Torell Basket Liga
Po przerwie na parkiety powracają koszykarki występujące, w Torell Baket Lidze. W miniony weekend rozegrano pierwsze dwa mecze tej fazy rozgrywek. Poznańskie „akademiczki” rywalizowały, w Krakowie z miejscową Wisłą Can-Pack Kraków. W sobotnim meczu poznańskie koszykarki sprawiły swym kibicom ogromną niespodziankę pokonując „wiślaczki” 63:57. Niedzielne spotkanie, to srogi rewanż krakowianek, które rozgromiły AZS 78:38. po dwóch spotkaniach pod Wawelem stan rywalizacji, w play-off 1:1. Zespoły walczą do trzech wygranych. Kolejne dwa pojedynki rozegrane zostaną, w najbliższą niedzielę i poniedziałek ( 20 i 21 marca) najprawdopodobniej o godzinie 17.00.
Niedziela:
Wisła Can-Pack Kraków - AZS Poznań 78:38
Kwarty: 18:10, 22:17, 18:3, 20:8
Wisła: Johnson 25, Radwan 14, Trafimova 11, Tillis 10, Kenig 9, Perovanović 5, Czepiec 3, Kress 1, Czarnecka 0, Janiszewska 0.
AZS: Ciecierska 10, Karpińska 9, Aleliunaite-Jankovska 6, Idczak 4, Lorek 3, Krupska-Tyszkiewicz 3, Pamuła 2, Mrozińska 1, Sibora 0, Malendowicz 0.
Udana wyprawa akademiczek pod Wawel
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
czarny pisze:Jeśli to jest relacja kogoś, kto nie był na meczu to szczerze takie coś popieram. Lepiej napisać zwięźle niż wypisywać głupoty zasłyszane od kogoś lub co gorsza wymyślone przez siebie
nie, no ja nie mam do nikogo zadnych prenetsji! tylko przyzwyczailem sie ze lukasz robi znacznie obszerniejsze relacje, czasemn takze z pewnoscia uruchamia jakis swoich "kolegow-dziennikarzy-informatorow".......
reloaded :]
- czarny
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Mytek pisze:czarny pisze:Jeśli to jest relacja kogoś, kto nie był na meczu to szczerze takie coś popieram. Lepiej napisać zwięźle niż wypisywać głupoty zasłyszane od kogoś lub co gorsza wymyślone przez siebie
nie, no ja nie mam do nikogo zadnych prenetsji! tylko przyzwyczailem sie ze lukasz robi znacznie obszerniejsze relacje, czasemn takze z pewnoscia uruchamia jakis swoich "kolegow-dziennikarzy-informatorow".......
Wiem, spoko
co do poniedziałku to chyba się widzimy

you're as good as your last performance
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- czarny
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Chyba będę wtedy trzaskał fotki, ale spoko
Jeszcze tym razem Wam pokibicuję, bo jak przyjedzie Gorzów to nie ma przebacz, hehe
Do zobaczenia chłopaki
ale najpierw pamiętajcie: wszyscy trzymają kciuki za Ostrovię!!!
ps. oczywiście życzę Wam awansu do final-four
to by była niespodzianka 
ale najpierw pamiętajcie: wszyscy trzymają kciuki za Ostrovię!!!
ps. oczywiście życzę Wam awansu do final-four

you're as good as your last performance