II kolejka FGE: Widzew Łódź - Energa Toruń 73-82
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: II kolejka FGE: Widzew Łódź - Energa Toruń
Już w meczu ŁKS o Górzyńskiej miałem zdanie że robi tyle złego co dobrego. Niby w obronie zbiera piłki ale w ataku knociła... miała chyba 2/11 z gry...
a póki co Widzew ładnie trafia za 3 pkt
Toruń znowu bez obrony
a póki co Widzew ładnie trafia za 3 pkt
Michu23 pisze:Już w meczu ŁKS o Górzyńskiej miałem zdanie że robi tyle złego co dobrego. Niby w obronie zbiera piłki ale w ataku knociła... miała chyba 2/11 z gry...
Teraz też w ataku nic nie gra
Cocks 3x3 pkt !!! Czyżby następczyni Richards ? Bo takie porównania już słyszałem 
-
Roberto930
- Żak
No w drugiej kwarcie run Torunia 17:4
Po 6 min 2 kwarty 35:23 dla Energi.
EDIT
Widzew goni, głównie za sprawą Oli Pawlak. Już tylko 35:30
Po 6 min 2 kwarty 35:23 dla Energi.
EDIT
Widzew goni, głównie za sprawą Oli Pawlak. Już tylko 35:30
Ostatnio zmieniony 03 października 2010, 18:09 przez Roberto930, łącznie zmieniany 1 raz.
Michu23 pisze:Cocks 3x3 pkt !!! Czyżby następczyni Richards ? Bo takie porównania już słyszałem
Raczej jakichkolwiek porównań zawodniczek po meczu z Widzewem bym nie wyciągał. A juz wyciąganie wniosku ze Cocks to druga Richards dlatego ze trafila 3x3 to jakis absurd.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Dobra Widzew to wygra i nikt nie będzie pamiętał o tych trzech trójkach 
Olo_13 pisze:Dobra Widzew to wygra i nikt nie będzie pamiętał o tych trzech trójkach
i o kontuzjach w Toruniu też....
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Michu23 pisze:Cocks 3x3 pkt !!! Czyżby następczyni Richards ? Bo takie porównania już słyszałem
A co ma piernik do wiatraka ?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Re: II kolejka FGE: Widzew Łódź - Energa Toruń 73-82
jest pierwsze zwycięstwo i miejmy nadzieję,że teraz będzie juz tylko lepiej.Warto odnotować ekstraklasowy debiut i pierwsze punkty dla Torunia Róży Ratajczak!!!
-
Septymiusz
- Młodzik
Dobrze, że udało się jakoś wygrać, a styl zupełnie nie ważny. Chociaż było na pewno lepiej niż z Liderem, chociażby w stratach - 15. Wpadło też trochę trójek i okazało się, że to starczy na Widzew. Martwi mnie słaba forma naszej kapitan, nie mam pojęcia co się z nią dzieje. Warte zauważenia są minuty gry Róży. Naprawdę sporo grała i mimo, że nie trafiała to jednak Edo zostawiał ją na parkiecie. Liczę, że limit kontuzji wyczerpany i z każdym spotkaniem ławka nam będzie się już tylko powiększała.
Septymiusz pisze: Liczę, że limit kontuzji wyczerpany i z każdym spotkaniem ławka nam będzie się już tylko powiększała.
jako pierwsza po kontuzji ma powrócić Alicia Gladden,a drużynę wzmocni jeszcze reprezentantka Kanady(dobra koleżanka Miki Cocks
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
no to najważniejsze, że udało się wygrać to spotkanie.Początek sezonu niezbyt udany w naszym wykonaniu, ale mam nadzieje, że teraz bedzie tylko lepiej.Zespół ten ma duże możliwości i po uporaniu sie z problemami kontuzji bedzie sie liczyl w wqalce o medale. Mnie osobiscie cieszą też pierwsze punkty Róży po wyleczeniu groźnej kontuzji.
rodgers-kibic z torunia pisze: Mnie osobiscie cieszą też pierwsze punkty Róży po wyleczeniu groźnej kontuzji.
dla mnie wszystkie dziewczyny,które wracają na parkiet po sporych problemach z więzadłami krzyżowymi są bohaterkami!!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”