11 kolejka FGE: AZS Poznań - Energa Toruń
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: 11 kolejka FGE: AZS Poznań - Energa Toruń
Maras szkoda że nie wpadłes na meczyk, no ale czasami sie tak zdarza. Fajnie że sie odzywasz. Faktycznie zapomniałem o Kedzi. Według mnie dziewczyna sie rozwija tylko brakuje Jej własnie takiej koleżanki z zespołu która ciagnełaby Ja za nogi do lepszej gry. Taka była kiedyś Mrozik. Teraz została sama i tylko od Niej zależy co bedzie dalej. To sie nazywa wrzucono Ja na głeboko wode
Tylko teraz trzeba zadac pytanie czy wypłynie (oby) czy zatonie w beznadziei.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Koszykarz (Toruń) pisze:Ostatnimi chyba sprawdzianami dla Energi będą mecze z Gorzowem i CCC - porażki spowodują że będzie beznadziejny bilans 6-6 . Żadnego meczu wygranego z czołówką , a i beznadziejny terminarz rundy rewanżowej. Wtedy to już chyba na pewno trzeba będzie podjąć pewne decyzje personalne - jeśli to wszystko nie ma się zakończyć na ćwierćfinale
każdy mecz jest ważny i to stwarza nerwową sytuację. Katarzynki bardzo chcą,a kiedy się bardzo chce nie zawsze wychodzi(tak sobie na przykład tłumaczę te koszmarne 0/14 za 3 w meczu z Lotosem).Kiedyś może bym szalał z radości po zwycięstwie z Poznaniem(mocniejsza ekipa),ale teraz takie zwycięstwa nawet wysokie trzeba uznać za planowe i prowadzące do upragnionego celu.Kolejne mecze Energi wiele Nam powiedzą,bo przy czarnym scenariuszu(taki też trzeba założyć) i porażkach z Gorzowem,Polkowicami i Liderem sytuacja podopiecznych Omanicia będzie nie wesoła,a w klubie zaczną się nerwowe ruchy.
PS.aby było jasne w każdym pojedynku wierzę w wygraną Katarzynek i oby była seria zwycięstw być może podobna do tej z ubiegłego sezonu.
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2010, 22:53 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz.
matrix pisze:Kolejne mecze Energi wiele Nam powiedzą,bo przy czarnym scenariuszu(taki też trzeba założyć) i porażkach z Gorzowem,Polkowicami i Liderem sytuacja podopiecznych Omanicia będzie nie wesoła,a w klubie zaczną się nerwowe ruchy.
aż się boje o tym czarnym scenariudzu pomyslec, czeka nas nerwowy tydzien! a w zasadzie dwa.
oby poszlo dobrze !! musimy wierzyc w zwyciestwo, jak nie my - kibice - to kto? : )
do boju ENERGA!
matrix pisze:Koszykarz (Toruń) pisze: a co do Poznania to trochę przykre,że za "czarną owcę" wybrano Candice Champion,jakby zapominając o pomocy(większej lub mniejszej) w ligowych zwycięstwach tej właśnie dziewczyny.Ostatnie pojedynki rzeczywiście ma słabe,ale czy jest powód do radykalnego pozbycia się Amerykanki?
podobno ona sama chce rozwiazac kontrakt...wiec pisanie tu o "czarnej owcy " jest zupelnie nie na miejscu.....podobno juz od kilku meczy i tak samo na treningach funkcjonowala poza druzyna.......z tego co w wyborczej mowil Zarzycki trwaja z nia jeszcze rozmowy o pozostaniu a jak nie to chyba lepiej ze wyjedzie jak nie chce juz tu grac i mialaby zachowywac sie tak jak na ostatnim meczu......i
tommiiii pisze:podobno ona sama chce rozwiazac kontrakt...wiec pisanie tu o "czarnej owcy " jest zupelnie nie na miejscu.....podobno juz od kilku meczy i tak samo na treningach funkcjonowala poza druzyna.......z tego co w wyborczej mowil Zarzycki trwaja z nia jeszcze rozmowy o pozostaniu a jak nie to chyba lepiej ze wyjedzie jak nie chce juz tu grac i mialaby zachowywac sie tak jak na ostatnim meczu......i
dzięki za wyjaśnienie(twój post ukazuje nie co inną i może mniej znaną stronę zatrudniania zawodniczek zagranicznych w naszym kraju)....
Musijowskiej w ogóle w składzie nie było.
matrix pisze:tommiiii pisze:podobno ona sama chce rozwiazac kontrakt...wiec pisanie tu o "czarnej owcy " jest zupelnie nie na miejscu.....podobno juz od kilku meczy i tak samo na treningach funkcjonowala poza druzyna.......z tego co w wyborczej mowil Zarzycki trwaja z nia jeszcze rozmowy o pozostaniu a jak nie to chyba lepiej ze wyjedzie jak nie chce juz tu grac i mialaby zachowywac sie tak jak na ostatnim meczu......i
dzięki za wyjaśnienie(twój post ukazuje nie co inną i może mniej znaną stronę zatrudniania zawodniczek zagranicznych w naszym kraju)....pytanie...Dlaczego nie zagrała z Toruniem(nie mniej utalentowana niż Kinga Woźniak) wychowanka UKS Lotnik Wierzawice Jessica Musijowska?
I tutaj trafiłeś kulą w płot.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
podobno Szewczyk dostal propozycje z Odry Brzeg.....do piatku ma dac odpowiedz czy przechodzi do Odry.....bo podobno Zyskowskiego zwolnili.......czy ktos wie cos na ten temat????
A skąd takie info?
Widziałem Szewczyka na meczu juniorek starszych i nie wyglądał na kogoś, kto miałbym odejść z klubu.
Widziałem Szewczyka na meczu juniorek starszych i nie wyglądał na kogoś, kto miałbym odejść z klubu.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”