny raz prawdopodobnie zajmie 4 miejsce) watpie zeby chciala u nas zostac...
poczekajcie proszę z tego rodzaju dywagacjami do zakończenia sezonu. a ten, przypominam, ciągle trwa i w dalszym ciągu zachowujemy w nim szansę na medal! ja swój komentarz również opublikuję po ostatnim meczu naszych dziewczyn. mam nadzieję - nie szybciej niż 2maja 
- Jesteśmy zespołem obwodowym i jeżeli nie wpadają nam „trójki“, to nie jesteśmy w stanie wepchnąć się pod kosz. Liczymy, że po zwycięstwach w Polkowicach wrócimy jeszcze do Torunia, to bardzo ładne miasto - podkreślił trener Koziorowicz.
http://www.pomorska.pl
Wie o tym cała Polska i chyba nie tylko
Panie trenerze dla mnie zespół obwodowy nawet przy niezłych wynikach to żaden zespół.,a kto ma wejść pod kosz,jak wysokie koszykarki: Mieloszyńska,Babicka czy Trofimowa szukają rzutów z obwodu?..
PS.występ Moniki Krawiec(kontuzja przy ostatnim wejściu na kosz) w środowym meczu stoi pod znakiem zapytania.
http://www.pomorska.pl
Wie o tym cała Polska i chyba nie tylko
PS.występ Moniki Krawiec(kontuzja przy ostatnim wejściu na kosz) w środowym meczu stoi pod znakiem zapytania.
A ja słyszałem taki tekst "Dwadziescia lat jezdze do Torunia. Spożywczak sie wcale nie zmienił"
Panowie i Panie zakończmy tą walke na jednym meczu w Polkowicach.Zobaczycie jaki jest poziom tego meczu i sami do tych wniosków dojdzecie
Panowie i Panie zakończmy tą walke na jednym meczu w Polkowicach.Zobaczycie jaki jest poziom tego meczu i sami do tych wniosków dojdzecie
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”