9 kolejka FGE: AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - Odra Brzeg 111-34
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
9 kolejka FGE: AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - Odra Brzeg 111-34
Niedziela, 7.11.2010
godz.17:00
godz.17:00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: 9 kolejka FGE: AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski - Odra Brzeg
w składzie Odry kolejna nowa twarz Lavessa Glover!!!
- Jack Napier
- Amator
matrix pisze:w składzie Odry kolejna nowa twarz Lavessa Glover!!!
Prawdziwe monstrum
http://www.gorzowska.tv/a141,live.html
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Nie znam slowa, które moglo by okreslic przebieg tego meczu... bo nokaut to za malo... 
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
dożynki??
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
jimmy pisze:dożynki??
coraz "cieplej"
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Endrju pisze:jimmy pisze:dożynki??
coraz "cieplej"
Kupon na piwo za free do końca życia ??
Masakra to mało powiedziane...
Jones miała jedynie 10 strat - na jej występ patrzyłem z uwagą, bo pierwszy raz wystawiłem ją w Fantasy. No ale ogólnie eval 2 na tle druzyny jest niezły. Cały team z Brzegu "uzbierał" -5, a AZS 158.
Swoją drogą dziwi, czemu AZS miał tylko 10 zawodniczek w składzie - przy 12-stce te pierwszoplanowe mogły więcej odpocząć, no i dwie młode mogłyby więcej pograć.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
chyba młode w 1 lidze akurat grały a szkoda Sara mogła mieć piękne urodziny
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Dziewczyny były wczoraj na meczu ręcznej AZS Gorzów z Vive Kielce i chyba pozazdrościły podopiecznym Wenty, którzy zdobyli w Gorzowie 40 goli
Jednak tam pokonani mieli naprawdę sporo ambicji i stawiali dzielny opór strzelając też sporo bramek. Natomiast dziś był prawdziwy pogrom a przez 3 kwarty to wręcz jakiś armagedon. Po 3 kwartach wynik ...93:24. Ja nie pamiętam takiego meczu... Z takim punktowaniem i obroną przez 3 kwarty to zanosiło się nawet na coś koło +100 różnicy na koniec. Cała 10-tka grała praktycznie po równo, oprócz Richards (więcej odpoczywa) i Chaliburdy - 12 minut, choć Agata wchodziła już w 2 kwarcie. Na szczęście Zyskowski nie miał chyba dziś pretensji o te dzisiejsze baty, jak to umoralniał nas niedawno Ziemiński (ciekawe czego wtedy oczekiwał... że Dario powie Trębickiej i Chaliburdzie, żeby odpuściły sobie, jak zazwyczaj siedzą na ławce?) Zresztą każdy trener ma inne podejście do takich meczów, bo z kolei Orczyk z Rybnika dziękował nam za lekcję i powiedział, że taki mecz daje więcej, niż pół roku treningów. Strasznie polaryzuje nam się tegoroczna ekstraklasa. Ale to nie jest teraz nasz największy problem. Teraz trzeba "po prostu"
utrzymać skuteczność w ataku i obronie na mecz z Brnem, no i wyjść na mecz z szatni na 3 kwartę, bo z tym mamy (w trudniejszych meczach) spore problemy.
Re: 9 kolejka FGE: AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - Odra Brzeg 111-34
Makabra
Jak o Prezes zespołu z Brzegu, po takim meczu chyba bym zatłukł trenera i zawodniczki osobiście.
Taki wynik zapewnia Odrze ujemny bilans koszy na cały sezon- nie są w stanie czegoś takiego nadrobić. Niekiedy ma to znaczenie i nie warto dać się tak rozjechać.
Gratulacje dla Gorzowa
Taki wynik zapewnia Odrze ujemny bilans koszy na cały sezon- nie są w stanie czegoś takiego nadrobić. Niekiedy ma to znaczenie i nie warto dać się tak rozjechać.
Gratulacje dla Gorzowa
trzeba robić swoje ,ale żeby nie było różowo : 4/8 za 3 niby fajnie 50% ale w takim meczu tak mało rzucać za 3 ? dalej podtrzymuje że potrzebna jest nam strzelba bo w Euro będą nas zamiatać
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
a ja mam pytanie. co to za zawodniczka w barwach Odry? Chyba jakaś nowa, co?

Lavesa Gloverrzymi pisze:a ja mam pytanie. co to za zawodniczka w barwach Odry? Chyba jakaś nowa, co?
Gość-1147 pisze:Lavesa Gloverrzymi pisze:a ja mam pytanie. co to za zawodniczka w barwach Odry? Chyba jakaś nowa, co?
ja pier.....Jela przy niej wysiada,bo chyba nie wymięknie w środę!!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”