Wybieramy najlepszą, najwszechstronniejszą zawodniczke AZSu

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 16 marca 2005, 20:53

Ja nie mam wogóle czasu żeby coś tu pisać wogóle więc prosze uznać moje typy bez uzasadnień!

3 pkt - Aleksandra Karpińska
3 pkt - Natalia Mrozińska-

2 pkt - Beata Tyszkiewicz
2 pkt - Monika Ciecierska

1 pkt - Monika Sibora
1 pkt - Wera Idczak

Pozdro!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 18 marca 2005, 14:05

MirU <poznań> pisze:Ja nie mam wogóle czasu żeby coś tu pisać wogóle więc prosze uznać moje typy bez uzasadnień!

Pozdro!

przeciez miales czas zeby tu wejsc i zaglosowac wiec rownie dobrze mogles napisac krociutkie uzasadnienie :evil:
glos uznaje tylko dlatego ze w tym tygodniu Marasowi uznaje typy bez uzasadnien(sytuacja wyjasniona pare postow wyzej) i nie chce byc niekonsekwentny...ale oswiadczam ze jest to ostatnia taka sytuacja, kolejne typy bez uzasadnien bede odrzucal.tutaj specjalny apel do wszystkich, ale szczegolny do Mira, ktory notorycznie nie pisze uzasadnien....... :?
reloaded :]

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 18 marca 2005, 14:07

kopniec glosowania po meczachw krakowie

:!: :!: :!: :!: KOLEJNE GLOSOWANIE ROZPOCZNIE SIE W PONIEDZIALEK PO DRUGIM MECZU Z WISLA I BEDZIE SIE ODBYWALO NA TAKICH SAMCH ZASADACH JAK POPRZEDNIE GLOSOWANIE :!: :!: :!: :!:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 18 marca 2005, 15:03

A czemu Kula nie zaglosowal w tym tygodniu?? :?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 18 marca 2005, 20:49

no wlasnie tez sam chcialbym wiedziec...mowil mi ze nie ma czasu, ale na gg byl caly czas wiec cos mi sie nie chce wierzyc....... :? :? :? :evil: :evil:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 21 marca 2005, 21:37

:!: :!: :!: uwaga, rozpoczynamy glosowanie po kolejnymch meczach z Wisłą Krakow!!!!!

przypominam ze glosujemy w tym samym systemie co poprzednio :!: :D

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 21 marca 2005, 23:50

3 pkt -----------> Ola Karpinska najrówniej grajaca zawodniczka w przeciagu tych dwóch meczy, wiele dynamicznych wejsc pod kosz, poza tym powolanie do reprezentacji a to cos znaczy.
3pkt -----------> Natalia Mrozinska, po pierwszym meczu nie zaslugiwala nawet na punkcik ale podciagnela sie po dzisiejszym meczu gdzie byla najskuteczniejsza akademiczka, z okazji powolania tez po czesci daje jej tyle punktów

2pkt ----------> Monika Sibora, wyrasta na znakomita zmienniczke Krupy, nawet czasami ja przewyzsza szybkoscia
2pkt ----------> Monika Ciecierska , rutyna i opanowanie choc pare wolnych spudlowala, ogólnie niezle

1pkt ------------> Joanna Lorek, daje jej punkty jedynie za postawe na boisku, bo po za nim nie jest zbyt skora do rozmowy
1pkt ------------> Reda Allenulajte- Jankowska, w pierwszym meczu jedyny pozytywny akcent naszej ekipy, w drugim meczu wiele "czap" która zakladala nawet Amerykankom :D

PUNKT BONUSOWY DLA TRENERA HABERA ZA ODWAZNA DECYZJE I WPUSZCZENIE IDCZAK GDY GRA TOCZYLA SIE KOSZ ZA KOSZ!!!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 22 marca 2005, 21:54

3 pkt: Reda Jankovska: zdecydowanie najkepsza zawodniczka w niedzielnym meczu, szczegolnie w grze obronnej. poza tym bdb gra w poniedzialkowym spotkaniu. daje 3 pkt. bo moimzdaniem w obu meczach zaprezentowala sie najlepiej z "pierwszej piatki"!
3 pkt: Weronika Idczak: coraz czesciej na boisku, a co najwazniejsze trener zaczal wpuszczac were juz nie tylko na ostatnie kilka minutgdy wynik jest juz przesadzony ale wczesniej, i to o wiele wczesniej! no i punkty takze za ilosc zdobytych punktow w meczu, ktora rosnie z wystepu na wystep:)

2 pkt: Joanna Lorek: za walke na boisku, nie poddla sie nawet po urazie jakiego doznala w poniedzialkowm meczu. pierwszy mecz niezbyt dobry(jak caly zespol z reszta) ale poniedzialkowy wystep juz lepszy, ale zawsze moze byc lepiej! skutecznosc to podstawa!:]
2 pkt: Anna Pamuła: w obu meczach zagrala dosc dlugo, szkoda tylko ze tak rzadko wchodzi na boisko, powinna byc czesciej na parkiecie gdyz moze byc swietna zmienniczka, ale musi jeszcze na pewno nabrac praktyki a do tego tak jak powiedzialem potrzebne sa mecze i wystepy!

1 pkt: Jagoda Malendowicz: wprawdzie zagrala krociutko w pierwszym meczu, ale mysle ze punkt sie bardzo nalezy poniewaz zaprezentowala sie na pewno lepiej niz niejedna zawodniczka ktora czesciej wychodzi na parkiet!
1 pkt: Alicja Szarowska: chcemy w koncu Cię na boisku! punkt daje za to ze jestes w skladzie, za to ze nie deprymuje Cię to ze trener notorycznie wręcz nie wpuszcza Cie na boisko, a powinien przeciez dac szanse wszystkim zawodniczkom: kazda powinna miec swoje piec minut w ekstraklasie! czekamy!!!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 23 marca 2005, 21:53

chcialbym z tego miejsca zapowiedziec ze tematy ktore zalozyl "fifi" odnoszace sie jego glosowania zostaja usuniete. a do samego zainteresowanego apeluje o troche rozsadku i wejscie na odpowiedni temat i tam zapisanie swoich glosow, po drugie jak juz wspominalem trzeba napisac krociutkie uzasadnienie za co daje sie punkty wiec argumentacja ze "mi sie nie chcialo pisac uzasadnien" albo "ja nie mam czasu napisac uzasadnien" do mnie nie trafia i gloosy nie zaopatrzone w KROTKIE uzsadnienia nie beda uznane. glosy Majorka zachowam, lecz nie beda uznane do momentu gdy nie pojawia sie uzasadnienia.
prosze o troche subordynacji, zasady sa jasne i proste i mysle ze nie ma co robic z tego klopotow, bo jesli ktos ma czas zeby tu wejsc i zaglosowac to rownie dobrze moze znalezc doslownie dwie minutki zeby napisac to krotkie uargumentowanie.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 23 marca 2005, 23:44

Widze ze pan Mytek moderator wczuwa sie na maksa w swoja role!
Tylko zauwazylem ze od czasu gdy zostales moderatorem naszego podforum stales sie jakis obcesowy!!! :cry:

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 24 marca 2005, 09:05

3 Mrozińska- pierwszy mecz w Poznaniu nie najlepszy ale drugi już o wiele lepiej

3 Karpińska- w miare równa forma zaprezentowana w dwóch meczach

2 Ciecierska- także równa forma, choć pare akcji niewykorzystała należycie :lol:

2 Idczak- weszła na boisko po naszym wywołaniu

1 Jankowska- dobra obrona jak prawie zawsze

1 Sibora- można powiedzieć że równa a czasami nawet lepsza zastępczyni Krupci

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 24 marca 2005, 09:07

Ostatnio zauważyłem że coraz mniej osób wchodzi na tą zabawe i oddaje swoje głosy a może to spowodowane jest zmianą regulaminów może skomplikowanych dla innych użytkowników albo monotonia zabawy :wink: Może by coś należało zmienić Moderatorze w zabawie a nie ciągle upominać innych :lol: Zostawiam Ci to do rozważenia!

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 24 marca 2005, 12:54

Mam nadzieję, że jeszcze moge zagłosować :) bo ostatnio miałem bardzo mało czasu żeby tu zerknąć. A więc:

3 pkt - Beata Krupska-Tyszkiewicz - bardzo dobra postawa w obu spotkaniach, świetne rzuty za 3 pkt w drugim spotkaniu.
3 pkt - Reda Jankovska - dobra postawa w obu meczach, chociaż zdarzały jej się błędy....

2 pkt - Natalia Mrozińska - słabszy pierwszy mecz, drugi już całkiem niezły
2 pkt - Monika Ciecierska - stabilna forma w obu spotkaniach

1 pkt - Weronika Idczak - dobre zmiany, no i mam nadzieję, że częściej będzie się ogrywać na ekstraklasowych parkietach.
1 pkt - Aleksandra Karpińska - dobra gra w obu meczach.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 24 marca 2005, 14:05

MirU <poznań> pisze:Ostatnio zauważyłem że coraz mniej osób wchodzi na tą zabawe i oddaje swoje głosy a może to spowodowane jest zmianą regulaminów może skomplikowanych dla innych użytkowników albo monotonia zabawy :wink: Może by coś należało zmienić Moderatorze w zabawie a nie ciągle upominać innych :lol: Zostawiam Ci to do rozważenia!

coraz mniej osob wchodzi poniewaz byc moze zabawa stala sie monotona i wlasnie dlatego na czas play-offow zmienilem nieco zasady. nie byl to jednak jedyny powod: drugi to takie ze jesli gramy dwa mecze pod rzad, dzien po dniu to glosowania po poszeczegolnych meczach nachodzilyby na siebie,co nie jest korzystne. ja ciagle nie upominam, ja domagam sie tylko JEDNEJ rzeczy: krotkiego uzasadnienia przy typach.

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 24 marca 2005, 20:16

3 pkt - Natalia Mrozińska - Za wspaniała postawe w obu meczach pod koszem.Brawo Mrozik

3 pkt - Monika Ciecierska - Za dobre i ciekawe akcje w jej wykonaniu,jak równiez za jej postawe w obu meczach.Brawo Monika

2 pkt - Beata Tyszkiewicz - Za dobre i pomyślane akcje w jej wykonaniu.

2 pkt - Ola Karpinska - Za równą forme jaka dyspopnuje w tym sezonie.

1 pkt - Weronika Idczak - Za dobre choć chwilowe wejście na parkiet i pokazanie tego czego się nauczyła grając w Olimpie.Brawo Wera

1 pkt - Reda Jankovska - Za liczne zbiórki pod własnym koszem.
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Wróć do „AZS Poznań”