Co słychać w Toruniu ?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Re: Co słychać w Toruniu ?
Kuba - chodziło mi ogólnie o wystawianie POLEK w wyjściowych składach. Zestawiłem Gorzów i Polkowice pod kątem tego że nie ma problemu ogólnie z Polkami - a przynajmniej ENERGA nie jest jakoś z tyłu pod tym kątem.. A robi się sztuczny problem....
Problemem to jest słaba postawa niektórych zagranicznych. Pani COCKS nie dostarcza ani punktów ani asyst , bo ani nie rzuca ani nie podaje. Po co nam ona ??? Od silnej skrzydłowej - Mazić powinno się wymagać punktów - tego też nie ma. VERA - w obronie słaba ale nadrabia to w ataku chociaż.
Szkoda kontuzji w zespole bo byłoby zupełnie inaczej...A tak jest jak jest - czyli niezbyt optymistycznie.
Problemem to jest słaba postawa niektórych zagranicznych. Pani COCKS nie dostarcza ani punktów ani asyst , bo ani nie rzuca ani nie podaje. Po co nam ona ??? Od silnej skrzydłowej - Mazić powinno się wymagać punktów - tego też nie ma. VERA - w obronie słaba ale nadrabia to w ataku chociaż.
Szkoda kontuzji w zespole bo byłoby zupełnie inaczej...A tak jest jak jest - czyli niezbyt optymistycznie.
-
adrenalina
- Amator
No i jest pierwsza decyzja personalna w zespole Energi. Tego należało się chyba jednak spodziewać, że z drużyną prędzej czy później pożegna się Miki
adenalina, skąd takie informacje?
jordan pisze:adenalina, skąd takie informacje?
No właśnie i kto na jej miejsce?
-
adrenalina
- Amator
anatol pisze:jordan pisze:adenalina, skąd takie informacje?
Info pewne, na jej miejsce jest szykowana rozrywająca z Europy (choć nic pewnego), to tyle na teraz
adrenalina pisze:anatol pisze:jordan pisze:adenalina, skąd takie informacje?
Info pewne, na jej miejsce jest szykowana rozrywająca z Europy (choć nic pewnego), to tyle na teraz
Myślę że jak rozgrywająca to jakas amerykanka bo europejek klasowych to chyba juz nie ma.
anatol pisze:Myślę że jak rozgrywająca to jakas amerykanka bo europejek klasowych to chyba juz nie ma.
nieprawda ja mam jeden transfer w główce ,ale też z Bałkanów.
-
adrenalina
- Amator
matrix pisze:anatol pisze:Myślę że jak rozgrywająca to jakas amerykanka bo europejek klasowych to chyba juz nie ma.
może nawet nieźle kombinujesz:)
adrenalina pisze:matrix pisze:anatol pisze:Myślę że jak rozgrywająca to jakas amerykanka bo europejek klasowych to chyba juz nie ma.
może nawet nieźle kombinujesz:)
Myśle,że na Skere nie stać Energi.
Tia
Mam dziwne wrażenie ze prędzej skonczyłaby karierę niż zagrała u pana O.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Myśle,że na Skere nie stać Energi.
Skera ma kontrakt w innym klubie, a nawet gdyby nie miała to Omanić jest jednym z ostatnich trenerów(albo nawet ostatnim) u którego miałaby ochotę grać.
ale Lila Latinović pewnie wolna
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Greebo pisze:Tia![]()
nie no tej pani nie wezmę pod uwagę,bo też skończyłbym karierę.
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
No właśnie zachodzę w głowę jaki to bałkański kraj grał na MŚ? 
rzymi pisze:Wokół jakich krajów krążą Twoje myśli?
Nie no z tymi MŚ GRUBO przesadziłem. Ograniczyłem się do ostatnich eliminacji do ME.Pani,która moim zdaniem może przyjść ma już o wiele większe szanse w rywalizacji z Agatą i jest graczem pierwszopiątkowym reprezentacji swojego kraju,ale to może być oczywiście zupełnie ktoś inny.
Ostatnio zmieniony 12 października 2010, 21:14 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”