I kolejka FGE: Wisła Kraków - Artego Bydgoszcz 72-64
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
I kolejka FGE: Wisła Kraków - Artego Bydgoszcz 72-64
Niedziela, 26.09.2010
godz.19.00
godz.19.00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Re: I kolejka FGE: Wisła Kraków - Artego Bydgoszcz
Ci którzy mają w FANTASY Karinę Figuroe - mogą zmienić typy bo działacze Artego jej podziękowali dzisiaj. Zapowiada się chyba spacerek Wisełki aczkolwiek zobaczymy
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
ano stąd :
http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/ar ... /920062896
W piątek poinformowaliśmy Amerykankę Karinę Figuerorę, że nie podpiszemy z nią kontraktu, gdyż nie przeszła pomyślnie testów. Jak już mówiłem, przy nacisku gubi się, nie kreuje gry, do tego nie błyszczy rzutowo. Do Krakowa pojedziemy bez niej, a grę prowadzić będą Sabina Parus i Monika Sibora. Mamy już kandydatkę na pozycję rozgrywającej, 26-letnią Amerykankę, która nie grała jeszcze w Europie. Ma przylecieć po niedzieli - wyjaśnia trener.
PS. Artego szybko zatęskni za Coleman czy nawet Payne - bo Kristen Morris jest równie cienka.
Co do Artego - liczyłem że ten zespoł - mający kilka porządnych Polek (Pysia , Sibka , Mrozik) w przeciwieństwie do zeszłego roku - moze wreszcie - spokojnie - powalczyć o play off. W sumie nadal nie są bez szans - chyba cos nie tak tam gra... Prezes z trerem sobie dużo obiecują - byle nie zbyt dużo..
http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/ar ... /920062896
W piątek poinformowaliśmy Amerykankę Karinę Figuerorę, że nie podpiszemy z nią kontraktu, gdyż nie przeszła pomyślnie testów. Jak już mówiłem, przy nacisku gubi się, nie kreuje gry, do tego nie błyszczy rzutowo. Do Krakowa pojedziemy bez niej, a grę prowadzić będą Sabina Parus i Monika Sibora. Mamy już kandydatkę na pozycję rozgrywającej, 26-letnią Amerykankę, która nie grała jeszcze w Europie. Ma przylecieć po niedzieli - wyjaśnia trener.
PS. Artego szybko zatęskni za Coleman czy nawet Payne - bo Kristen Morris jest równie cienka.
Co do Artego - liczyłem że ten zespoł - mający kilka porządnych Polek (Pysia , Sibka , Mrozik) w przeciwieństwie do zeszłego roku - moze wreszcie - spokojnie - powalczyć o play off. W sumie nadal nie są bez szans - chyba cos nie tak tam gra... Prezes z trerem sobie dużo obiecują - byle nie zbyt dużo..
-
SportoweTempo.pl
- Nowy na forum
Pawlak: Nie możemy zlekceważyć Artego
W niedzielę o godzinie 19. koszykarki Wisły Can-Pack Kraków podejmą Artego Bydgoszcz, inaugurując nowy sezon Ford Germaz Ekstraklasy. – Nie możemy zlekceważyć rywalek i pozwolić sobie na głupią stratę punktów – przestrzega rozgrywają krakowianek Paulina Pawlak.
[url]www.linkzastępczybotakniewolno.pl[/url]
simon: plusik na dobry początek za zamieszczenie przekierowującego linka bez przeklejenia PEŁNEGO tekstu, który się pod nim zajmuje. Kkforum to nie jest bezpłatne forum reklamowe!
W niedzielę o godzinie 19. koszykarki Wisły Can-Pack Kraków podejmą Artego Bydgoszcz, inaugurując nowy sezon Ford Germaz Ekstraklasy. – Nie możemy zlekceważyć rywalek i pozwolić sobie na głupią stratę punktów – przestrzega rozgrywają krakowianek Paulina Pawlak.
[url]www.linkzastępczybotakniewolno.pl[/url]
simon: plusik na dobry początek za zamieszczenie przekierowującego linka bez przeklejenia PEŁNEGO tekstu, który się pod nim zajmuje. Kkforum to nie jest bezpłatne forum reklamowe!
z tego co się orientuję to Artego trzyma się dzielnie i po 2 kwartach przegrywa....34-36!!!
-
reaktywacja
- Junior
Ze statystyk wygląda na to, że nieźle Szottka pogrywa, wspomagana oczywiście przez Lori Crisman.
Po drugiej stronie Burse trzyma wwynik (11 pkt).
Ciekawe jak długo Artego będzie męczyć Wisłę.
Po drugiej stronie Burse trzyma wwynik (11 pkt).
Ciekawe jak długo Artego będzie męczyć Wisłę.
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
reaktywacja pisze:Ciekawe jak długo Artego będzie męczyć Wisłę.
albo inaczej,jak długo Wisła nie da się złamać?
w skladzie artego jest ania baran, a jakos nie widze jej w statystykach w relacji live na plkk. wie ktos moze czy ona gra czy moze jednak nie?
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
No mi się marzy wygrana Artego. To mi chociaż w jakimś stopniu zrekompensuje porażkę Katarzynek

zapodajcie linka do relacji live...
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
szykuje się ciekawa końcówka
szczęśliwe Lotos i AZS Gorzów,że nie grają....
ArteGO GO GO!!! 
Koszykarz (Toruń) pisze:No mi się marzy wygrana Artego. To mi chociaż w jakimś stopniu zrekompensuje porażkę Katarzynek![]()
![]()
Na szczęście Twoje marzenie nie zostało zrealizowane:)
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...
przegrana artego 8 pkt to i tak nie jest zle, spodziewalam sie ze przegraja gdzies 30
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”