ravvafan pisze:(...) Cóż moim zdaniem było to cienkie w majtkach (...)
Cóż, ja też uważam, że zachowanie Nolan było "cienkie w majtkach", a rzekłbym, że nawet bardzo cienkie
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Mikey pisze:Ale boze nie wymagajmy od kogos takiego jak Nolan "wersalu w geście i słowie", prostą jest kobitą, potrafi skakać ale zeby zaraz myślec to juz bez przesady. Pochodzi z "dominującego na świecie narodu" jak to ładnie ujał pewien idiota, jacys tam Polacy gówno ja wiec obchodzą, takze jeden fuck w te czy wewte to dla niej tyle co splunąc. Zreszta trudno się spodziewać czegokolwiek inteligentnego po kims kto z pełna świadomością wsiada za kółko po pijaku.
KIBICU, poniewaz kumatym jestes gosciem i z tego co widzę obiektywnym, co w przypadku wielu twoich ziomków nie jest cecha często spotykana dziwi mnie Twój "KIBIC pisze:
Jakby znała polski to by po polsku odpowiedziała

Seba pisze:eeeeee.. przesadzacieEla N.-T. też kiedyś pokazała nam - tzn kibicom Olimpii, słynny palec i żyjemy
Jedyny efekt, jaki osiągnęła, to to, że do tej pory lejemy, że tak łatwo dała się podpuścić prostym prowokacjom i nie wpadła na pomysł mądrzejszej relacji. Podobna sprawa w przypadku Nolan - śmieszne (i trochę niepokojące jednak, jeśli spojrzeć na to od strony psychiki zawodnika na boisku) jest, że wdaje się w takie prościutkie gierki z kibicami... którzy uwielbiają przecież wyprowadzać z koncentracji rywalki "swoich" koszykarek
Edzia pisze:No, Ela to nawet własnym kibicom pokazała fucka'a!! Wiem, bo siedziałam wtedy na sektorze A. W zasadzie fuck poszedł do jednego kolesia (na marginesie - należało mu się :evil: ), jednak widział cały sektor. Nikt również nie robił (i nie robi) z tego afery, jedynie śmiech co poniektórych ogarnął.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości