Co słychać w Polkowicach??
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
piotrek2100
- Amator
Re: Co słychać w Polkowicach??
a jakieś źródło???
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Jeśli Majewska za Mieloszyńską to mnie to zadowala;)
Daria pewnie odejdzie, dlatego życze jej Wisłe...
Daria pewnie odejdzie, dlatego życze jej Wisłe...
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
no i zepsułeś, Kristofer, niespodziankę

czy to transfer (potencjalnie) za Didi? nie sądzę. ani tym bardziej nie wydaje mi się, żeby Darię 'ciągnęło' na wschód. z resztą we wszystkich wywiadach wasi podkreślają, że szukają już tylko zagranicznej, choć może to i zasłona
a na oficjalne komentarze z Orzełka - wciąż czekamy
czy to transfer (potencjalnie) za Didi? nie sądzę. ani tym bardziej nie wydaje mi się, żeby Darię 'ciągnęło' na wschód. z resztą we wszystkich wywiadach wasi podkreślają, że szukają już tylko zagranicznej, choć może to i zasłona
a na oficjalne komentarze z Orzełka - wciąż czekamy
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
ann pisze:kristofer pisze:Majewska zagra w CCC. Już podpisała podobno kontrakt. Tak więc Gdynia i Toruń muszą obejść się smakiem.
heh czyżby więc wymiana Polek na linii Kraków-Polkowice?
A mi sie wydaje ze Daria moze lubic trenowac pod okiem selekcjonera kadry...
Ale nie za te pieniadze co dostawala w Polkowicach ;p
Jezeli przeszłaby do Wisły... to MP z najlepsza (w wielu przypadkach) (1-ka, 4-ka, 5-tka i 3-ka) w Polsce bylo by pewne. A nie zdobycie jego WIELKA kompromitacja ; )... Oby Wisla zostawila jakies zludzenia innym ;D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
może być i tak niestety... wiadomą rzeczą jest, że Darię w klubie chętnie widzieliby w każdym jednym polskim zespole. zobaczymy, gdzie skończy 
Joanna Walich kolejną zawodniczką CCC Polkowice.
No ciekawie się robi...
No ciekawie się robi...
odnośnie Kulfona (choc info o niej wiadome było już od paru dni) http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... polkowice/
Jeszcze jakby jednak udało sie zatrzymać Didi w Polkowicach (choć tu podobno klamka już zapadła ...
), to byłoby zaj*biście jeśli o Polki chodzi... a tak jest co najmniej bardzo dobrze 
Jeszcze jakby jednak udało sie zatrzymać Didi w Polkowicach (choć tu podobno klamka już zapadła ...
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
No tak macie już 6 Polek do grania + Zoll. Wg mnie potrzebujecie jeszcze jednego centra i zawodniczki na poz 2-3 i nawet bez Mieloszyńskiej będziecie mieć możliwie szeroki skład..
no i najlepiej, żeby ci dwaj gracze byli "pierwszopiątkowi"... Póki co skład prezentuje się fajnie:
1: Zoll, Pietrzak
2-3: Rodowita,
3-4: Trofimowa, Babicka
4-5: Walich, Majewska,
+ młode 2-3 Puss i Jasnowska.
S5? Zoll - Siwa - ? - Majewska/Walich - ?
Zobaczymy co nasi wymyślą ciekawego... nie wiem czy dobrym rozwiązaniem byłaby Pierson, wspominana gdzieś wcześniej... to ja już chyba bym wolał kapryśną Taushę Mills
1: Zoll, Pietrzak
2-3: Rodowita,
3-4: Trofimowa, Babicka
4-5: Walich, Majewska,
+ młode 2-3 Puss i Jasnowska.
S5? Zoll - Siwa - ? - Majewska/Walich - ?
Zobaczymy co nasi wymyślą ciekawego... nie wiem czy dobrym rozwiązaniem byłaby Pierson, wspominana gdzieś wcześniej... to ja już chyba bym wolał kapryśną Taushę Mills
Kuba pisze:
1) Jasnowska
2)Zobaczymy co nasi wymyślą ciekawego... nie wiem czy dobrym rozwiązaniem byłaby Pierson, wspominana gdzieś wcześniej... to ja już chyba bym wolał kapryśną Taushę Mills
as 1) No proszę, nie chce mi się wierzyć żeby Jańcia po przenosinach do Torunia, raz jeszcze wyladowała w Polkowicach, no chyba, że w charakterze trenerki młodzieży.
Jeżeliby jednak te wieści by się powtórzyły, to szykuje nam się Elena Tornikidou w polskim wydaniu
o
ad 2) hahaha potencjalny powrót Baby Shaqua już by mnie kompletnie powalił
PS A nie szkoda Wam oddawać jednak Carter?
Plus jeśli chodzi o powroty to może miast Taushy lepiej ściagnąć z powrotem Jilian Robbins:)
Saletra pisze:as 1) No proszę, nie chce mi się wierzyć żeby Jańcia po przenosinach do Torunia, raz jeszcze wyladowała w Polkowicach, no chyba, że w charakterze trenerki młodzieży.
Jeżeliby jednak te wieści by się powtórzyły, to szykuje nam się Elena Tornikidou w polskim wydaniu.
o
ad 2) hahaha potencjalny powrót Baby Shaqua już by mnie kompletnie powalił
PS A nie szkoda Wam oddawać jednak Carter?
Plus jeśli chodzi o powroty to może miast Taushy lepiej ściagnąć z powrotem Jilian Robbins:)
ad 1 - Jasnowska pojawiała się w kontekscie "+ młode Puss i Jasnowska", co miałem nadzieję zasugeruje, ze nie chodzi o Jańcię, tylko o jej córkę
ad 2 - a ja bym się cieszył... pewnie z pół roku zajęłoby doprowadzanie jej do "stanu używalności", ale w gruncie rzeczy Mills to nasz ostatni w pełni udany transfer okołostyczniowy ;] choć ciągle marzę, że jednak zobaczę w stroju Orzełka C.D.
ad ps - ale my potrzebujemy centra, jak Tausha, a nie niskiej, skocznej, z ograniczonym polem manewrów Robbins
a Carter? mam nadzieję, że nasi zdają sobie sprawę, że zagraniczna czwórka nam nie potrzebna, bo mamy Babicką, Walich i Majewską. niezbędny jest CENTER z prawdziwego zdarzenia, a takim nie jest niestety Amisha. Żałuje, ale trudno - takie zycie.
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Kuba, ale takim, jak to ująłeś centrem z prawdziwego zdarzenia nie jest też C.D.
dla mnie ona moglaby byc też rozgrywającą, a bym ją chciał
zawsze podobała mi się jej gra i umiejętności, pare razy był poruszany jej temat w Polkowicach ale nigdy skutecznie...
Kuba pisze:dla mnie ona moglaby byc też rozgrywającą, a bym ją chciałzawsze podobała mi się jej gra i umiejętności, pare razy był poruszany jej temat w Polkowicach ale nigdy skutecznie...
bo dla niektórych koszykarek, Dupree też do nich należy, istotna jest wielkość miasta i jego atrakcje;) w jakim przyjdzie im spędzić kilka miesięcy.
nie wytrzymały ani Pierson ani Ford. choć oczywiście życzę Polkowicom(w tym sezonie zwłaszcza:) ) zbudowania mocnego zespołu!
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
piotrek2100
- Amator
A może ktoś wie co z zawodniczką CCC Iriną Biryuk??? Zostaje czy odchodzi... mimo kontuzji cały sezon była podczas meczów CCC...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”