13 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - Energa Toruń
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: 13 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - Energa Toruń
czy mi sie wydaje, czy tak waznego meczu nigdzie nie transmituja?
dobrze Ci się wydaje ... !
trzeba tam pojechać i zobaczyć to widowisko 
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Powiem tak : pod kątem personalnym oba zespoły prezentują podobną siłę. Gwiazd nie mają ale mają zbilansowane , szerokie składy - gdzie każda z 10,`11 zawodniczek potrafi coś wnieść do gry. I w takich meczach decyduje przeważnie dyspozycja dnia. . Energa nie może sobie pozwolić na kolejne wpadki choć...ciągle to robi. Natomiast Orzełek także nie może przegrać jeśli chce się utrzymać w czołowej trójce w tabeli.
w składzie naszej drużyny - Magdalena Radwan 
czy Nasze środkowe złapały w tym meczu kontuzje? 
nie wiem co się działo w tej drugiej kwarcie, jedynej przegranej swoja drogą. no ale jedna wystarczyła aby cały mecz również był przegrany. co się stalo z Maksimovic i Perostiyską??? obie tylko po 10 min , zdobyły wspolnie 9 pkt...
pierwsza runda zakończona bilansem 7 - 5, a jak do tego dodac porazke z Artego to druga runde zaczynamy bilansem 7 - 6... jesli chodzi o wygrane z czołówką, to jedynie z Gorzowem...
mam nadzieję, że dziewczyny szybko o tym zapomną i jeszcze pokaza sie z dobrej strony, nie mozna sie poddawac!
pierwsza runda zakończona bilansem 7 - 5, a jak do tego dodac porazke z Artego to druga runde zaczynamy bilansem 7 - 6... jesli chodzi o wygrane z czołówką, to jedynie z Gorzowem...
mam nadzieję, że dziewczyny szybko o tym zapomną i jeszcze pokaza sie z dobrej strony, nie mozna sie poddawac!
jordan pisze:nie wiem co się działo w tej drugiej kwarcie, jedynej przegranej swoja drogą. no ale jedna wystarczyła aby cały mecz również był przegrany. co się stalo z Maksimovic i Perostiyską??? obie tylko po 10 min , zdobyły wspolnie 9 pkt...
Pan trener pewno uznał że jak wygrał z Gorzowem bez wysokich to i tu da rade.
to Energa chce w play-off na Polkowice trafić? 
matrix pisze:to Energa chce w play-off na Polkowice trafić?
Z tym co się w tym roku dzieje w Toruniu to nie ważne na kogo trafi bo i tak czwórki nie będzie.A wygrać z Pruszkowem to marzenie ściętej głowy.No ale w EUROCUP bedzie awans i to bedzie największy sukces w tym sezonie.
anatol pisze:No ale w EUROCUP bedzie awans i to bedzie największy sukces w tym sezonie.
no a co to da(oprócz wyjazdów do Brukseli i ewentualnie Gran Canaria)? sponsor będzie zadowolony?
zmienna forma to mało powiedziane. nie ma sposobu żeby przewidzieć, co Energa zrobi w kolejnych meczach, a jak będzie wyglądała tabela przed play-offami ????? ... (no powiedzmy poza pierwsza trojka
)
szkoda, że dziś żadna z Torunianek się nie wyłamała punktowo jak Murphy ostatnio.
szkoda, że dziś żadna z Torunianek się nie wyłamała punktowo jak Murphy ostatnio.
matrix pisze: no a co to da(oprócz wyjazdów do Brukseli i ewentualnie Gran Canaria)? sponsor będzie zadowolony?
jednak po coś startujemy w pucharach : ), wygrane są zawsze ważne, chociaż wiadomo, że liga wazniejsza.
z drugiej strony moze lepsza jest taktyka CCC, koncentruja sie tylko na lidze i dobrze na tym wychodza, a nawet bardzo dobrze.
oj rozpieściły kibiców Katarzynki ostatnim sukcesem(poprzedni sezon),a na powrót do normalki to ja cały czas jestem przygotowany. 
- pafelek
- Żak
- Kontaktowanie:
05.12.2010 CCC Polkowice [58] - [52] Energa Toruń

wiecej fot: http://www.mojepolkowice.pl/photogallery.php?album_id=80

wiecej fot: http://www.mojepolkowice.pl/photogallery.php?album_id=80
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”