Co słychać w Gdyni?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Co słychać w Lotosie
Tanasejczuk na 99% i jest to wiadome od niemalże tygodnia czasu. Muszą przecież ludziom mydlić oczy
Podobnie z Babcia ;D
- markylipek
- Młodzik
Tanasejczuk w Lotosie!? Hmmmm, to już widzę jak w SMSie odetchną z ulgą, bo z tego co słyszałem to tak niepasującego do koncepcji trenera jeszcze tam nie mieli
Może zamiast Erin Phillips zakontraktują w Gdynii także jego córkę?
Prezes Krawczyk zawsze wynajdywał kogoś na trenera i tym zaskakiwał całe koszykarskie środowisko. Z Koziorowiczem i Winnickiem się udało, Skrzecz był niezłym trenerem młodzieży, ale Tanasejczuk to jest już ktoś jakby diabełek z pudełka. Nie ma doświadczenia, nie ma tytułów, na tym forum jakiś czas temu większośc dziwiła się skąd on się znalazł w kadrze U18 - teraz już można mieć pewność że to "szara eminencja" Krawczyk już wtedy pociągał za sznurki.
Tanasejczuk nie nadaje się do trenowania młodzieży, w Lotosie jest mnóstwo młodych dziewczyn które cały czas indywidualnie należałoby szkolić (Jujka, Tomiałowicz, Gala, Sosnowska, Kaczmarska i Misiuk), więc posada trenera dla Kazacha to według mnie jednak pomyłka
Prezes Krawczyk zawsze wynajdywał kogoś na trenera i tym zaskakiwał całe koszykarskie środowisko. Z Koziorowiczem i Winnickiem się udało, Skrzecz był niezłym trenerem młodzieży, ale Tanasejczuk to jest już ktoś jakby diabełek z pudełka. Nie ma doświadczenia, nie ma tytułów, na tym forum jakiś czas temu większośc dziwiła się skąd on się znalazł w kadrze U18 - teraz już można mieć pewność że to "szara eminencja" Krawczyk już wtedy pociągał za sznurki.
Tanasejczuk nie nadaje się do trenowania młodzieży, w Lotosie jest mnóstwo młodych dziewczyn które cały czas indywidualnie należałoby szkolić (Jujka, Tomiałowicz, Gala, Sosnowska, Kaczmarska i Misiuk), więc posada trenera dla Kazacha to według mnie jednak pomyłka
Ostatnio zmieniony 14 maja 2010, 10:58 przez markylipek, łącznie zmieniany 2 razy.
- markylipek
- Młodzik
A to pisanie o tym że Maciejewski, Karol czy Omanic sami proszą się o możliwość trenowania Lotosu to trochę śmieszna gra pod publiczke 
A jak jest w końcu z Matovic? Odchodzi czy zostaje?
-
basketfan50
- Nowy na forum
Jeśli jeden z klubów się postara, dołączy do swoich koleżanek z drużyny z minionego sezonu.
a te piękne podziękowania dla trenerów, byłych już zawodniczek, sponsorów, burmistrza oraz kibiców nie są wspaniałe?? bo jak dla mnie BOMBA 
artykuł czytałem ale trzeba było mówić że chodzi o to bo już szukałem jakiegoś banera z nowym sponsorem
http://lotosgdynia.pl/node/1268
http://lotosgdynia.pl/node/1268

faktycznie sorki
ale tak mnie to zakręciło że straciłam kompletnie zdrowy rozsądek
ale tak mnie to zakręciło że straciłam kompletnie zdrowy rozsądek
Fajnie, że dziękują ale byłoby lepiej gdyby nie mieli komu dziękować. Rozumiem, ze nie chcą się z Wisła targować ale mam nadzieję, że nie będą co roku tracić najlepszych zawodniczek.
A miała odejść? Bez przesady, to już by było całkowite przegięcie.
KrK pisze:A jak jest w końcu z Matovic? Odchodzi czy zostaje?
-
basketfan50
- Nowy na forum
Damkac pisze:Rozumiem, ze nie chcą się z Wisła targować ale mam nadzieję, że nie będą co roku tracić najlepszych zawodniczek.
Trafiłeś w samo sedno. Przeczytaj ostatnie komentarze na sportowefakty.pl
Damkac pisze:A jak jest w końcu z Matovic? Odchodzi czy zostaje?
Na razie nie ma odejść ale wszystko do załatwienia, to też w związku z poprzednią uwagą. Ważny kontrakt, jak wiemy, nie jest ostateczną przeszkodą.
No nie przesadzajcie po co Wiśle jeszcze jedna środkowa i to za bardzo dużą kase.
ale kto mówi o Wiśle?
wg. tureckiego internetu Matović zainteresowane jest Fenerbahce.(co zresztą już było pisane w innym temacie)
wg. tureckiego internetu Matović zainteresowane jest Fenerbahce.(co zresztą już było pisane w innym temacie)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
basketfan50
- Nowy na forum
Gdy już w Wiśle się znajdzie, przekonasz się, po co (bardziej: gdzie będzie jej brakowało).
Co do kasy - z tym Wisła problemów raczej nie ma. Poza kasą jednak liczy się coś więcej: podejście, skład trenerski, atmosfera - całość drużyny. Jak wiemy, kilka osób miało lub będzie miało okazję porównać te dwa miejsca, przekonując się o słuszności decyzji.
Co do kasy - z tym Wisła problemów raczej nie ma. Poza kasą jednak liczy się coś więcej: podejście, skład trenerski, atmosfera - całość drużyny. Jak wiemy, kilka osób miało lub będzie miało okazję porównać te dwa miejsca, przekonując się o słuszności decyzji.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”