Anonymous pisze:Szymon pisze::lol:

jasne.... cała Polska powinna zazdrościć publiczności
Polkowicom

Tylko niby czemu???? No sorry bardzo ale uważam że nawet deseczki Gdyni są lepsze niż cccccc i bębny w Polkowicach. O atmosferze na hali w Polkowicach nawet nie wspomnę!
Każdy ma prawo do swoich opini.Ale uważam,że tak ostra krytyka tego co się dzieje w Polkowicach jest nieuzasadniona.Można to tylko tłumaczyć zazdrością,że zespół złożony z samych polek może tak dobrze grac.Powiem więcej,choć nie jestem z Polkowic to uważam,ze ten zespół gra tak widowiskową koszykówke jak przed laty Pabianice/to specjalnie dla Szymona/.Grają dobrze w obronie i pięknie z kontry.Ręce same składają się do oklasków.A na marginesie,to czy w Brzegu nie ma bębnów?
Hmmmm..... bębny. Wielokrotnie była o tym mowa. Nie mam nic przeciwko temu żeby bębny były i służyły a właściwie pomagały własnemu dopingowi. Jednak jeśli bebny służą do zagłuszania dopingu kibiców przyjezdnych ( a było tak w tym sezonie w Polkowicach gdy właśnie owe bębny pomagały kibicom z Polkowic zagłuszać trzech dopingujących kibiców Włókniarza), to jest to, jak mówi mój kolega Gienek, chamstwo w krystalicznej formie!!!
Co do widowiskowej gry. No nie wiem jak jest teraz, ale w sezonie zasadniczym gra Polkowic niczym nie przypominała mi wspaniałej gry Włókniarza sprzed lat.
Jeśli chodzi o krytykę Polkowic to owszem, chłopaki z Brzegu momentami przesadzają. Jednak należy zauważyć że kilkakrotnie po prostu odpowiadali na ataki ze strony polkowiczan. I najważniejsza sprawa. Ja im sie nie dziwię. Są rozgoryczeni tym jak zostali potraktowani w Polkowicach!!!