Viallos pisze:No proszę proszę - Adam taki cichy spokojny chłopczyk a tu takie rzeczy o nim wypisują hihihih![]()
Chyba mnie z kimś mylisz Viallosie
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Faraon pisze: (...)nie będę dyskutował z waszymi kibicami gdzie średnia jak przypuszczam jest 15-17 lat.Będziecie mieli nasze latka to może przy browarku jak dorośniecie podyskutuję z wami , chciałbym tego doczekać(...)
Kuba pisze:(...) Trudno jest przyznac się, ze byliscie wczoraj zespołem słabszym? prawda boli, co? RAZ wam się udało wygrać, ale po NASZYM błędzie i juz myslicie, ze jesteście najlepsi, że was się trzeba bać?
qBK pisze:Nadal twierdzisz, że RAZ udało nam się z wami wygrać? Może już pora, by zacząć brać BILOBIL ???
Kuba pisze:qBK pisze:Nadal twierdzisz, że RAZ udało nam się z wami wygrać? Może już pora, by zacząć brać BILOBIL ???
Mówiąc "raz" mialem na myśli wyniki z obecnego sezonu. Moze faktycznie napisalem to dosc niejasno, co do MuFy to nie musze ci sie TYPIE tłumaczyc i nie mów mi do czego dorosłem, a do czego nie, bo nie jestes ani moim rodzicem ani nikim, kogo mógłbym słuchac ;]
pozdrawiam
Kuba pisze:qBK pisze:Nadal twierdzisz, że RAZ udało nam się z wami wygrać? Może już pora, by zacząć brać BILOBIL ???
Mówiąc "raz" mialem na myśli wyniki z obecnego sezonu. Moze faktycznie napisalem to dosc niejasno, co do MuFy to nie musze ci sie TYPIE tłumaczyc i nie mów mi do czego dorosłem, a do czego nie, bo nie jestes ani moim rodzicem ani nikim, kogo mógłbym słuchac ;]
pozdrawiam
brodacz pisze: my wspaeliśmy agate bo wiadomo jak ciezko jest zawodniczce w takiej chwili na wet nie dostała braw za to że wrociła na boisko.
Kuba pisze:brodacz pisze: my wspaeliśmy agate bo wiadomo jak ciezko jest zawodniczce w takiej chwili na wet nie dostała braw za to że wrociła na boisko.
w takim razie chyba byliśmy na dwóch różnych meczach![]()
już tak nie przesadzajcie z tym najezdzaniem na anszych kibiców. Fakt - dopingowaliście Agatę, gdy leżała na parkiecie, ale nie pie...ol ze nie dostała od nas braw, bo powoli zachciewa mi się żygać, jak sie czyta te wasze posty.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość