Fantasy PLKK - wymiany
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
Re: Fantasy PLKK - wymiany
Greebo sam nie wie
Szukałem czy nie było podobnej sytuacji, ale nie moge znalezc. Przyjmuje ze 21-jako górna granica wyznaczonego terminu wlicza sie jeszcze w niego, wiec zaliczam Kubie wymiane. Wydaje mi sie ona tez zgodna z "duchem gry" bo nie sadze by Kuba specjalnie czekał do ostatnich sekund, zwłaszcza ze to nic nie daje.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Greebo pisze:Greebo sam nie wieSzukałem czy nie było podobnej sytuacji, ale nie moge znalezc. Przyjmuje ze 21-jako górna granica wyznaczonego terminu wlicza sie jeszcze w niego, wiec zaliczam Kubie wymiane. Wydaje mi sie ona tez zgodna z "duchem gry" bo nie sadze by Kuba specjalnie czekał do ostatnich sekund, zwłaszcza ze to nic nie daje.
podobna sytuacja była w II lidze,gdzie podczas ostatniej licytacji rzymi o 21 pozyskał(i słusznie moim zdaniem) Czarnecką.
Tisdale - betti
Mosby - Ałgaja
Swanier - Kuba
do jutra godz 21 :
Xenia Stewart F (USA) i
Vera Perostijska F/C (Bułgaria)
Mosby - Ałgaja
Swanier - Kuba
do jutra godz 21 :
Xenia Stewart F (USA) i
Vera Perostijska F/C (Bułgaria)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
matrix pisze: podobna sytuacja była w II lidze,gdzie podczas ostatniej licytacji rzymi o 21 pozyskał(i słusznie moim zdaniem) Czarnecką.
Matrixie jak już chcesz udzielić się w jakimś temacie to bądź uprzejmy sprawdzić tą sytuację o której piszesz. Ja właśnie to zrobiłem i okazuje się że Rzymi swoją ofertę zgłosił 5 listopada o godzinie 0:38, a licytacja prowadzona była do 5 listopada do 21:00, więc Twój przykład jest z palca wyssany.
Greebo przyjmuje argumentację, choć nie do końca się z nią zgadzam
Moja oferta: Anna McLean F/C (USA) eval 8,2 wystawiona w 13 kolejce za Vera Perostijska F/C (Bułgaria)
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs
no to już się poprawiam...
Dorota Gburczyk (śr 9.0, kol. 6) za Joy Cheek ajjj mam nadzieję, że zdążyłem
rzymi zgłosił tą zmianę o 21.30,a licytacja była do tej właśnie godziny Rosso-Nero zadowolony?
rzymi zgłosił tą zmianę o 21.30,a licytacja była do tej właśnie godziny Rosso-Nero zadowolony?
Jones( m.in w 9 kolejka) średni eval 4,8 (hahahaha) za Stewart
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
matrix pisze:no to już się poprawiam...
I znów nie trafiłeś. Regulamin mówi o przedłużeniu licytacji o 5 minut od ostatniej oferty jeśli taka oferta pojawi się w ostatnich 5 minutach licytacji. I taka oferta pojawiła się (akakiusza) o godzinie 21:25 więc godzina 21:30 jest ostatnią z tych 5 minut. Nieważne bo jak napisałem przyjmuję decyzję Greebo, a akurat dyskusję z Tobą uważam za zbędną bo Ty masz tutaj najmniej do decydowania.
Tak przy okazji warto byłoby bardziej sprecyzować regulamin w takiej sytuacji, bo np dla mnie do 21 oznacza, że ostatnia oferta może paść o 20:59. Choć akurat w szczere intencje Kuby wierzę. Dla mnie koniec sprawy.
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs
Candice Champion (śr eval 12, grała m.in. w 11 kolejce) za Vera Perostijska F/C (Bułgaria)
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Jeśli można jeszcze się wtrącić co do postu Kuby, to ja bardzo żałuję że zapis:
"Licytacja kończy się o 22:00, a więc do 21:59:59 trzeba zgłosić swoją ofertę aby oferta była uwzględniona" jest tylko w Fantasy Euroligi.
Dla mnie osobiście post po czasie... - ale teraz to i tak już nie ma znaczenia
"Licytacja kończy się o 22:00, a więc do 21:59:59 trzeba zgłosić swoją ofertę aby oferta była uwzględniona" jest tylko w Fantasy Euroligi.
Dla mnie osobiście post po czasie... - ale teraz to i tak już nie ma znaczenia
Debiutantka Roku!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
Ave Becky!!!
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Anna McLean F/C (USA) eval 8,2 wystawiona w 13 kolejce za Xenia Stewart F (USA)
poproszę o 2 wymiany:
Justyna Grabowska G za Aysha Jones
Chinreye Ukoh F/C za Martynę Koc
Justyna Grabowska G za Aysha Jones
Chinreye Ukoh F/C za Martynę Koc
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
Sharnee Zoll G (USA) (eval 10,0 - grała w 13 kolejce) za Xenia Stewart G (USA)
Debiutantka Roku!!!
Ave Becky!!!
Ave Becky!!!
Xenia Stewart F (USA) - betti
Vera Perostijska F/C (Bułgaria) - Ałagaja
do jutra godz 21 - Zoll (USA) G
Vera Perostijska F/C (Bułgaria) - Ałagaja
do jutra godz 21 - Zoll (USA) G
to ja spróbuje: Veronika Bortelova G (grała m.in. w kolejce nr 13, śr. 8.9) za Zoll G
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Przychodzi Monique Alexander C (USA) a odchodzi Xenia Stewart F (USA)
Debiutantka Roku!!!
Ave Becky!!!
Ave Becky!!!
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”