Sobota, 19.02.2011
godz. 18:00
23 kolejka FGE: INEA AZS Poznań - ŁKS Łódź
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: 23 kolejka FGE: INEA AZS Poznań - ŁKS Łódź
Powinno być pewne zwycięstwo INEI. W sparingu z Artego poznanianki zaprezentowały się bardzo dobrze. Powinny wygrać, ale miały fatalną ostatnią kwartę. ŁKS to czerwona latarnia i chyba spadek.
Relacja na żywo z meczu na www.sportowypoznan.pl - start o 19.00
a wiadomo jaki trener będzie na ławce łodzianek?
Trzeba coś wreszcie z Łodzią wygrać, bo w tym sezonie dwa razy bęcki od Widzewa i raz od ŁKSu. Czas przerwać tę niemoc. Liczymy na ładne trójki Eli, coś jak w tydzień temu w Lublinie.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Był to setny mecz w PLKK dla Żanety Durak, jednocześnie Aneta Kotnis w tym meczu zdobyła swój 500 i 501 punkt w PLKK 
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
Oha eval 35 i 20 zbiórek
.
Ale co się dziwić skoro ma się za przeciwniczkę Ukoh - nie wiem co ta dziewczyna robiła w zeszłym sezonie w Odrze i AZS-ie, a tym bardziej juz w tym. Tragedia, nawet zastawić i zebrać paru piłek w meczu nie umie.
Po sezonie jakis ligowy średniak powinien skusić się na Ohę- w lepszym zespole zapewne szału nie zrobi, ale już w takim przeciętnym powinna być przydatna. A już na pewno nieporównywalnie lepsza byłaby niż taka Ukoh, dla której zdobywanie pkt to jak widać męki tantalskie.
Ach, teskno za Sissoko
, która rozbija się gdzieś teraz w lidze szwajcarskiej.
Ale co się dziwić skoro ma się za przeciwniczkę Ukoh - nie wiem co ta dziewczyna robiła w zeszłym sezonie w Odrze i AZS-ie, a tym bardziej juz w tym. Tragedia, nawet zastawić i zebrać paru piłek w meczu nie umie.
Po sezonie jakis ligowy średniak powinien skusić się na Ohę- w lepszym zespole zapewne szału nie zrobi, ale już w takim przeciętnym powinna być przydatna. A już na pewno nieporównywalnie lepsza byłaby niż taka Ukoh, dla której zdobywanie pkt to jak widać męki tantalskie.
Ach, teskno za Sissoko
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”