kto już jest na nowym kk?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Shadow
-
MIRON
I ja tu trafiłem. O co chodzi? Co to za forum? Nowe kkforum? Przecież www.kkforum.prv.pl działa
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
*KIBIC* pisze:ZiZu pisze:hmm czyzby ktos tu nie lubil lotosu ??:> hehe tak 3macoby kiedys skonczyla sie dominacja tego klubu w plkk
Czyżby ktoś miał kompleks gorszego klubu ?
Moim zdaniem to sie nazywa syndrom dominacji Lotosu
Ale chyba wiadomo, ze Lotos nie będzie wieczny! Tak po cichu liczyłem na Stary Browar! Ale cóż taraz już przez najbliższy czas nie widzę pogromcy Lotosu!
-
MIRON
mati pisze:*KIBIC* pisze:ZiZu pisze:hmm czyzby ktos tu nie lubil lotosu ??:> hehe tak 3macoby kiedys skonczyla sie dominacja tego klubu w plkk
Czyżby ktoś miał kompleks gorszego klubu ?
Moim zdaniem to sie nazywa syndrom dominacji Lotosu
Ale chyba wiadomo, ze Lotos nie będzie wieczny! Tak po cichu liczyłem na Stary Browar! Ale cóż taraz już przez najbliższy czas nie widzę pogromcy Lotosu!
Wisła Kraków, może za rok-dwa Pabianice. Nic nie trwa wiecznie.
-
MIRON
-
Saletra Potasowa
dobrze ze jest forum koszykowki kobiet odkad skowronski zamknal ta swoja stronicza gazetke to nawet nie ma gdzie poczytac o newsach a forum jest niezle tak 3mac ..zaluje tylko browarka... podla i występna Graża kulczyk postapila nieelegancko chyba niedlugo caly poznan nie bedzie lubil kulczykow.........
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”