yanek pisze:Wszyscy zapomnieli. Dzis urodziny ma Mirna Mazić ! Sto latek i wielu sukcesów w dalszej sportowej karierze..
No fakt
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
yanek pisze:Wszyscy zapomnieli. Dzis urodziny ma Mirna Mazić ! Sto latek i wielu sukcesów w dalszej sportowej karierze..
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Koszykarz (Toruń) pisze:Tak samo na rozegraniu - chcę odejścia Bortelovej - a odejść chce Małaszewska..
Koszykarz (Toruń) pisze:Co do Gulak - no właśnie : ambicja i wola walki to jedno a słabsza postawa to drugie. Z tym że słabszą postawę mają ogólnie WSZYSTKIE POLKI w tym roku.
yanek pisze:Odnośnie Gladden to ona taka dziwna jest w tym sezonie - wszystko co robi na parkiecie podczas meczu jest takie inne. Moim zdaniem problem leży w psychice i ona sobie musi sama z tym poradzić. Może jej wyjazd na świeta do domu dobrze zrobi. Po cichu (teraz to w sumie już głośno) na to liczę.
szunaj67 pisze:Za "Nowościami" informuje że grę w Toruniu zakończyły Mirna Mazic i Patrycja Gulak-Lipka.
W ich miejsce działacze szukać będą jednej zawodniczki.
Koszykarz (Toruń) pisze:W naszym zespole brakuje liderki - właściiwie teraz trzeba liczyć że będzie nią nowa ,,4'' z USA
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości