Bijatyka na meczu w Warszawie

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 15 marca 2005, 20:59

KIBIC pisze:
simon pisze:...Niejako "wywołałeś" niedawny temat EP to zamieszcze niepokojącego newsa z "basketmani", którego dziś wyczytałem:

A Jelena ma taki kłopot (wiadomość z gazety, więc nie wiem na ile pewna), że lekarze boją się z operacją, bo złamana kośc może uszkodzić nerw wzrokowy.

no i co z tego wynika ?? :roll:
nie rozumiem - a co ma wynikać? Myślisz, że się (kogoś) czepiam, że tak piszesz? Zrozum, że wcale nie ma jakiegoś "pępka" świata (w tym przypadku koszykarskiego światka) wokół którego się wszystko kręci i czego wszystko w mniejszym lub większym stopniu dotyczy...
Jesteśmy kibicami kk i pewnie losy Skerović większość (podobnie jak mnie) jednak interesują - jej kontuzja wygląda dość groźnie, przeczytałem newsa na ten temat i dzielę po prostu się tą wiedzą z kkforumowiczami...

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 15 marca 2005, 21:00

Waldi pisze:A i jeszcze jedno. Zapomniałeś napisać, że powinienem także skontaktować się z zawodniczkami z Torunia. Przecież trzeba być obiektywnym. :lol:

... i lekarzem lub farmaceutą ;-) :lol:

Co do pismaków, to wielokrotnie udowadniali oni jak wielka może być ludzka wyobraźnia, wiec nei widzę powodów setnego wałkowania ich sprawy

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 15 marca 2005, 21:04

Kuba pisze:
Waldi pisze:A i jeszcze jedno. Zapomniałeś napisać, że powinienem także skontaktować się z zawodniczkami z Torunia. Przecież trzeba być obiektywnym. :lol:

... i lekarzem lub farmaceutą ;-) :lol:

słowem panowie - przed wklejeniem "prasówki" zawsze komisja śledcza!

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 15 marca 2005, 21:49

simon pisze: przed wklejeniem "prasówki" zawsze komisja śledcza!

Powołajmy więc ...członków kkforumowej kimisji śledczej :P 8)

Maras - jeśli chodzi o Basię Głocką, pochodzi ona z Olsztyna i rzeczywiście w Finałach Mistrzostw Polski Juniorek 2004 reprezentowała barwy Gdyni (GTK o ile dobrze pamiętam).
..you got to lose, to know how to win..

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”