Co słychać w Gdyni?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

st
Żak

Re: Co słychać w Lotosie

Postautor: st » 11 maja 2010, 12:03

no to chłopaki i dziewczyny aby przetrwać następny sezon będzie nam potrzebne DUŻE PIWO (dla tych pełnoletnich oczywiście 8) )

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 11 maja 2010, 12:44

proponowałbym dużą wódeczkę :lol: :lol: :lol:

szczerze to juz bym wolał jakis Polski wynalazek niż jego :lol:

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 11 maja 2010, 15:39

Obrazek
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 12 maja 2010, 01:42

:shock: :shock: :shock:

o kur.........

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 12 maja 2010, 14:08

Sensacji ciąg dalszy. Niestety, w przyszłym sezonie nie ujrzymy Erin w barwach gdyńskiej drużyny bo poszła do Wisły.

Prosiła, żeby przekazać, że dziękuje wszystkim kibicom za wsparcie przez cały sezon i że ma nadzieję że nie przestaniemy jej lubić.

No niestety, kolejna osoba po trenerze i Leci, której trzeba podziękować za to co dla nas zrobiła.

Erin nie zastąpimy nikim. Jednak teraz czekam na ruchy gdyńskiej drużyny bo skoro ją wypuścili to muszą mieć kogoś na oku... : ((((((
Ostatnio zmieniony 12 maja 2010, 14:30 przez rzymi, łącznie zmieniany 4 razy.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Olo_13
Amator

Postautor: Olo_13 » 12 maja 2010, 14:10

To jest chyba kur.. jakiś żart :cry:

Ja tam nie wiem co im tam w głowach siedzi, ale to jest masakra jakaś całe te ruchy transferowe Lotosu, ciekawe co teraz wyczarują
Obrazek

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 12 maja 2010, 15:05

Ściągnijmy MALTSI !!!!!!
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 12 maja 2010, 15:14

rzymi pisze:Jednak teraz czekam na ruchy gdyńskiej drużyny bo skoro ją wypuścili to muszą mieć kogoś na oku... : ((((((

Hodges&Hodges
Obrazek

reaktywacja
Junior

Postautor: reaktywacja » 12 maja 2010, 15:17

hellraiser pisze:
rzymi pisze:Jednak teraz czekam na ruchy gdyńskiej drużyny bo skoro ją wypuścili to muszą mieć kogoś na oku... : ((((((

Hodges&Hodges

W dniu naszej żałoby żarty się takie Ciebie Hell trzymają. 8)
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...

- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 12 maja 2010, 15:18

Rzeczywistość w tym klubie robi się coraz bardziej ponura. I zawsze, kiedy człowiek myśli, że gorzej być nie może, to jednak naszym udaje się coś nowego wymyślić. Groza.

Cóż, obu zawodniczek, które prawie same wygrały nam finał już nie mamy, bo są w Wiśle.
Ale w sumie to już było i jak się skończyło to wiemy. Może i teraz też tak się skończy?
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 12 maja 2010, 22:33

Krawczyk, Kicior - p... można było wszystko, ale wypuścić Erin to już jest SKANDAL!!!! Krawczyk pojechał na wycieczkę do USA i pewnie przywiezie stamtąd jakąś drugą Hodges. Szok, skandal, groza!!!! Moim zdaniem ten klub niestety się stacza w otchłań! Zawodniczki odchodzą, sponsorów nie ma, klimatu nie ma, Szczurek też już lubi nas jakby mniej - nie łudźmy się. KONIEC JEST BLISKO! KRAWCZYK - CZAS ODEJŚĆ I PRZEKAZAĆ STERY KOMUŚ INNEMU!

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 12 maja 2010, 22:54

Olę Semmler weźcie na rozegranie

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 13 maja 2010, 05:03

ajaja pisze:Olę Semmler weźcie na rozegranie

A na 2-ke, proponowalalbym Asie Zalesiak... podobno szlifuje forme w Kanadzie :mrgreen:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 13 maja 2010, 12:33

Wisła przejmuje koszykarki Lotosu
Babkina za Phillips, Tanasejczuk za Winnickiego?

W tym roku Wisła konsekwentnie atakuje najlepsze koszykarki Lotosu, którym kończą się umowy z drużyną mistrzyń Polski. Po Paulinie Pawlak i Magdalenie Leciejewskiej do Krakowa przeniosła się Erin Phillips, MVP finałów play-off. W Gdyni zaś rozważa się sięgnięcie po posiłki ze wschodu. Nową rozgrywającą może zostać Elina Babkina z Łotwy, a trenerem Rosjanin Nikołaj Tanasejczuk
.

Gdy na przełomie roku Lotos miał kłopoty finansowe, Wisła przejęła kapitan naszego zespołu. Od razu zaś po sezonie podpisała kontrakt z kolejną gdyńską reprezentantką Polski. Natomiast dzisiaj krakowski klub przyznał, że podpisał jednoroczny kontrakt z Phillips, mimo, że australijska rozgrywająca miała także ofertę z Gdyni.

Agent Erin poinformował mnie, że koszykarka nie przyjmuje nowego kontraktu od nas. Doszły do mnie informacje, że Phillips grać będzie w Krakowie, skąd dostała lepszą ofertę. Nie zamierzamy się licytować - przyznaje Marcin Kicior, dyrektor gdyńskiego klubu.

Według naszym informacji Australijkę w Gdyni może zastąpić Babkina. Kibice zapewne doskonale pamiętają 21-latkę z młodzieżowych mistrzostw Europy, które odbyły się w hali przy ul. Górskiego latem ubiegłego roku. Wówczas mierząca 172 centymetry wzrostu zawodniczka poprowadziła Łotwę do brązowego medalu. Ma też za sobą występ na igrzyskach w Pekinie oraz tytuły mistrzyni kraju zdobywane z SK Cesis.

- Nie potwierdzam, nie zaprzeczam - wymijająco mówi Kicior. Podobnie odpowiada dyrektor gdyńskiego klubu, gdy pytamy, czy trenerem Lotosu może zostać Tanasejczuk. - Przed rokiem rozważaliśmy jego kandydaturę - przyznaje w końcu Kicior, a potem dodaje, że na brak chętnych do pracy klub nie narzeka.

- Zgłoszenia, które do nas napływają udowadniają, że mamy dobrą markę w Europie. Chcą u nas pracować nie tylko trenerzy czołowych polskich drużyny, ale również szkoleniowcy mający za sobą pracę w Jekaterinburgu czy Athinaikosie - zdradza dyrektor Lotosu.

Według naszych informacji kandydatury na trenera mistrzyń Polski złożyli wspomniany Tanasejczuk, Zoran Visic, Fabio Fosatti, George Dikeoulakos, a także Dariusz Maciejewski, Elmedin Omanić i Mariusz Karol.

Przypomnijmy, że wśród zawodniczek ważne kontrakty z Lotosem mają Ivana Matović, Olivia Tomiałowicz, Marta Jujka, Klaudia Sosnowska, Magdalena Kaczmarska, Ewelina Gala. Z SMS ma zostać pozyskana Małgorzata Misiuk, a z zawodniczek, którym skończyły się kontrakty rozmowy o pozostaniu podjęto z Martą Urbaniak.

Dla porównania skład Wisły Can Pack Kraków, z którą kontrakty mają: Amerykanka Janell Burse, Ewelina Kobryn, Paulina Pawlak, Serbka Maja Vucurović, Chorwatka Andja Jelavić, Katarzyna Krężel, Łotyszka Gunta Baško, Magdalena Leciejewska i Phillips. Trenerami zaś będą Hiszpanie: Jose Ignacio Hernandez (I trener) i Jordi Aragones (asystent).

trojmiasto.pl

Hehehehe....
ObrazekObrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 13 maja 2010, 17:28

rzymi pisze:
Według naszych informacji kandydatury na trenera mistrzyń Polski złożyli wspomniany Tanasejczuk, Zoran Visic, Fabio Fosatti, George Dikeoulakos, a także Dariusz Maciejewski, Elmedin Omanić i Mariusz Karol.
(asystent).

trojmiasto.pl

Jak czytam takie bzdury.. to wydawac by sie mi moglo ze jedynym kantydatem jest Tanasejczuk a reszta to czyste wymysly :mrgreen: ... no moze jeszcze Omanic ; )
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”