P.S.Jeszcze nie widziałem Mietka w takim stanie.W przerwie stał przy wejściu do szatni i wyglądał jakby dostał obuchem w głowe lub przesadził z dopalaczami
Euroliga -I kolejka
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Euroliga -I kolejka
Jak tu wygrać jak sie ma tylko cztery zawodniczki na poziomie Euroligowym-Mieloszyńska,Babkina,Bjelica(sporo zbiórek minus nieprzemyślane rzuty)i krytykowana Wright(ma przebłyski ale czas się obudzić najlepiej już w Krakowie i pokazać że do Gdyni nie przyjechała na wakacje)Po Irvin to ja się dużo leszej gry nie spodziewam to materiał na dobrom zmienniczke a Jujka Sosnowska i Tomiałowicz prochu już nie wymyślą i pewnie zostaną przeciętnymi ligowcami.Jestem pewny że z Sopronem w takiej formie u siebie poradziła by sobie zarówno Wisła jak i Gorzów bo to nie rywalki wygrały ale Lotos przegrał
P.S.Jeszcze nie widziałem Mietka w takim stanie.W przerwie stał przy wejściu do szatni i wyglądał jakby dostał obuchem w głowe lub przesadził z dopalaczami
Re: Euroliga -I kolejka
^^Bo tak dokładnie jest. Przesadzaliśmy z dopalaczami przez ostatnich kilka lat aż się zemściło.
Odnośnie meczu - cóż, tak jak to napisano, wyżej dupy nie podskoczymy
Smutne to, ale pewna epoka skończyła się wraz z porażką z Widzewem. W eurolidze pozostaje nam liczyć na innych, że chociaż Gorzów z Wisłą wyjdą z grup i nawet coś zwojują tak, że za wiele punktów nam nie odejdzie. Aczkolwiek patrząc na sabotaż Leuchanki i dziwaczną porażkę Wisły, to strach się bać o co my będziemy grać w tym sezonie...
Minusy - Oli była dramatyczna... Wright była... sobą? Średnią ligową wyrobiła w końcu. Nie wykorzystaliśmy faktu, że całą drugą połowę AmC biegała z 4 faulami, Krivacević przez całą czwartą kwartę, i nic. Gorąca głowa Bjelicy. Rotacja pana kołcza (mamy taką rotację, że niemal wytwarzamy siłę nośną). No i rozpoczęcie meczu bez rozgrywającej też było cwanym pomysłem.
Plusy - Daria. Serio, takiego strzelania się nie spodziewałem. No i w razie potrzeby umie akcję rozrysować na czasie. Madziara i Ziętara, każda z nich o niebo lepsza w tym meczu od Oli. No i (wiem, śmieszne) rotacja - gdyby Gośka coś wrzuciła, wszystkie zapunktowałyby w meczu. 10 asyst Babkiny przy 21 trafionych rzutach z gry przez resztę zespołu.
Odnośnie meczu - cóż, tak jak to napisano, wyżej dupy nie podskoczymy
Minusy - Oli była dramatyczna... Wright była... sobą? Średnią ligową wyrobiła w końcu. Nie wykorzystaliśmy faktu, że całą drugą połowę AmC biegała z 4 faulami, Krivacević przez całą czwartą kwartę, i nic. Gorąca głowa Bjelicy. Rotacja pana kołcza (mamy taką rotację, że niemal wytwarzamy siłę nośną). No i rozpoczęcie meczu bez rozgrywającej też było cwanym pomysłem.
Plusy - Daria. Serio, takiego strzelania się nie spodziewałem. No i w razie potrzeby umie akcję rozrysować na czasie. Madziara i Ziętara, każda z nich o niebo lepsza w tym meczu od Oli. No i (wiem, śmieszne) rotacja - gdyby Gośka coś wrzuciła, wszystkie zapunktowałyby w meczu. 10 asyst Babkiny przy 21 trafionych rzutach z gry przez resztę zespołu.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”