CCC Polkowice - Cukierki Odra Brzeg 87:46 (II mecz)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Wiesz srednia wieku jest troche wyzsza. Zauwazyles moze ilu ludzi w wieku o jakim wspominasz czyli 30,40,50 i czasem nawet wiecej, siedzialo w sobote na trybunie po naszej lewej stronie z Brzegu. To sa ludzie ktorzy dopingowali jeszce Stal Brzeg.
Co do wspomnianego meczu to pamietam ta sytuacje z koszulka. Stalem wtedy obok a Andrzej (pozdro dla niego) nie byl szefem KK bo takowy u nas nie funkcjonuje. Spora czesc tamtych kibicow byla w sobote i w niedziele, fakt ze przybylo troche mlodziezy ale to przeciez dobrze ze nowi chca wspierac druzyne i nie ma jakiegos regresu w ilosci kibicow. A przyjecie koszulki nie bylo jakims gestem pojednania i wszyscy z tego co wiem potraktowali to z przymruzeniem oka. Zreszta pozniej wszystko sie zmienilo w stosunkach na linii ODRA-CCC.
Co do wspomnianego meczu to pamietam ta sytuacje z koszulka. Stalem wtedy obok a Andrzej (pozdro dla niego) nie byl szefem KK bo takowy u nas nie funkcjonuje. Spora czesc tamtych kibicow byla w sobote i w niedziele, fakt ze przybylo troche mlodziezy ale to przeciez dobrze ze nowi chca wspierac druzyne i nie ma jakiegos regresu w ilosci kibicow. A przyjecie koszulki nie bylo jakims gestem pojednania i wszyscy z tego co wiem potraktowali to z przymruzeniem oka. Zreszta pozniej wszystko sie zmienilo w stosunkach na linii ODRA-CCC.
Faraon pisze:Wojtek pisze:Faraon pisze:Mądre-go(rej) i dobrze posłuchać jak to mówił Pawlak brawo za obiektywizm i odwagę po jak wiadomo wszem i wobec nie można zkrytykować odry bo zawsze narazisz sie na bzdurne wpisy i krytykę bo według nich to odra jest wielka a prawda jest taka ,że zazdroszczą innym klubom stabilności finansowej , pracy działaczy i sponsorów i powiem wam że was sponsor myśli o wycowaniu się ze sponsoringu jak nie pomogą mu wasze władze to może być ostatni sezon waszej oderki ale życzę wam aby wasz klub istniał bo jestem za większym rozwojem kosza kobiecego.
Pozdro wszystkich fanom STBL
Tu nie chodzi o kwestie koszykarskie!! Poczytajcie pare wpisów wcześniej to złapiecie sens rozmowy!! To jest sport i my jako kibice zdajemy sobie sprawe, że raz jest lepiej a raz gorzej i wcale nie mam pretensjie do zawodniczek, trenerów z polkowic, że wygrali mecz! Odra zagrała słabo i każdy od nas to wie!! Podkreślam jeszcze raz nam chodzi o to jak zostaliśmy potraktowani jako kibice!!
Swoim tekstem o stabilności finansowej to rozbawiłeś mnie troche!! W Brzegu zawsze były pieniądze, mniejsze, ale zawsze na czas!! A co do Pani Prezes to zapytaj się jej najpierw a nie siej domysłów - o władco Egiptu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam!!
Jeszcze raz nie jestem waszym fanem ale chciałbym aby koszykówka żeńska w naszym pięknym kraju rozwijała się jak najlepiej i tak sobie dumam ,że te wasze wpisy są nie potrzebne każdy kibicuje jak potrafi i jak mu to odpowiada aby bawić się sportem.Inaczej kibicują młodzi ludzie gdzie widać ich werwę a inaczej ludzie po 30-stce i po 40-stce i 50 -tce i dlatego nie będę dyskutował z waszymi kibicami gdzie średnia jak przypuszczam jest 15-17 lat.Będziecie mieli nasze latka to może przy browarku jak dorośniecie podyskutuję z wami , chciałbym tego doczekać bo akurat tych co parę lat temu kibicowali waszej odrze nie widziałem (a my trwamy dalej) i przypominam wam ,że był taki mecz u was na hali gdzie "szef" KK Odry założył w przerwie koszulkę CCC i w koszulce pomarańczowej kibicował waszym dziewczynom (powinien to pamiętać Adam K, pewnie wiecie o kogo biega).
To byli kibice: a teraz
:szkoda
![]()
o :cmok:
Skąd wiesz ile ja mam lat? Może można ze mną pogadać przy piwku o koszykówce?:) W jednej kwestii się z Tobą zgodze odnośnie rozwoju koszykówki żeńskiej w kraju:) U nas nigdy nie było Klubu Kibica. Podarowanie Andrzejowi koszulki było tylko i wyłącznie suchym gestem! Nigdy nie było mowy o jakimkolwiek brataniu się. Andrzej i reszta nie widziała w was godnych przyjaciół! Szkoda, że nie ma go teraz z nami.
Nie tylko pamiętamy Adama K. ale go i znamy;) Ciekawe jakie wspomnienia po nim ma Andrzej, który siedzi aktualnie w Irlandii
Niestety nie mogłem być na żadnym z dwóch spotkań w Polkowicach, więc o grze Cukierków się nie będę wypowiadał. Śmieszy mnie trochę, że Kubiak skomentował w taki sposób grę Polkowic, ale co poradzić - rzeczywistość dla pana trenera okazała się chyba zbyt bolesna... Na ocenę jego pracy jednak przyjdzie jeszcze czas. Wierzę w dziewczyny - może na naszej hali zagrają inaczej niż w ten weekend i uda się jeszcze powrócić do Polkowic. Na pewno je na to stać i nie raz już to pokazały.
Co do kibicowania. Nie wiem dlaczego za każdym razem w Polkowicach jest to samo - przecież to jakaś farsa. Nikt się tam jeszcze nie nauczył, że oprócz ich drużyny istnieją jeszcze jakieś w Polsce? Prezentacja, brawa z taśmy (?), monotonni kibice, problemy z wejściem na halę... na to wszystko należało się przygotować i nie byłoby niespodzianki. Pamiętam, że kilka sezonów temu myśleliśmy, że wodę wnieść... w wiadrze
Przecież Wojtek wiedział jak tam jest, bo był tam nie raz.
Nie wiem czy 'za moich czasów' ktoś chciał się 'bratać' z CCC. Andrzej nigdy nie miał za bardzo sprecyzowanej wizji dopingu - jak dziewczyny przegrywały to bluzgał równo wszystko i wszystkich, a jak wygrywały to krzyczał nazwisko trenera... Poza tym często alk mu trochę przysłaniał pole widzenia i dochodziło do różnych dziwnych zachować (vide zdarzenie z koszulką CCC)
Jeszcze jedna uwaga co do wieku kibiców. Nie da się ukryć, że w tym sezonie w Brzegu pojawiło się sporo nowych, młodych twarzy, ale będąc z kibicami w Ostrowie i Pabianicach czy oglądając ich w Brzegu, przekonałem się, że ci ludzie bez względu na wiek kibicują Odrze z wielkim zaangażowaniem. To chyba dobrze, że kolektyw się nie starzeje, a wprost przeciwnie, prawda? Nie należy chyba tutaj podkreślać, że kibice tej czy tamtej drużyny to 'gówniarze' i nie mają nic do gadania, bo 'się nie znają'. To, że jeżdżą za swoją drużyną i zdzierają gardło na każdym meczu daje im w 100% prawo do wypowiadania swojej opinii. Takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam
Co do kibicowania. Nie wiem dlaczego za każdym razem w Polkowicach jest to samo - przecież to jakaś farsa. Nikt się tam jeszcze nie nauczył, że oprócz ich drużyny istnieją jeszcze jakieś w Polsce? Prezentacja, brawa z taśmy (?), monotonni kibice, problemy z wejściem na halę... na to wszystko należało się przygotować i nie byłoby niespodzianki. Pamiętam, że kilka sezonów temu myśleliśmy, że wodę wnieść... w wiadrze
Nie wiem czy 'za moich czasów' ktoś chciał się 'bratać' z CCC. Andrzej nigdy nie miał za bardzo sprecyzowanej wizji dopingu - jak dziewczyny przegrywały to bluzgał równo wszystko i wszystkich, a jak wygrywały to krzyczał nazwisko trenera... Poza tym często alk mu trochę przysłaniał pole widzenia i dochodziło do różnych dziwnych zachować (vide zdarzenie z koszulką CCC)
Jeszcze jedna uwaga co do wieku kibiców. Nie da się ukryć, że w tym sezonie w Brzegu pojawiło się sporo nowych, młodych twarzy, ale będąc z kibicami w Ostrowie i Pabianicach czy oglądając ich w Brzegu, przekonałem się, że ci ludzie bez względu na wiek kibicują Odrze z wielkim zaangażowaniem. To chyba dobrze, że kolektyw się nie starzeje, a wprost przeciwnie, prawda? Nie należy chyba tutaj podkreślać, że kibice tej czy tamtej drużyny to 'gówniarze' i nie mają nic do gadania, bo 'się nie znają'. To, że jeżdżą za swoją drużyną i zdzierają gardło na każdym meczu daje im w 100% prawo do wypowiadania swojej opinii. Takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam
-
joł
Hehehehe dokladnie. Jedziemy sobie nagle przejezdzamy obok jakiegos wielkiego gmachu. Patrze a tu jakas dziewczyna zaczepiona rekami wisi na plocie okalajacym budynek a obok stoi Adam. Krzycze do wszystkich: patrzcie Adam i na to kazdy zaczal walic w szyby hehe szkoda ze nas nie uslyszales. Ale zgon byl 
Male sprostowanie do tego mojego postu odnosnie powrotu Odry do szeregu ktory wywolal male kontrowersje wsrod kibiców Odry.
Odra nadal ma szanse na awans do czwórki i nic tego nie przekresli.
Nadal jestescie w takiej formie jakiej jestescie, nie bede wiecej sie wypowiadal na temat formy waszej druzyny! Bo wy sami wiecie na jakim ona jest poziomie i jakie miejsce zajmuje w szeregu polskiej koszykówki.
Ja tego nie wiem, wiec sorry za ta glupote jaka palnolem wczesniej!
Pozdro dla Wojtka i innych fanów Odry
Nadal jestescie w takiej formie jakiej jestescie, nie bede wiecej sie wypowiadal na temat formy waszej druzyny! Bo wy sami wiecie na jakim ona jest poziomie i jakie miejsce zajmuje w szeregu polskiej koszykówki.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- paluchvip
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
dzięki za sprostowankoMARAS pisze:Male sprostowanie do tego mojego postu odnosnie powrotu Odry do szeregu ktory wywolal male kontrowersje wsrod kibiców Odry.
Najważniejsze Jest To By Zawsze Iść Przez Życie z Podniesionym Czołem
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”