To żygaj jak chcesz i niepatrz na te posty cwaniaczku juz mnie wkurzają takie osby które wywołują takie kontrowersje skąd wy sie bierzecieKuba pisze:brodacz pisze: my wspaeliśmy agate bo wiadomo jak ciezko jest zawodniczce w takiej chwili na wet nie dostała braw za to że wrociła na boisko.
w takim razie chyba byliśmy na dwóch różnych meczach![]()
już tak nie przesadzajcie z tym najezdzaniem na anszych kibiców. Fakt - dopingowaliście Agatę, gdy leżała na parkiecie, ale nie pie...ol ze nie dostała od nas braw, bo powoli zachciewa mi się żygać, jak sie czyta te wasze posty.
CCC Polkowice - Cukierki Odra Brzeg 87:46 (II mecz)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- paluchvip
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Najważniejsze Jest To By Zawsze Iść Przez Życie z Podniesionym Czołem
- bocianmaster
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Fajny meczyk, moze troche słaby z naszej strony jednak fajny. Atmosfera (wytworzona jedynie przez Brzeskich PRETORIAN) była bardzo gorąca, ale byłoby o wiele milej gdyby nie te przypały ze strony ochroniarzy i bardzo śmiesznego pana, chyba kolejarz miał ksywę, który w sposób dość niewyrafinowany chciał się z nami porozumieć hehe. Ogólnie zabawna bardzo publiczność, prawie jak żywa
Ich gorące meksykańskie fale poprostu rzuciły mnie na kolana
to trochę śmieszne, żeby przy wygrywaniu swojej drużyny nie dać się uprosić o wykonaniu jednego bardzo prostego gestu polegającego na podniesieniu swojego szanownego siedzenia tak, aby w połaczeniu z uniesieniami tejże partii ciała przez innych obserwatorów meczu powstał efekt nazywany "falą meksykańską". Naprawdę, to nie jest trune. Czynność ta wbrew pozorom nie wymaga większego wysiłku. A jednak nie mogliśmy skusić szalenie rozbawionej Polkowickiej publiczności do wykonania tego aktu.
Kolejna bardzo zabawną sprawą było wyproszenie w sobotnim meczu naszego kolegi z trybun, gdyż bardzo zagrażał zdrowiu sędziego poprzez pokazaniu mu części ciała,( którą podnosimy robiąc meksykańsą falę- tzw. zadek
) i powiedzenie do niego ową częścią ciała paru słów dysaprobaty. Luuudzie, dajcie żyć. hehe Pozdrawiam pana sędziego, który obawial się o swoje bezpieczeństwo ze strony siedzenia mojego kolegi.
Bardzo podobało mi się na wyjeździe, Młody dzięki że mnie namówiłeś hehe "w końcu jesteś czlowiekiem honoru Bociek, chyba nie zrezygnujesz z wyjazdu?" heh nie zrezygnowałem i bardzo się z tego faktu cieszę.
Aha
Gratuluję Hamulcowi i życzę powodzenia na nowej drodze życia że się tak wyrażę hehe Ty wiesz o co chodzi.
Pozdrawiam wszystkich fanów BRZESKIEJ ODRY.
i pamiętajcie :
Oto jest dzień, oto jest dzień...

Kolejna bardzo zabawną sprawą było wyproszenie w sobotnim meczu naszego kolegi z trybun, gdyż bardzo zagrażał zdrowiu sędziego poprzez pokazaniu mu części ciała,( którą podnosimy robiąc meksykańsą falę- tzw. zadek
Bardzo podobało mi się na wyjeździe, Młody dzięki że mnie namówiłeś hehe "w końcu jesteś czlowiekiem honoru Bociek, chyba nie zrezygnujesz z wyjazdu?" heh nie zrezygnowałem i bardzo się z tego faktu cieszę.
Aha
Gratuluję Hamulcowi i życzę powodzenia na nowej drodze życia że się tak wyrażę hehe Ty wiesz o co chodzi.
Pozdrawiam wszystkich fanów BRZESKIEJ ODRY.
i pamiętajcie :
Oto jest dzień, oto jest dzień...
Chłopaki, wrzućcie już na luz, to opluwanie kibiców z Polkowic nie ma najmniejszego sensu, przecież niczego się tym nie osiągnie. Teraz trzeba pomóc naszym dziewczynom wygrać kolejne trzy mecze i tym pokazać, że jesteście najlepszymi kibicami w TBL. To co teraz wypisujecie może zniszyć ten wizerunek.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
- bocianmaster
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Mlody
Jest jak jest a piszemy tak bo chlopcy z ccc szukaja wymowek !!!!!!! nie ma co sciemniac !!!!!!! a co do ODRY to fakt pomozemy naszym Laską wygrac bedziemy 6 zawodnikiem na boisku DOBOJUU ODRAAAA
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
- paluchvip
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Re: Mlody
Tak Młody dobrze mówisz jestem z tobą i bedziemy nasze dziołchy wspierać aż do końca ale tego końca niebedzie:P bo to jest Odra i jej Pretorianie którzy jej słurzą!!!!!!Mlody pisze:Jest jak jest a piszemy tak bo chlopcy z ccc szukaja wymowek !!!!!!! nie ma co sciemniac !!!!!!! a co do ODRY to fakt pomozemy naszym Laską wygrac bedziemy 6 zawodnikiem na boisku DOBOJUU ODRAAAA
Najważniejsze Jest To By Zawsze Iść Przez Życie z Podniesionym Czołem
- bocianmaster
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: Maras przegina
Weź ty się w ten durny łeb puknij, bo na razie nie dosc że oczy bolą od makabrycznej znajomosci podstaw języka to teksty w stylu "zaszlachtujcie go" to mozesz wrzucac swoim ziomkom, to nie rynsztok ani czat Odry Brzeg. Nie zaniżaj tu poziomu, nikogo nie interesują twoje prywatne wojny. Nie jesteś pierwszym i ostatnim kandydatem do bana tutaj wiec albo się uspokój, albo twoja tu kariera dobiegnie szybkiego końca.paluchvip pisze:Aniestety wczoraj kibic z poznania najeżdźał na naszą drużyne i musiałem go doprowadzić do porządku sporostował to co napisał wczoraj ale to nic niedało bo przed chwilą doszły mnie słuchy że on zaczoł znowu i wyzywał Martyne Kocpróbowałem go doprowadzić do porządku ale nanic cwaniaczek mnie zablokował taki kozak mocny w słowach macie wszyscy jego numer gg 7019333 zrubcie znim co chcecie zaszlachtujcie go!!!!!
Przegioł i to bardzooo!!!!!

-
Gość
Od kilkudziesięciu lat kibicuje żeńskiej koszykówce.Z kibicami z Brzegu bywało różnie ale to co się ostatnio dzieje napawa grozą.Z ust brzeskich kibiców padają słowa nienawiści,przemawia przez nich szowinizm a to już niedobrze.Przypominają mi się lata 70/80 kiedy wyjazd na mecz do Brzegu wiązał się z wyzwiskami w stosunku do zawodniczek,pluciem i rzucaniem różnymi przedmiotami.Opuszczenie sali po zwycięskim meczu było bardzo niebezpieczne i pod kontrolą milicji.Wydaje mi się,że te czasy wracają.A przecież w ostatnich latach kibiców brzeskich można było stawiać za wzór.O poziomie wypowiedzi i znajomości jezyka polskiego nie ma co wspominać.Myśle,że reforma oświaty w Brzegu nie udała się!!!!!
Ostrzegam, że temat ten i dalsze wpisy kilku osób znajdują się pod baczną obserwacją "wielkich braci" forumowych
Prosiłbym więc jednak o nie dawanie podstaw do dalszej ingerencji w słowo pisane i zachowanie kultury wypowiedzi.
Ps. Mikey - masz rację - wpis już wyleciał, nie dosyć, że łamał chyba wszystkie zasady KKForum (nie na temat, wulgaryzmy i obrażający), to na dodatek nie udało mi się zrozumieć jego sensu... jeśli jakiś miał
Ps2. Przypominam, że na KKForum wpisują się osoby odpowiadające jedynie za swoją opinię i postępowanie. Kuba nie jest całymi Polkowicami, ani nawet choćby ochroną sali w tym mieście. Proponowałbym więc nauczyć się nie uogólniać i starać się dyskutować, a nie bić pianę w stylu "my - wy".
Pozdrawiam.
Admin
Ps. Mikey - masz rację - wpis już wyleciał, nie dosyć, że łamał chyba wszystkie zasady KKForum (nie na temat, wulgaryzmy i obrażający), to na dodatek nie udało mi się zrozumieć jego sensu... jeśli jakiś miał
Ps2. Przypominam, że na KKForum wpisują się osoby odpowiadające jedynie za swoją opinię i postępowanie. Kuba nie jest całymi Polkowicami, ani nawet choćby ochroną sali w tym mieście. Proponowałbym więc nauczyć się nie uogólniać i starać się dyskutować, a nie bić pianę w stylu "my - wy".
Pozdrawiam.
Admin
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Don Igłata
- Młodzik
Anonymous pisze:Od kilkudziesięciu lat kibicuje żeńskiej koszykówce.Z kibicami z Brzegu bywało różnie ale to co się ostatnio dzieje napawa grozą.Z ust brzeskich kibiców padają słowa nienawiści,przemawia przez nich szowinizm a to już niedobrze.Przypominają mi się lata 70/80 kiedy wyjazd na mecz do Brzegu wiązał się z wyzwiskami w stosunku do zawodniczek,pluciem i rzucaniem różnymi przedmiotami.Opuszczenie sali po zwycięskim meczu było bardzo niebezpieczne i pod kontrolą milicji.Wydaje mi się,że te czasy wracają.A przecież w ostatnich latach kibiców brzeskich można było stawiać za wzór.O poziomie wypowiedzi i znajomości jezyka polskiego nie ma co wspominać.Myśle,że reforma oświaty w Brzegu nie udała się!!!!!
Po pierwsze, jak chcesz moralizować i się wymądrzać, to się choć podpisz.
Po drugie, w Brzegu nie było osobnej reformy oświaty, ta reforma była ogólnopolska. Racz łaskawie przyjrzeć się wpisom "na internecie" obojętnie na jakim forum, czy też polemikom obojętnie w jakim temacie, a wtedy zauważysz, że jest to dziwna tendencja o zasięgu ogólnopolskim. Ja tego nie pochwalam, ale nie mam też zamiaru z pozycji zgorzkniałego zgreda strzelać z pyska na małolatów. Idzie nowe - gościu! Złe, czy dobre, ale idzie ... i już.
Po trzecie słyszysz wyzwiska brzeskich kibiców - ale co? Czemu uszy nastawiasz tylko w jedną stronę? Nie słyszysz, że na innych meczach też tak jest. Co było w Krakowie (chodzi o mecz z bójką) z Lotosem?
W Pabianicach z Lotosem też nie było kurtuazji.
A jak chcesz posłuchać naprawdę wyzwisk, to siądź na dziwnie usytuowanej trybunce (?) w Polkowicach za zawodniczkami z Brzegu.
Trzeba było posłuchać jak były lżone przez siedzących za plecami aborygenów. W Brzegu zawodniczki siedzą naprzeciw trybuny i nie są narażone na tego typu ekscesy. Ta trybunka chyba gościu też coś świadczy o szowiniźmie i sportowym podejściu klubu z Polkowic.
A po czwarte i ostatnie to sprawa spikera z Polkowic. Regulamin określa, co wolno spikerowi. Wyczytać zawodniczki, podawać przebieg "gry", podawać komunikaty. Byłem na wielu parkietach i tak było. Natomiast spiker z Polkowic zajmuje się:
1. zagłuszaniem muzyką śpiewów przyjezdnych kibiców
2.biciem chyba ręką w mikrofon, by obudzić zasypiającą "orkiestrę" z Polkowic z ich buszmeńskim c,c,c,ce,ce,ceee,ceeeee - śpi.
3. pobudzaniem siedzącego na trybunach SS (Stado Smutasów). I dwoi się i troi i ooo!!! i u !!! ... i nic.
Tego nie spostrzegłeś, lub nie chciałeś to masz "kawę na ławę".
-
brzydki nzl
A jak chcesz posłuchać naprawdę wyzwisk, to siądź na dziwnie usytuowanej trybunce (?) w Polkowicach za zawodniczkami z Brzegu.
Trzeba było posłuchać jak były lżone przez siedzących za plecami aborygenów. W Brzegu zawodniczki siedzą naprzeciw trybuny i nie są narażone na tego typu ekscesy. Ta trybunka chyba gościu też coś świadczy o szowiniźmie i sportowym podejściu klubu z Polkowic.
przepraszam za projekt hali. ja nie wiem jak jakis koles, tytulujacy sie zapewne mianem architekta, mogl sobie zaprojektrowac trybuny po obu stronach parkietu... przeciez to takie szowinistyczne
tak sie sklada, ze na obu meczach siedzialem wlasnie na takiej trybunce zaraz obok vipow i wypowiedzialem sie juz na temat pana kolejarza, ze powinien wyleciec (on, a nie jakies wyimaginowane stado). ale to tez nie bylo tak do konca jak napisales. po pierwsze on sie wydzieral podczas trzeciej i czwartej kwarty drugiego meczu (w pierwszej polowie meczu zapewnedoprowadzal sie do takiego stanu w jakims barze) a po drugie nie obrazal zawodniczek tylko was.
a teksty o aborygenach itp moglbys sobie darowac, bo swiadcza o twoim ograniczeniu i uprzedzeniach.
-
Gość
brzydki nzl pisze:A jak chcesz posłuchać naprawdę wyzwisk, to siądź na dziwnie usytuowanej trybunce (?) w Polkowicach za zawodniczkami z Brzegu.
![]()
![]()
![]()
przepraszam za projekt hali. ja nie wiem jak jakis koles, tytulujacy sie zapewne mianem architekta, mogl sobie zaprojektrowac trybuny po obu stronach parkietu... przeciez to takie szowinistyczne![]()
![]()
tak sie sklada, ze na obu meczach siedzialem wlasnie na takiej trybunce zaraz obok vipow i wypowiedzialem sie juz na temat pana kolejarza, ze powinien wyleciec (on, a nie jakies wyimaginowane stado). ale to tez nie bylo tak do konca jak napisales. po pierwsze on sie wydzieral podczas trzeciej i czwartej kwarty drugiego meczu (w pierwszej polowie meczu zapewnedoprowadzal sie do takiego stanu w jakims barze) a po drugie nie obrazal zawodniczek tylko was.
a teksty o aborygenach itp moglbys sobie darowac, bo swiadcza o twoim ograniczeniu i uprzedzeniach.
To zwykłe kłamstwo!Siedziałam za ławką Brzegu i nikt nie obrażał zawodniczek.Natomiast było słychać co wygaduje bezradny w obliczu słabej postawy swoich zawodniczek/a raczej w obliczu świetnej gry CCC/trener Kubiak.Chyba ostatnie zwycięstwa za bardzo uderzyły mu do głowy i nie umiał przełknąć porażli.
Anonymous pisze:Od kilkudziesięciu lat kibicuje żeńskiej koszykówce.Z kibicami z Brzegu bywało różnie ale to co się ostatnio dzieje napawa grozą.Z ust brzeskich kibiców padają słowa nienawiści,przemawia przez nich szowinizm a to już niedobrze.Przypominają mi się lata 70/80 kiedy wyjazd na mecz do Brzegu wiązał się z wyzwiskami w stosunku do zawodniczek,pluciem i rzucaniem różnymi przedmiotami.Opuszczenie sali po zwycięskim meczu było bardzo niebezpieczne i pod kontrolą milicji.Wydaje mi się,że te czasy wracają.A przecież w ostatnich latach kibiców brzeskich można było stawiać za wzór.O poziomie wypowiedzi i znajomości jezyka polskiego nie ma co wspominać.Myśle,że reforma oświaty w Brzegu nie udała się!!!!!
Oczywiście masz racje!! My jesteśmy tacy sami!! Podobni do tamtych z lat 70/80 jak dwie krople wody!!
Człowieku palnij się w główke:) Byliśmy w tym roku tą samą ekipą w Pabianicach, Ostrowie, Gorzowie i polkowicach!! Zapytaj się kibiców z tych miast czy zrobiliśmy jakąś zadyme?? Czy pobiliśmy kogoś, rzuciliśmy czymś?? Zastanów się dwa razy co piszesz i jakie porównania robisz!! Wiedz dobrze, że przez Brzeg przeszła reforma oświaty i ten "żart" Ci się poprostu nie udał!! A co lepsze najlepiej dać wpis i nie podpisać się:) Tchórzostwo!! Bo jak się pisze p... to się boi pod tym podpisać!! Pozdrawiam Pretorian i znajomych:)
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”