EUROLIGA - live!!!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Spoko Seba, nie ma problemu. Powiem szczerze, ze gdybys byl zalogowany, to bym nie pisal tylko sledzil. Ale widzac "goscia" sam zabralem sie za relacjonowanie i przelewanie wyniku tutaj...
Faktycznie koncowka spieprzona, ale trudno jest nam cokolwiek powiedziec wiecej. Nie wiemy co sie wydarzylo. Mogly byc kroki... nic nie wiemy narazie.
Faktycznie koncowka spieprzona, ale trudno jest nam cokolwiek powiedziec wiecej. Nie wiemy co sie wydarzylo. Mogly byc kroki... nic nie wiemy narazie.
Strzelba pisze:W TV gadali o jakimś technicznym błędzie Powell. Co mieli na myśli???
Może coś z błedem wybicia piłki z autu...
Ostatnio zmieniony 15 marca 2005, 20:10 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Matii pisze:Spoko Seba, nie ma problemu. Powiem szczerze, ze gdybys byl zalogowany, to bym nie pisal tylko sledzil. Ale widzac "goscia" sam zabralem sie za relacjonowanie i przelewanie wyniku tutaj...
Co dwie głowy to nie jedna
Pozdro i do następnej relacji
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Matii pisze:Spoko Seba, nie ma problemu. Powiem szczerze, ze gdybys byl zalogowany, to bym nie pisal tylko sledzil. Ale widzac "goscia" sam zabralem sie za relacjonowanie i przelewanie wyniku tutaj...
Co dwie głowy to nie jednaNie dałbym rady sam jechać z wynikiem z kilku meczy. A nie loguje się, bo miałbym już pewnie z 2000 postów
Jakby to wyglądało... hehe
Pozdro i do następnej relacji
A mi sie wydawalo ze po rzutach osobistych na remis 63:63 czas byl dla Gambrinusa a nie Lotosu, ale moze cos zle przeczytalem w przyplywie emocji....
a przy nastepnej relacji mozemy sie podzielic meczami, albo wezme jeden i Cie odciaze, dzieki czemu bedziemy mogli podawac czesciej i dokladniej
Kurcze szkoda - miałem nadzieje przed tym meczem i jak widzę uzasadnioną - szkoda, szkoda, szkoda.
Pali mnie ciekawość co to za "techniczny błąd Powell" - czy chodzi o techniczny czyli np. złe wznowienie, przekroczenie czasu itp. - czy chodziło mu o techniczne (wyszkolenie) czyli błąd np. w koźle czy po prostu głupią stratę.
Gratulacje dla gdynianek za postawę i chłopakom za relacje
Pali mnie ciekawość co to za "techniczny błąd Powell" - czy chodzi o techniczny czyli np. złe wznowienie, przekroczenie czasu itp. - czy chodziło mu o techniczne (wyszkolenie) czyli błąd np. w koźle czy po prostu głupią stratę.
Gratulacje dla gdynianek za postawę i chłopakom za relacje
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”