V kolejka FGE: Orzeł Polkowice - PTS Lider Pruszków 45-38
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: V kolejka FGE: Orzeł Polkowice - PTS Lider Pruszków
45:38 dla Orła. opieram się wyłącznie na statystykach, ale cieszy jedyne 38pkt straconych i 23 straty rywalek - znaczy obrona spisała się dobrze. kolejny juz raz beznadziejna skutecznosc z gry, ale liczą się dwa punkty i wygrana nad zespołem, który nie raz już zaskakiwał w tym sezonie.
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
No nieźle żenujący musiał być ten mecz skoro taki wynik. I to drużyn z aspiracjami...
Prawo serii??
-zwycięstwo z Energą
-porażka z Lotosem
-porażka z INEĄ
Obie w słabiutkim stylu
-zwycięstwo z Gorzowem
-porażka z Orłem w bardzo słabym stylu
-............. z ROW-em????????
45 : 38!!!!!!!!!!!
Albo znakomite obrony z obu stron albo (co bardziej prawdopodobne a raczej pewne) porażająca indolencja rzutowa.Jak długo będzie się formę w kratkę tłumaczyć początkiem sezonu
McCants znowu pokazała "klasę" - na pięć występów jeden przyzwoity. To chyba za mało jak na tę zawodniczkę.Jedyny pozytyw jej gry to 10 zbiórek no i aż 22% z gry za dwa
Ogólnie masakra,co prawda Orzeł był faworytem ale styl jaki Liderki pokazały w Polkowicach
Jak napisałem na wstępie zgodnie z prawem serii powinna być porażka w Rybniku(Liderki stać na to) a później zwycięstwo z Widzewem w Pruszkowie................ech
-zwycięstwo z Energą
-porażka z Lotosem
-porażka z INEĄ
Obie w słabiutkim stylu
-zwycięstwo z Gorzowem
-porażka z Orłem w bardzo słabym stylu
-............. z ROW-em????????
45 : 38!!!!!!!!!!!
Albo znakomite obrony z obu stron albo (co bardziej prawdopodobne a raczej pewne) porażająca indolencja rzutowa.Jak długo będzie się formę w kratkę tłumaczyć początkiem sezonu
McCants znowu pokazała "klasę" - na pięć występów jeden przyzwoity. To chyba za mało jak na tę zawodniczkę.Jedyny pozytyw jej gry to 10 zbiórek no i aż 22% z gry za dwa
Ogólnie masakra,co prawda Orzeł był faworytem ale styl jaki Liderki pokazały w Polkowicach
Jak napisałem na wstępie zgodnie z prawem serii powinna być porażka w Rybniku(Liderki stać na to) a później zwycięstwo z Widzewem w Pruszkowie................ech
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Re: V kolejka FGE: Orzeł Polkowice - PTS Lider Pruszków 45-38
Nie byłeś w Polkowicach więc nie pisz o stylu gry jaki pokazały. Pokazały walke - to napewno - gorzej ze skutecznością - tyle moge napisać. Na Rybnik niespodzianka będzie już 
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

19 strat
4 przechwyty
3 asysty
To prawda nie byłem w Polkowicach,ale o jakiej walce mówisz
Twój wyjazd budzi szacunek ale popatrz na naszą drużynę normalnie a nie przez różowe okulary. Taka huśtawka świadczy tylko o jednym - błędach w przygotowaniu do sezonu.
Wiem że sezon trwa do wiosny i na ocenę przyjdzie czas, tylko czy aby będzie co oceniać
4 przechwyty
3 asysty
To prawda nie byłem w Polkowicach,ale o jakiej walce mówisz
Wiem że sezon trwa do wiosny i na ocenę przyjdzie czas, tylko czy aby będzie co oceniać
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Ja też nie byłem - ale miałem relacje telefoniczną bezpośrednio po meczu - i walka była - a o to chodzi jak dla mnie. Jeżeli dziewczyny pokażą walke, a mecz z bądź co bądź Polkowicami nie wyjdzie (gorzej jak tak sie stanie z Rybnikiem bo tam wygrac trzeba jak myślimy o P-O (off oczywiście)) - trudno - ważne że charakter jest...
A tego nie braknie bo www.liderpruszkow.pl już teraz podaje że pani Denson jest naszą koszykarką - więc nosy będą trzeszczały
A tego nie braknie bo www.liderpruszkow.pl już teraz podaje że pani Denson jest naszą koszykarką - więc nosy będą trzeszczały
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić

- pafelek
- Żak
- Kontaktowanie:
13.10.2010 CCC Polkowice [45] - [38] PTS Lider Pruszków

wiecej fot: http://www.mojepolkowice.pl/photogallery.php?album_id=71

wiecej fot: http://www.mojepolkowice.pl/photogallery.php?album_id=71
-
Fantastico
- Nowy na forum
Jaki ładny szkolny wyniczek 
-
Jeździec bez głowy
- Nowy na forum
taki niski wynik spowodowany jest tym, że oba zespoły zaprezentowały bardzo solidną obronę, dawno czegoś takiego nie widziałem, stąd rzuty oddawane z trudnych pozycji co za tym idzie skuteczność. Gdybyśmy wykorzystali wszystkie szanse mielibyśmy szanse wygrać, a nie ma co gdybać następny mecz będzie lepszy 
I Love This Game.
-
reaktywacja
- Junior
Bardzo solidna obrona to jest wtedy, gdy wynik oscyluje w granicach 60 punktów. Nikt nie wybroni na 38 bez żenującej postawy rywala w ataku. 45 zdobytych punktów i wygrane spotkanie to też wyjątkowy wyczyn. A skoro rzucały z nieprzygotowanych pozycji to znaczy, że królowała juniorska koszykówka.
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
-
Dżi ej el ej
- Młodzik
Amisha jaki ciekawy tatuaz sobie zrobiła na szyi 
a to wynik do przerwy? 
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
wynik faktycznie nietypowy
... ale, jak to już wcześniej napisano, spowodowała to agresywna obrona ... a gdyby nasze dziewczyny miały lepszą skuteczność, to kto wie , może spawilibyśmy kolejną niespodziankę ???
... jak dla mnie, ta porażka ujmy nam nie przynosi i należy podziękować dziewczynom za walkę
... tutaj mamy wypowiedzi z pomeczowej konferencji
a co do Rashandy, to moim zdaniem nie wypadła źle w porównaniu ze swoimi "koleżankami":
ostatni mecz Carter 3 pkt, 12 zbiorek
Mc Cants 4pkt, 10 zbiórek
ostatnia kolejka
Philips (Wisła) 3pkt
Wright (Lotos) 0pkt 20 min gry !!!
... i to by było na tyle
... tutaj mamy wypowiedzi z pomeczowej konferencji
a co do Rashandy, to moim zdaniem nie wypadła źle w porównaniu ze swoimi "koleżankami":
ostatni mecz Carter 3 pkt, 12 zbiorek
Mc Cants 4pkt, 10 zbiórek
ostatnia kolejka
Philips (Wisła) 3pkt
Wright (Lotos) 0pkt 20 min gry !!!
... i to by było na tyle
> > > PTS LIDER < < <
Mógłbym zrezygnować, ale rzecz w tym, że lubię to, co robię....
Mógłbym zrezygnować, ale rzecz w tym, że lubię to, co robię....
rafi jeśli jak mówisz wynik (nietypowy) spowodowany był agresywną obroną to słaba skuteczność właśnie jest wynikiem tej obrony, wszak po to stawia się twardą obronę aby przeciwnik nie dochodził do czystych pozycji strzeleckich(podstawa koszykówki).
Więc nie ma co gdybać że gdyby miały lepszą skuteczność to........może by wygrały. Nie mogły jej mieć z powodu jak wyżej.
A co do Rashandy - nie interesują mnie wyniki jej koleżanek z zagranicy grających w innych drużynach.
Ona ma jakieś zadanie do wykonania i powinna je wykonywać tak jak się od niej oczekuje bo 22% z gry, 10 zbiórek, 4 straty i eval raptem 2 to nie jest to na co czekamy my kibice a i trenerzy chyba też.
Więc nie ma co gdybać że gdyby miały lepszą skuteczność to........może by wygrały. Nie mogły jej mieć z powodu jak wyżej.
A co do Rashandy - nie interesują mnie wyniki jej koleżanek z zagranicy grających w innych drużynach.
Ona ma jakieś zadanie do wykonania i powinna je wykonywać tak jak się od niej oczekuje bo 22% z gry, 10 zbiórek, 4 straty i eval raptem 2 to nie jest to na co czekamy my kibice a i trenerzy chyba też.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”