Odra Brzeg - CCC Polkowice 75:86
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Zbych popieram niech Korsak popatrzy co sie dzieje w polkowicach!!!!!!!!!a co do incydentu w Brzegu jezeli tak bylo z tymi kamieniam to jest mi wstyd za tych co to zrobili ale chcialbym poczekac na raport policji czy w ogole taka sytuacja miala miejsce czy to tylko nie jest sprytna podpucha!!!!!
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
-
Gość
Zbych pisze:Ciekawe, czy jeżeli w całej "akcji" uczestniczył którys z forumowiczów, to będzie na tyle odważny aby się do tego otwarcie przyznać
Jestem pewien na milion procent, że nie zrobił tego żaden z forumowiczów, gdyż wszyscy trzymaliśmy się razem po meczu!! Jedni poszli na urodziny jednego z forumowiczów, a drudzy na żałobne piwo!! NIKT Z NAS TEGO NIE ZROBIŁ!!
Anonymous pisze:Zbych pisze:Ciekawe, czy jeżeli w całej "akcji" uczestniczył którys z forumowiczów, to będzie na tyle odważny aby się do tego otwarcie przyznać
Jestem pewien na milion procent, że nie zrobił tego żaden z forumowiczów, gdyż wszyscy trzymaliśmy się razem po meczu!! Jedni poszli na urodziny jednego z forumowiczów, a drudzy na żałobne piwo!! NIKT Z NAS TEGO NIE ZROBIŁ!!
hehe to mój wpis:) Tylko, że z wrażenia zapomniałem się podpisać:) A ktoś tu mówił o anonimowych wpisach:) hehe
-
Don Igłata
- Młodzik
Gwoli sprawiedliwości należy zaznaczyć , że ochroniarze z Polkowic zachowywali się przyzwoicie, a na drugi dzień to nawet potrafili przepraszać (sic!) za poprzedni dzień (sobotę) i zachowanie policjanta ,
którego na drugi dzień nie było. Rozstaliśmy się grzecznie, uprzejmie i w zgodzie - czyli można.
Tak na marginesie dodam, że w Ostrowie, gdzie nas obrzucono jajami i śniegiem też była policja. Był starszy - doświadczony policjant - który tak
wszystko poprowadził, że mało nie ściskaliśmy się na pożegnanie, a nam
nie przyszło nawet do głowy składać jakiejkolwiek skargi.
Przecież każdy w miarę inteligentny wyczuje, że chodzi o szum medialny,
by promować pewną firmę , która jest "w nazwie" klubu z Polkowic.
którego na drugi dzień nie było. Rozstaliśmy się grzecznie, uprzejmie i w zgodzie - czyli można.
Tak na marginesie dodam, że w Ostrowie, gdzie nas obrzucono jajami i śniegiem też była policja. Był starszy - doświadczony policjant - który tak
wszystko poprowadził, że mało nie ściskaliśmy się na pożegnanie, a nam
nie przyszło nawet do głowy składać jakiejkolwiek skargi.
Przecież każdy w miarę inteligentny wyczuje, że chodzi o szum medialny,
by promować pewną firmę , która jest "w nazwie" klubu z Polkowic.
-
Don Igłata
- Młodzik
-
Gość
Don Igłata pisze:Ale bym się śmiał, gdyby to była nieprawda i na oczach wszystkich Polkowice zostały z gołym i kłamliwym tyłkiem.
No oczywiście.CCC jest beeee.Same zawodniczki z radości po zwycięstwie wtszły z autokaru,wyrwały kamienie z bruku i rzucały w autokar,bo do Gdyni chcą jechać nowym.A wszystko to pod dyktando Korsaka,żeby sponsor był zadowolony.KRETYNIZM!!!!!
Wiem , że sprawa mnie nie dotyczy ale.. chciałbym cos napisac
jak wiadomo , każdy może kupić bilet na mecz
więc nie zawsze na meczu muszą być "prawdziwi kibice"
moim zdaniem tak właśnie było na mecz weszli chulgani a z prawdziwymi kibicami z Brzegu nie mają nic wspólnego {taka mam nadzieje }
a po meczu po prostu pokazali na co ich stać
jak wiadomo , każdy może kupić bilet na mecz
moim zdaniem tak właśnie było na mecz weszli chulgani a z prawdziwymi kibicami z Brzegu nie mają nic wspólnego {taka mam nadzieje }
- tomek_19jol
- Nowy na forum
Ja nie usprawiedliwiam kibicow z brzegu ale wydaje mi sie ze nie bylo zadnego incydentu z kamieniami . To byol do przewidzenia ze pan Korsak bedzie chcial cos od siebie powiedziec jak dobrze pamietam to w niedzielnym meczu w polkowiecach chcieli nas juz na samym poczatku wyzucic z hali chociaz my nie wiedzielismy za co i jeszcze to ze policja z polkowic mowi mi ze mysmy przyjechali tutaj prowokowac kibicow tylko z tego co pamietam to kibice nas prowokowali sniezkami w nasz autobus i koszykarek i o malo co nie dostalem w glowe i mysmy nic z tego nie zrbili
ale spoko i moge poswiadczyc ze zaden z forumowiczow tak jak bylo napisane i wiem ze zaden z forumowiczow tego nie zrobil bo zaprosilem ich na swoje urodziny a i tu z gory chcialem podzieokwac dla kibicow za zaspiewanie mi sto lat jeste z wami i wiem ze takiej sutuacji nie bylo a i jeszcze podobno wyzywalismy zawodniczki z polkowic rozumie ze ta pisoenka ktora kazdy napewno spiewal jak byl maly przy zabawie w chowanego zacytuje wam tekst tej piosenki ktora jest wyzwiskiem zawodniczek "Palka zapalka dwa kije kto sie nie schowa ten kryje " to jest obrazenie to spoko ale nastepnym razem niech pomysli ktos kto to pisze ze taka piosenka to wyzwisko .Na zakonczenie dodam nie usprawiedliwiam kibicow ale moge jeszcze powiedziec ze to nie byl zaden klub kibica tylko jak poprzednik moj pisal to mogl byc kazdy czlowiek z ulicy wiec na tym koncze swa wypowiec wiem ze to dopiero poczatek nagonki na nas ze strony innych kibicow z calej Polski i cos mi sie zdaje ze to nie jest prawda i oby pan Korsak spalil sie ze wstydy
ale spoko i moge poswiadczyc ze zaden z forumowiczow tak jak bylo napisane i wiem ze zaden z forumowiczow tego nie zrobil bo zaprosilem ich na swoje urodziny a i tu z gory chcialem podzieokwac dla kibicow za zaspiewanie mi sto lat jeste z wami i wiem ze takiej sutuacji nie bylo a i jeszcze podobno wyzywalismy zawodniczki z polkowic rozumie ze ta pisoenka ktora kazdy napewno spiewal jak byl maly przy zabawie w chowanego zacytuje wam tekst tej piosenki ktora jest wyzwiskiem zawodniczek "Palka zapalka dwa kije kto sie nie schowa ten kryje " to jest obrazenie to spoko ale nastepnym razem niech pomysli ktos kto to pisze ze taka piosenka to wyzwisko .Na zakonczenie dodam nie usprawiedliwiam kibicow ale moge jeszcze powiedziec ze to nie byl zaden klub kibica tylko jak poprzednik moj pisal to mogl byc kazdy czlowiek z ulicy wiec na tym koncze swa wypowiec wiem ze to dopiero poczatek nagonki na nas ze strony innych kibicow z calej Polski i cos mi sie zdaje ze to nie jest prawda i oby pan Korsak spalil sie ze wstydy
PRETORIANIE DO BOJU
Anonymous pisze:NARVANY pisze:W BRZEGU SA BEBNY ALE MY MAMY OD CHOLERY PRZYSPIEWEK. A TAK NA MARGINESIE TO CO TY TAK BRONISZ TYCH CEPOW. MAJA FREKWENCJE BO NA TEJ PIPIDOWIE NIE MAM NIC INNEGO DO ROBOTY TO SOBIE RENCISCI I PRZEDSZKOLAKI POCHODZA NA MECZE. CZEMU SIE NORMALNIE NIE ZALOGUJESZ CO KOLANA CI GRAJA. KUBA TEN CIEC MA TERAZ TYLE DO POWIEDZENIA NO TO COEKAWE CZEMU NIE BYL0O GO WIDAC. [b]CEPY-CZWARTE I NIC WIECEJ WLOKNIARZ WAS ROZDEPTA DO BOJU MRKS!![/b]! PRETORIANIE SA Z WAMI!!!
Jaki WŁÓKNIARZ?Same zagraniczne zawodniczki.We WŁÓKNIARZU grały wychowanki wsparte świetnymi 2-3 koszykarkami.A teraz?????Szkoda!!!!!
Prymitywny jesteś chłopie!
nie pisz do mnhie ze jestem prymitywny frajerze taki twardziel jestes to przedstaw sie palancie!!! widac to ty nie jestes w temacie dla prawdziwych kibicow to zawsze bedzie wlokniarz chocby sponsorem byl sam papiez lamusie pozdro dla wlokniarza!!!
pretorianie dajmy sobie spokoj z tym p... o polkowicach my przeciez wiemy swoje. don iglata dobrze napisal ze cepy chca sobie zrobic sobie reklame za frico. niech sobie robia. my zajmijmy sie tym co potrafimy robic najlepiej ... kibicowac i wspierac nasze dziewczyny. pozdro dla odwaznego werbla ... pretorianie wiedza o co chodzi
JESTESMY NAJLEPSIEJSI. DO BOJU!!!
-
Lux
NARVANY pisze:W BRZEGU SA BEBNY ALE MY MAMY OD CHOLERY PRZYSPIEWEK. A TAK NA MARGINESIE TO CO TY TAK BRONISZ TYCH CEPOW. MAJA FREKWENCJE BO NA TEJ PIPIDOWIE NIE MAM NIC INNEGO DO ROBOTY TO SOBIE RENCISCI I PRZEDSZKOLAKI POCHODZA NA MECZE. CZEMU SIE NORMALNIE NIE ZALOGUJESZ CO KOLANA CI GRAJA. KUBA TEN CIEC MA TERAZ TYLE DO POWIEDZENIA NO TO COEKAWE CZEMU NIE BYL0O GO WIDAC. CEPY-CZWARTE I NIC WIECEJ WLOKNIARZ WAS ROZDEPTA DO BOJU MRKS!!! PRETORIANIE SA Z WAMI!!!
W meczu o 3 miejsce czy w Finale.
-
Jan Ch.Andersen
KIBIC pisze:Wiem , że sprawa mnie nie dotyczy ale.. chciałbym cos napisac
jak wiadomo , każdy może kupić bilet na mecz![]()
![]()
I taki wlasie chuligan w klubowym szaliku Odry ukradl szalik starszemu czlowiekowi z szyi (na marginesie bylemu koszykarzowi Górnika Wałbrzych),wrócil na sale zawiązał sobie nim nogę i strasznie go to bawilo a potem po meczu skrzyknął kolegow chuliganów by obrzucili autobus ( PKS Lubin niczym nie różniący się od innych z tej firmy) zawodniczek i trenerów kamieniami.
-
Gość
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”