Odra Brzeg - CCC Polkowice 75:86

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Gość

Postautor: Gość » 20 marca 2005, 11:44

Adam pisze:Mecz ciekawy, trzymał w napięciu. O założeniu taktycznym na ostatnie minuty się nie będę wypowiadał, bo niejestem trenerem. Powiem tylko, że szkoda końcówki, bo naprawdę była szansa wygrać.

A dla kibiców mam zamówione dwa zdjęcia i jeden film, na którym brzeżanie wykonują pewną pieśń. Słowa i muzyka by Kozioł :wink: :lol: Jakość pierwszego zdjęcia kipeska,

Ciekawe ile dał wam sponsor CCC i czy zapłacił wat za reklamę bo Polkowicom płaci dobrze
Adam sprawdzę w skarbówce czy ty też zapłaciłeś podatek za zamówione zdjęcie i za reklamę dobrze wypełnij pita abyś nie miał problemów.

P.S. Z tego co pamiętam rok temu p.Miłek płacił 100 zł za każde CCC a teraz nie wiem ale zawsze można wpłacić na organizacje porzytku publicznego to tak wam podpowiadam

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 20 marca 2005, 12:02

Koziol ja chce powiedziec ze twoja piosenka zrobila hmm jak by to nazwac furrore :) co do meczu no nie ukrywajmy c c cccccc bylo lepsze no coz jak wspominalem wczesniej odra swoje wzniosy miala w meczu z wisla natomiast c c ccccccccc w meczu znami tak czasem bywa ze nie da sie tak dlugo utrzymac formy!!!ale na trubunach na Brzeg nie ma mocnych no nie ma!!!!!!! przekonalo sie o tym c c ccccccccc bedac u nas i my jak pojechalismy do nich tak na oko mniej wiecej grupka 30 osobowa zakrzyczala cala hale w polkowicach!!! nie ma jak to gardlo z BRZEGU hehe a kubusia czego na meczu nie bylo czy moze cie nie widzialem?? przyznaj mi sie! i tu juz!!!!!!!
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 20 marca 2005, 12:09

Czy wypowie sie ktos z polkowic na temat meczu, jesli w ogole ktorys z z forumowiczow byl w Brzegu obecny. Adam filmik kapitalny, "dziwnie" bierna postawa kibicow ccc. Aha przypomnialem sobie. Po meczu kibice ccc glosno krzyczeli i tu cytuje: Ile bylo?? Chyba nie za bardzo orientuja sie o co w tej grze w ogole chodzi jesli nawet nie sledza wyniku. Dziwne. :twisted:

Awatar użytkownika
NARVANY
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: NARVANY » 20 marca 2005, 13:04

hej cepy czy wy naprawde uwazacie sie za prawdziwych kibicow??? ja wam mowie ze nie macie podstaw zeby mowic o sobie kibice bo jestesci mizerni mowiac delikatnie. przyjechalo kilku lebkow i paru dziadkow i to ma byc wasz fan ccclub...wolne zarty no ale musza byc tacy jak wy zeby tacy jak my mogli sie z was smiac. dlaczego nic nie piszecie na forum tu tez sie nas boicie???? POZDRO DLA WŁÓKNIARZA aha a na koniec informacja dla cccepow pocałujcie nas w nasze blade pretoriańskie :dupablada:

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 20 marca 2005, 13:28

Apropos piosenek.... tekst zawilej piosenki CCC wszyscy zdazyli juz poznac, a czy moglibyscie przypomniec stary szlagier o arbitrze, niejakim paniu Szczerbie :lol:

trzymajcie kciuki za Meblotap dzisiaj....

pozdrawiam Brzeg :wink:

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 20 marca 2005, 13:51

Rozumiem ze chcesz Matii rowniez film z piosenka o Dariuszu Szczerbie tak??

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 20 marca 2005, 14:17

MuFa pisze:Rozumiem ze chcesz Matii rowniez film z piosenka o Dariuszu Szczerbie tak??

MuFa chodzi mi o tekst tej piosenki, no ale jezeli masz rowniez filmik, jezeli istnieje wogole, to bardzo bym prosil :lol:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 20 marca 2005, 14:36

Matii pisze:Apropos piosenek.... tekst zawilej piosenki CCC wszyscy zdazyli juz poznac, a czy moglibyscie przypomniec stary szlagier o arbitrze, niejakim paniu Szczerbie :lol:

trzymajcie kciuki za Meblotap dzisiaj....

pozdrawiam Brzeg :wink:

Nic z tych rzeczy Ostrovia zostaje w ekstraklasie i za nia bedziemy trzymac kciuki!!!!!! Nigdy nie spadnie Ostrovia :D
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 20 marca 2005, 14:55

:lol: :shock: Przechodzicie samych siebie :D Tak, jak ktoś z Ostrowa powiedział - być kibicem nie znaczy być głośnym, czy odważnym. to np. wierzyc w sukcesy, a nie na forum kozaczyć, a na gg twierdzic, ze na 100% przegra sie 3:0. Jak jest u nas z dopingiem wiadomo nie od wczoraj, jednak dlaczego dopiero w ostatnim czasie dla kogos stało się to powodem do wyśmiewania, wyzywania?? Już chyba nie raz było mówione, o tym jaki dobry macie doping w porównaniu do innych grup, ale czy przypadkiem sodóweczka wam nie walnęła w główkach?

pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 20 marca 2005, 15:05 przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.

Gość

Postautor: Gość » 20 marca 2005, 15:04

Nudne juz są te dyskusje na temat kibicowania w Polkowicach i wymądrzania się kibiców innych klubów jacy to oni finezyjni.Bywam na meczach w całej Polsce i musze powiedzieć,że życzyłbym każdemu klubowi takiej atmosfery jak w Polkowicach i takiej frekwencji na trybunach.W Gdyni słychać głównie deseczki,w Pabianicach zazwyczaj jest cicho i pusto a jedyna atrakcja to tańczące dziewczyny.W Krakowie dopiero w tym sezonie jest troche liczniejsza publiczność,ale głównie dlatego,że ludzie chcą zobaczyć mistrzynię olimpijską,która narazie jest cienka jak barszcz.W Brzegu najgłośniej słychać tą samą piosenke o Szczerbie nawet wtedy kiedy nie sędziuje.Zresztą wszyscy sędziowie polscy są przekupieni i zawsze Cukierki przegrywaja bo arbitrzy drukują,gdyby nie było zmowy to nawet Lotos dostałby baty.O Poznaniu trudno cos powiedzieć,bo gdyby nawet ta garstka kibiców stanęła na głowie i tak by niewiele było slychać w tej wielkiej sali.W Gorzowie są z reguły pełne trybuny,ale kibice od kiedy ich pupilki przegrywają obrazili się i poza ubliżaniem własnym zawodniczkom,które grają tak jak umieją nic nie wnoszą w widowisko.Najbardziej pozytywnie zaskoczyli mnie w tym roku kibice ŁKS.Naprawde pomagają swojej drużynie i nawet potrafią przełknąć z honorem gorycz porażki nie odwracając się od swoich zawodniczek.

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 20 marca 2005, 15:06

Anonymous pisze:Nudne juz są te dyskusje na temat kibicowania w Polkowicach i wymądrzania się kibiców innych klubów jacy to oni finezyjni.Bywam na meczach w całej Polsce i musze powiedzieć,że życzyłbym każdemu klubowi takiej atmosfery jak w Polkowicach i takiej frekwencji na trybunach.W Gdyni słychać głównie deseczki,w Pabianicach zazwyczaj jest cicho i pusto a jedyna atrakcja to tańczące dziewczyny.W Krakowie dopiero w tym sezonie jest troche liczniejsza publiczność,ale głównie dlatego,że ludzie chcą zobaczyć mistrzynię olimpijską,która narazie jest cienka jak barszcz.W Brzegu najgłośniej słychać tą samą piosenke o Szczerbie nawet wtedy kiedy nie sędziuje.Zresztą wszyscy sędziowie polscy są przekupieni i zawsze Cukierki przegrywaja bo arbitrzy drukują,gdyby nie było zmowy to nawet Lotos dostałby baty.O Poznaniu trudno cos powiedzieć,bo gdyby nawet ta garstka kibiców stanęła na głowie i tak by niewiele było slychać w tej wielkiej sali.W Gorzowie są z reguły pełne trybuny,ale kibice od kiedy ich pupilki przegrywają obrazili się i poza ubliżaniem własnym zawodniczkom,które grają tak jak umieją nic nie wnoszą w widowisko.Najbardziej pozytywnie zaskoczyli mnie w tym roku kibice ŁKS.Naprawde pomagają swojej drużynie i nawet potrafią przełknąć z honorem gorycz porażki nie odwracając się od swoich zawodniczek.

Wow!!! Ciekawa opinia i myślę, że trafiona. Szkoda tylko, że się nie podpisałeś.
Pozdrawiam!!!
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 marca 2005, 15:11

:lol: :lol: :lol: jasne.... cała Polska powinna zazdrościć publiczności
Polkowicom :lol: :lol: :lol: Tylko niby czemu???? No sorry bardzo ale uważam że nawet deseczki Gdyni są lepsze niż cccccc i bębny w Polkowicach. O atmosferze na hali w Polkowicach nawet nie wspomnę!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 20 marca 2005, 15:18

Szymon pisze::lol: :lol: :lol: jasne.... cała Polska powinna zazdrościć publiczności
Polkowicom :lol: :lol: :lol: Tylko niby czemu???? No sorry bardzo ale uważam że nawet deseczki Gdyni są lepsze niż cccccc i bębny w Polkowicach. O atmosferze na hali w Polkowicach nawet nie wspomnę!

Każdy ma prawo do swoich opini.Ale uważam,że tak ostra krytyka tego co się dzieje w Polkowicach jest nieuzasadniona.Można to tylko tłumaczyć zazdrością,że zespół złożony z samych polek może tak dobrze grac.Powiem więcej,choć nie jestem z Polkowic to uważam,ze ten zespół gra tak widowiskową koszykówke jak przed laty Pabianice/to specjalnie dla Szymona/.Grają dobrze w obronie i pięknie z kontry.Ręce same składają się do oklasków.A na marginesie,to czy w Brzegu nie ma bębnów?

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 marca 2005, 15:37

Anonymous pisze:
Szymon pisze::lol: :lol: :lol: jasne.... cała Polska powinna zazdrościć publiczności

Każdy ma prawo do swoich opini.Ale uważam,że tak ostra krytyka tego co się dzieje w Polkowicach jest nieuzasadniona.Można to tylko tłumaczyć zazdrością,że zespół złożony z samych polek może tak dobrze grac.Powiem więcej,choć nie jestem z Polkowic to uważam,ze ten zespół gra tak widowiskową koszykówke jak przed laty Pabianice/to specjalnie dla Szymona/.Grają dobrze w obronie i pięknie z kontry.Ręce same składają się do oklasków.A na marginesie,to czy w Brzegu nie ma bębnów?

Hmmmm..... bębny. Wielokrotnie była o tym mowa. Nie mam nic przeciwko temu żeby bębny były i służyły a właściwie pomagały własnemu dopingowi. Jednak jeśli bebny służą do zagłuszania dopingu kibiców przyjezdnych ( a było tak w tym sezonie w Polkowicach gdy właśnie owe bębny pomagały kibicom z Polkowic zagłuszać trzech dopingujących kibiców Włókniarza), to jest to, jak mówi mój kolega Gienek, chamstwo w krystalicznej formie!!!
Co do widowiskowej gry. No nie wiem jak jest teraz, ale w sezonie zasadniczym gra Polkowic niczym nie przypominała mi wspaniałej gry Włókniarza sprzed lat.
Jeśli chodzi o krytykę Polkowic to owszem, chłopaki z Brzegu momentami przesadzają. Jednak należy zauważyć że kilkakrotnie po prostu odpowiadali na ataki ze strony polkowiczan. I najważniejsza sprawa. Ja im sie nie dziwię. Są rozgoryczeni tym jak zostali potraktowani w Polkowicach!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 20 marca 2005, 15:38

Anonymous pisze:

Mocno przesadzasz pisząc, że gracie widowiskową koszykówkę. Jak dla mnie jest to najbardziej schematyczna koszykówka w całej lidze. I dlatego z taką własnie grą macie problemy, żeby wskoczyć na pudło. O ile to wystarczy na słabe zespoły, to o tyle na drużyny o porównywalnym potencjale już nie. Ponadto macie przychylnych sędziów, nawet bardzo, ale to temat na inną opowieść.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”