Piątek, 19.11.2010
godz.18:00
11 kolejka FGE: ROW Rybnik - Lotos Gdynia 47-89
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
11 kolejka FGE: ROW Rybnik - Lotos Gdynia 47-89
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: 11 kolejka FGE: ROW Rybnik - Lotos Gdynia
Najwyższa pora wygrać z Lotosem bo jak ja pamietam to jeszcze nigdy Rybnikowi sie to nie udało więc panie trener Mercedes przyjeżdża i niech nasz mały fiacik polaże że kiedyś musi być ten first time 
Re: 11 kolejka FGE: ROW Rybnik - Lotos Gdynia 47-89
ROW Rybnik - Lotos Gdynia 47-89.
Nasza centerka - Bjelica - tyle asyst co cały zespół przeciwnika (6).
Eval: 20 - 128
Trener ładnie rozłożył czas gry na wszystkie dziewczyny i dzięki temu wszystkie zapunktowały. Dziwi tylko to, że zabrakło Magdy Ziętary. Chociaż widniała w relacji live ale grała na konto Olivki, która jak widzę teraz na plkk.pl wskoczyła w miejsce Magdy.
Na chwilę obecną Rybnik to najpoważniejszy kandydat do spadku. Ale trzeba liczyć, że jeszcze jakoś się 'ogarną' i że Miro nie doprowadzi do najczarniejszego scenariusza...
Eval: 20 - 128
Trener ładnie rozłożył czas gry na wszystkie dziewczyny i dzięki temu wszystkie zapunktowały. Dziwi tylko to, że zabrakło Magdy Ziętary. Chociaż widniała w relacji live ale grała na konto Olivki, która jak widzę teraz na plkk.pl wskoczyła w miejsce Magdy.
Na chwilę obecną Rybnik to najpoważniejszy kandydat do spadku. Ale trzeba liczyć, że jeszcze jakoś się 'ogarną' i że Miro nie doprowadzi do najczarniejszego scenariusza...

Marnie to widze ale nadzieja zawsze jest a ona wiadomo umiera ostatnia mecze w najblizszej przyszłości(Leszno,Poznań,Brzeg) pokażą przyszłość Rybnickiego kosza oby nie na czorno
-
reaktywacja
- Junior
Ja myślę, że Rybnik się ogarnie - nie ma tam przyzwoitych wysokich czarnoskórych pań i stąd ta bryndza. Ale w rozsypce jest Odra, cienko przędzie też ŁKS z tej trójki powinien wyłonić się spadkowicz. Nasze jak widzę po statystykach miały mecz odpoczynkowy. I dobrze, bo w Madrycie gramy o awans do PO Euroligi.
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
Ile w tym sezonie spada drużyn dwie czy jedna?
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
rzymi pisze:ROW Rybnik - Lotos Gdynia 47-89.
Eval: 20 - 128![]()
Moim zdaniem nie. Na chwilę obecną chyba jeszcze słabsza jest ODRA - zobaczcie kogo oni sprowadzają - Glover wygląda jak nie powiem kto... Na pewno nie jak koszykarka . Rybnik ma jednak w składzie Koehn i Harris .
Wydaje się że Rybnik , Odra , ŁKS - między sobą rostrzygną kwestię spadku. A w myśl przepisów spadną aż 2 zespoły chyba... Bo liga ma liczyć 12 zespołów za rok.
nie chyba, a na pewno - z ligi spadają dwa zespoły. z duzym prawdopodobieństwem - z trójki ŁKS, Odra, Rybnik. po piętach depcze im AZS Poznań, ale w Wielkopolsce chyba jeszcze uda się w tym roku (ale takim tempem "rozwoju" wiele nie zdziałają w kolejnych latach). najprawdopodobniej Bydgoszcz i Leszno rozstrzygną miedzy sobą kwestię ósmego miejsca, a reszta ligi raczej spokojnie - bez stresu walczyć w playoff.
tak czy siak Orczyk i spółka muszą się sporo namęczyć bo sporo pracy przed nimi. wydaje się, że powoli odradza się ŁKS i niedługo może być za poźno, zeby ich gonić...
tak czy siak Orczyk i spółka muszą się sporo namęczyć bo sporo pracy przed nimi. wydaje się, że powoli odradza się ŁKS i niedługo może być za poźno, zeby ich gonić...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”