pink panter pisze:77-60 dla liberty koniec meczu
Czyli jakiś postęp jest
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907
pink panter pisze:77-60 dla liberty koniec meczu
akar pisze:Panowie dajcie sobie na wstrzymanie. Chyba zdajecie sobie sprawę z tego że dziewczyny nie pojechały tam wygrywać.Drużyny WNBA przygotowują sie do sezonu a nasze są właśnie po ciężkim sezonie i zapewne mają dość basketu na jakiś czas.
Dziwię się że tacy znawcy tej dyscypliny sportu jak wy nie kumacie o co chodzi i przeżywacie te mecze jakby zależało od nich mistrzostwo świata.
reaktywacja pisze:Zobaczymy, czy nasze panie choć w części zrehabilitują się w kolejnych meczach...
Gdyby nie osobiste nie wyszlibyśmy z 40-tki.
Skuteczność: 1/8 z gry Mielocha, 1/9 Leci, 3/11 Żurowskiej... Najlepszą skuteczność miały Krężel i Skobel (2/5).
Całej ekipie udało się "uzyskać" aż 7 asyst, z czego tercet naszych rozgrywajek podał aż 3 piłki (niestety Pawlak się nie udało) - co ciekawe w trójkę rozgrywające otrzymały dokładnie 40 minut gry, a zbiorcza statystyka naszej trzyosobowej rozgrywającej wyglądała tak:
7 punktów (1/4 za dwa, 1/5 za trzy, 2/4 z osobistych), 3 zbiórki, 3 asysty, 9 strat, 3 przewinienia, eval: -5.
st pisze:bart_81 pisze:Nie za dużo tych przytyków do rozgrywającej?..jeszcze nic w tej materii się nie wydarzyło więc wyluzujcie trochę..
ja nie mam nic do rozgrywającej/ych polskich tylko nie podoba mi się to że w wywiadach otwarcie się mówi o kupnie JAKIEJKOLWIEK zawodniczki do reprezentacji POLSKI - równie dobrze mogła to być skrzydłowa czy środkowa
akar pisze:Panowie dajcie sobie na wstrzymanie. Chyba zdajecie sobie sprawę z tego że dziewczyny nie pojechały tam wygrywać.Drużyny WNBA przygotowują sie do sezonu a nasze są właśnie po ciężkim sezonie i zapewne mają dość basketu na jakiś czas.
Dziwię się że tacy znawcy tej dyscypliny sportu jak wy nie kumacie o co chodzi i przeżywacie te mecze jakby zależało od nich mistrzostwo świata.
anatol pisze:st pisze:bart_81 pisze:Nie za dużo tych przytyków do rozgrywającej?..jeszcze nic w tej materii się nie wydarzyło więc wyluzujcie trochę..
ja nie mam nic do rozgrywającej/ych polskich tylko nie podoba mi się to że w wywiadach otwarcie się mówi o kupnie JAKIEJKOLWIEK zawodniczki do reprezentacji POLSKI - równie dobrze mogła to być skrzydłowa czy środkowa
Wystarczy czytać ze zrozumieniem że chodzi Maciejewskiemu o jedynke.
reaktywacja pisze:akar pisze:Panowie dajcie sobie na wstrzymanie. Chyba zdajecie sobie sprawę z tego że dziewczyny nie pojechały tam wygrywać.Drużyny WNBA przygotowują sie do sezonu a nasze są właśnie po ciężkim sezonie i zapewne mają dość basketu na jakiś czas.
Zgadzam się z Tobą. Dlatego też się zastanawiam po cholerę pchał się tam z ekipą w okresie roztrenowania dziewczyn? Przecież przegląd potencjalnych zawodniczek do Gorzowa mógł zrobić prywatnie, bez rozgłosu i nie za kasę PZKosza.
A na jedynkę reprezentacji proponuję Candice Wiggins - z pewnością się nada.
I co, trzeba się wlec pół świata, aby to wykombinować?
bart_81 pisze:
A kiedy miał się pchać? Może po sezonie WNBA, w okresie roztrenowania tamtych zawodniczek? Wtedy na pewno każdy chętnie by z nami zagrał
reaktywacja pisze:
Zgadzam się z Tobą. Dlatego też się zastanawiam po cholerę pchał się tam z ekipą w okresie roztrenowania dziewczyn? Przecież przegląd potencjalnych zawodniczek do Gorzowa mógł zrobić prywatnie, bez rozgłosu i nie za kasę PZKosza.
friel pisze:Dobrze że pojechały zimny prysznic napewno nie zaszkodzi a może i zmobilizuje by nie przespać gdzieś na jamajce okresu przygotowawczego z rodzina chłopakiem i stadem koleżanek by nie łapać formy w okolicy grudnia
Wróć do „Reprezentacja Polski”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości