Odra Brzeg - CCC Polkowice 75:86

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 21 marca 2005, 17:38

Jan Ch.Andersen pisze:I taki wlasie chuligan w klubowym szaliku Odry ukradl szalik starszemu czlowiekowi z szyi (na marginesie bylemu koszykarzowi Górnika Wałbrzych),wrócil na sale zawiązał sobie nim nogę i strasznie go to bawilo a potem po meczu skrzyknął kolegow chuliganów by obrzucili autobus ( PKS Lubin niczym nie różniący się od innych z tej firmy) zawodniczek i trenerów kamieniami.
No to faktycznie błysnął odwagą. Miejmy nadzieję ze przyjedzie do nas i spróbuje powtórzyc manewr. Skutek moze byc jednak dalece odmienny i niezwykle dla niego bolesny :wink:
Obrazek
Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 21 marca 2005, 17:51

Jan Ch.Andersen pisze:I taki wlasie chuligan w klubowym szaliku Odry ukradl szalik starszemu czlowiekowi z szyi (na marginesie bylemu koszykarzowi Górnika Wałbrzych),wrócil na sale zawiązał sobie nim nogę i strasznie go to bawilo a potem po meczu skrzyknął kolegow chuliganów by obrzucili autobus ( PKS Lubin niczym nie różniący się od innych z tej firmy) zawodniczek i trenerów kamieniami.

I co nie poniusł żadnych konsekwencji ??
W końcu ukradł szalik i napadł {moim zdaniem takie słowo tu pasuje} na zawodniczki CCC :roll:

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 21 marca 2005, 18:05

Moze teraz ja sie wypowiem w tej sprawie. Nie sadze zeby ktokolwiek z grupy kibicow (tej naprawde i normalnie dopingujacej) obrzucil kamieniami autokar. Z tego co widzialem pod hale podjechala policja a pozniej autokary byly eskortowane przez policje. Fakt ze bylo bardzo duzo ludzi przed hala na ulicy po meczu i przyznam ze niektorych widzialem po raz pierwszy na oczy lub byli to tylko ludzie od zadym co nie jest jakimkolwiek priorytetem prawdziwych kibicow Odry. Natomiast tak jak powiedzial kibic, na sale moze wejsc w sumie kazdy a my juz nie mamy wpywu na to kto to jest, i tak samo jest poza hala. Trzeba
poczekac na raport policji i wtedy sprawa bedzie juz jasna. Jesli naprawde tak bylo to jest mi przykro ze stracilismy, bo wlasnie chyba juz tak sie stalo, niezaleznie od jakiegokolwiek werdyktu w tej sprawie, miano jednych z najlepszych kibicow w kraju. Szkoda ze przez jednostki musi cierpiec ogol. Mikey zapewniam cie ze nikt z prawdziwych kibicow Odry nie bedzie jezdzil na mecze kosza po calym kraju w tym Łodzi i kradl szaliki, natomiast jesli ktos wyjdzie z takim zamiarem to spoko niech dziala na wlasna reke bo, i tu znow podkreslam, nam prawdziwym kibicom Odry nie zalezy na takim zachowaniu i nikt nie uzyska naszej aprobaty ku takiemu dzialaniu.

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 21 marca 2005, 18:05

Ludzie nie robmy scen!!!!! ktos juz pisal ze bilet na mecz kazdy moze kupic!!!i co teraz wszystkie kluby beda na Brzeg najeżdzac! Zrozumcie ze nikt z klubu kibica nie zrobil tego !!! Ja osobiscie przyznam ze dzisiaj sie dowiedzialem o tej calej akcji z onetu wiec uwazam ze to wszystko dalej jest chwyt pana Korsaka !!I apeluje do wszystkich KIBICOW powtarzam KIBICOW nie robmy wojny miedzy klubami!!Bo widze ze sie zaczyna grozenie.Za niedlugo to zaden klub nie bedzie robil wyjazdow na mecze bo wszyscy zaczna sie odgrazac kto komu najeb... A PO 2 NIE MA O CZYM GADAC DO POLKI NIE MA RAPORTU POLICJI !!!!!! LUDZIE BADZMY POWAZNI
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 21 marca 2005, 18:16

Anonymous pisze:
Don Igłata pisze:Ale bym się śmiał, gdyby to była nieprawda i na oczach wszystkich Polkowice zostały z gołym i kłamliwym tyłkiem. :lol:

No oczywiście.CCC jest beeee.Same zawodniczki z radości po zwycięstwie wtszły z autokaru,wyrwały kamienie z bruku i rzucały w autokar,bo do Gdyni chcą jechać nowym.A wszystko to pod dyktando Korsaka,żeby sponsor był zadowolony.KRETYNIZM!!!!!

Kretynizm -- to to co ty wypisujesz, a nawet nie śmiesz się nigdy podpisać.
W sobotę był mecz - we wtorek dowiaduję się o brukowcach lecących w autobus - a nikt nie wie o co chodzi i nie widział niczego - to o czymś świadczy. Mnie tam nie było po meczu, ale mieszkam w centrum koło sali i parkingu i rozmawiam z wieloma ludźmi, którzy nic nie wiedzą - to chyba też coś znaczy? A policja brzeska, która była na miejscu i pilnowała odjazdu - to co nikogo nie aresztowała?
Twój gwałtowny i anonimowy atak świadczy o tym, że tam niczego takiego nie było, lub też na maksa rozdmuchujecie może jakiś drobny incydent, na który nikt nie zwrócił uwagi . I tyle do ciebie kretynie-anonimie.

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 21 marca 2005, 18:22

Mikey pisze:
No to faktycznie błysnął odwagą. Miejmy nadzieję ze przyjedzie do nas i spróbuje powtórzyc manewr. Skutek moze byc jednak dalece odmienny i niezwykle dla niego bolesny :wink:

Czy nie zauważyłeś Mikey, że atakujesz Brzeg napuszczany przez drugą stronę?

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 21 marca 2005, 18:25

A jak wyglądała sytuacja z szalikiem według drugiej strony (czyli Brzegu) w takim razie? Tak z ciekawości... na tle powyższego wpisu o "napuszczaniu".
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 21 marca 2005, 18:34

Seba pisze:A jak wyglądała sytuacja z szalikiem według drugiej strony (czyli Brzegu) w takim razie? Tak z ciekawości... na tle powyższego wpisu o "napuszczaniu".

Byłem na meczu ( zresztą jestem na każdym) - tego nie widziałem, ale oczywiście wykluczyć nie mogę - za dużo ludzi. To nie dwa autobusy stojące koło sali i zamku i będące pod ochroną policji!
Na marginesie to dodam, że pierwszy raz w zeszłym roku na naszym meczu w Krakowie zobaczyłem kilkunastu małolatów chodzących z szalikami u nóg. Nawet się zapytałem jednego z nich co to znaczy?
Wytłumaczył mi, że są kibicami Wisły, a szaliki są Cracovi (chyba tak, a nie odwrotnie).

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 21 marca 2005, 19:00

A wiecie co mnie się nasuwa? Jak w Polkowicach jacyś ludzie (specjalnie nie piszę kibice, bo raczej nimi nie są!) obrzucili kibiców Odry, to było stwierdzenie, że są to kibice CCC, że są gburami, chamami itepe. Wszystkich wrzucono do jednego worka. Kiedy teraz jacyś ludzie (w nawiasie to, co wcześniej!) z Brzegu zachowują się również grubiańsko, to brzeżanie odcinają się od nich (i słusznie, jeśli nie mieli z nimi nic wspólnego). Jednak gdzie tu sprawiedliwość, równa miara??....

Mam nadzieję, że teraz większość tak krzyczących kibiców Odry przemyśli swe wcześniejsze wypowiedzi i uzna, że nie wszyscy muszą być i są tacy sami, nie trzeba wszystkich jedną miarą traktować, wkładać w ramki, schematy itepe.

Wracając do sedna postu. Szkoda, że tyle ostatnio się słyszy o kobiecym baskecie, niestety w samych inwektywach. Zachowanie brzeżan jest naganne i myślę, że sami kibice Odry powinni to w swoich szeregach głośno i jednoznacznie potępić. A Ci, którzy brali w tym udział winni być "wyklęci" (dobre słowo?) z otoczenia kibicowskiego...
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Brzydki nzl

Postautor: Brzydki nzl » 21 marca 2005, 19:06

Seba pisze:A jak wyglądała sytuacja z szalikiem według drugiej strony (czyli Brzegu) w takim razie? Tak z ciekawości... na tle powyższego wpisu o "napuszczaniu".

może i wygraliście głupie cio... . ale pamietajcie 4 miejsce i nic wiecej. tylko na tyle was stac. wasz wczorajszy przyjazd do brzegu byl zalosny dzieci po 12 lat i dziadki po 60. (...) a gzdie byl ten frajer co tydzien temu tak dymil do nas w chu...owicach!?przestraszyl sie brzegu zalosny gej zebral by taki wpier... ze karetka by go odwiezli. aha mamy wasz szalik to dla nas trofeum. malo brakowalo a tak samo byscie sie flagi pozbyli ale jakos wam sie udalo. moze wygraliscie rywalizacje na parkiecie ale na trybunach zebraliscie sromotne baty tak u nas jak i u was. dla brzeskich pretorian to bylby wstyd gdyby grupa przyjezdnych potrafila nas przekrzyczec a my tak wlasnie pojechalismy z wami frajerzy

Brzydki nzl

Postautor: Brzydki nzl » 21 marca 2005, 19:07

Narwany:

może i wygraliście głupie cio... . ale pamietajcie 4 miejsce i nic wiecej. tylko na tyle was stac. wasz wczorajszy przyjazd do brzegu byl zalosny dzieci po 12 lat i dziadki po 60. (...) a gzdie byl ten frajer co tydzien temu tak dymil do nas w chu...owicach!?przestraszyl sie brzegu zalosny gej zebral by taki wpier... ze karetka by go odwiezli. aha mamy wasz szalik to dla nas trofeum. malo brakowalo a tak samo byscie sie flagi pozbyli ale jakos wam sie udalo. moze wygraliscie rywalizacje na parkiecie ale na trybunach zebraliscie sromotne baty tak u nas jak i u was. dla brzeskich pretorian to bylby wstyd gdyby grupa przyjezdnych potrafila nas przekrzyczec a my tak wlasnie pojechalismy z wami frajerzy

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 21 marca 2005, 19:22

Don Igłata pisze:Czy nie zauważyłeś Mikey, że atakujesz Brzeg napuszczany przez drugą stronę?
Nie, atakuje tego odważniaka-do Brzegu nic nie mam, mam za to do takich kozaków. Powtarzam jeśli jest takim bohaterem niech to pokaże w Łodzi. Akurat zaczał sie sezon piłkarski, wiara sie rozruszała, przetarcie na meczu z Ostrowcem było-będzie miał godnych przeciwników a nie emerytowanych koszykarzy :evil: Was prawdziwych kibiców te słowa naprawde nie dotyczą, pozdrawaim
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 21 marca 2005, 19:22

cytat z e-basketu autorstwa niejakiego dorda w watku o meczu w Brzegu

""""Dokładnie tak samo, jak w 98r kiedy jechaliśmy z Fota Gdynia na powtórzony finał z ŁKS. Wtedy dwa autokary naszych ludzi eskortowała do rogatek policja. A jak chcieliśmy zatrzymać się przed jakimś sklepem, kolesie brali kamienie w łapy. Tylko kto o tym wtedy pisał? Zawsze największy szowinizm leciał z tamtych rejonów. Odsyłam do artykułów z lat 97-2000 na temat występów ŁKS i Polfy Pabianice z Gdynią w Sporcie katowickim autorstwa pewnego redaktora, kurcze nie pamiętam nazwiska. Za to co wtedy wypisywał, powinien iść siedzieć. Teraz to się z tego można pośmiać. Fajne czasy były."""""""""

jednym słowem co Gdynie tak boli??
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 21 marca 2005, 19:28

sorki ale czyje to są słowa, kogos z gdyni? te kamienie w łapy to kto brał?
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 21 marca 2005, 19:57

No nieźle sie tam działo :lol: :lol: :lol: :lol: pozdro dla kibiców Brzegu

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”