Niedziela, 17.10.2010
godz. 18:30
VI kolejka FGE: Widzew Łódź - Orzeł Polkowice 37-86
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: VI kolejka FGE: Widzew Łódź - Orzeł Polkowice
Czy bedzie można ogladnąc gdzes w necie ten mecz?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:Czy bedzie można ogladnąc gdzes w necie ten mecz?
będzie transmisja na http://moya.toya.net.pl/
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
no właśnie... tam trzeba się logować czy bez tego też można ? bo nie działa
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
CCC urządziło niezłą demolke Widzewowi (druzynie ktora tak naprawde bardzo fajnie zaprezentowala się w Gorzowie)...
Tylko 37 pkt stracone
(czy ktos kto ogladal w TV moze powiedziec czy to jest barfzo dobra (wrecz fenomenalna) obrona Orla ? czy moze bardzo slaba skutecznosc Widzewa?).
Tylko 37 pkt stracone
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Re: VI kolejka FGE: Widzew Łódź - Orzeł Polkowice 37-86
Pewnie jedno i drugie. 37 zdobytych punktów to wynik kompromitujący popisy strzeleckie Widzewa, z drugiej strony obrona Polkwic musi byc tez wiecej niz przyzwoita, skoro w 3 meczu z rzędu nie tracą więcej niz 40 pkt.
A ogolnie wynik ten pokazuje po raz kolejny, ze poki co mecz meczowi w PLKK nierówny. A o zwycięstwie/jego rozmiarach decyduje poki co forma dnia. Jak któryś z potentatów w niego trafi to może rozjechać rywala, a jak sytuacja sie odwróci to mecz od razu robi sie na styku. Pomału jednak powinno sie to stabilizować i niespodzianek będzie zapewne ubywać. (choć z drugiej strony rozpoczną sie europejskie puchary, a je często ciężlo jest pogodzić z ligą)
A ogolnie wynik ten pokazuje po raz kolejny, ze poki co mecz meczowi w PLKK nierówny. A o zwycięstwie/jego rozmiarach decyduje poki co forma dnia. Jak któryś z potentatów w niego trafi to może rozjechać rywala, a jak sytuacja sie odwróci to mecz od razu robi sie na styku. Pomału jednak powinno sie to stabilizować i niespodzianek będzie zapewne ubywać. (choć z drugiej strony rozpoczną sie europejskie puchary, a je często ciężlo jest pogodzić z ligą)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
gulchynsky
- Młodzik
Mecz ogólnie strasznie nudny. Z jednej strony Polkowice zagrały dobrze w obronie (momentami w drugiej połowie przy ogromnej przewadze do jednej zawodniczki Widzewa momentalnie dobiegały dwie z Polkowic), ale z drugiej Widzew nie bardzo miał pomysł na wykończenie akcji, przez co i skuteczność była mizerna. Szkoda, bo jak na drużynę, która wygrywa z mistrzem Polski i gra w miarę przyzwoicie z Gorzowem, to spodziewałem się dużo lepszego meczu.
Eval druzyny Widzewa: -1
Zeby cala druzyna miala ujemny eval, tego jeszcze nie bylo...
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Co to za kolejka : wyniki 37-86 , 51-100 , 80-43.
A niby FGE to bardzo wyrównana liga

A niby FGE to bardzo wyrównana liga
co ważne, poza kapitalnym wynikiem, przełamała się w końcu, oby na dobre, Jene Morris. w poprzednich trzech meczach miała 2/24 z gry i sumaryczny eval -6... Poza tym fajnie się ten meczyk oglądało z perspektywy kibica Orła - nawet przy +40 laski gryzły parkiet i broniły, jakby wynik był na styku. Teraz jednak drugi poważny sprawdzian w tym sezonie (Lotos) i wówczas będzie można ocenić na ile tak naprawdę procent jesteśmy aktualnie dyspozycyjni...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”