rzymi pisze:Jak na moje to ban poszedł 4.02 więc zgadzam się z Kubą i koszykarz musi poczekać jeszcze jeden dzień... Niech simon zdecyduje.Ann, jakoś wytrzymasz!!!
14a) Użytkownik przeklejający tekst jest zobowiązany do przeklejenia go w całości bądź w części merytorycznie związanej z tematem. Jako źródło skopiować wtedy może bezpośredni link do w/w materiału. Nie wolno zamieszczać linków do tekstów niepełnych. Nie wolno zamieszczać tekstów niepełnych zamieszczając jakiekolwiek inne zaproszene do przeczytanie w/w tekstu gdzie indziej. Wa każdej sytuacji zamieszczenia tekstu niepełnego użytkownik naraża się na indywidualną ocenę i interpretację zgodności swojego postu z regulaminem i zasadami kkforum, przez jakiegokolwiek moderatora lub administratora.
Tym razem ostrzeżenie słowne. Żrecie się między sobą jak dzieci. Niby jedno podwórko a zachowujecie się najgorsi wrogowie. Jeśli nie zaprzestaniecie radosnej twórczości polegającej na dogryzaniu i obrażaniu jeden drugiego - obaj dostaniecie bana i taki będzie finał. Naprawdę ogromna prośba: jeśli macie jakieś osobiste problemy to załatwcie to przed/na/po meczu a nie przez forum.
Dzięki z góry i pozdrowienia,
rzymi
bodek38 pisze:dzięki wielkie i co tera obiadu nie dostane od mamusiupajajcie się swoimi Lotosami,Energami ja ze swej strony leje Was i już mnie tu nie zobaczycie a co za tym idzie tematu Rybnika pewnie też nie bedzie ale ważne że te Wasze klubiki są
rzymi pisze:Nikt nie daje ostrzeżeń za błędy ortograficzne (jak już to za całą dysputę na ten temat, które nie ma najmniejszego sensu; wystarczy poprawić błąd a nie zaśmiecać forum bzdurami). I Ty również nie za to dostałeś. Napinka do Kuby była zupełnie bezsensowna. I za to plusik do Ciebie.
W takim razie au revoir mój drogi, idź lać na Lotosy, Energi i inne nasze klubiki! Pisania na forum nikt Ci nie zabrania ale również nikt do tego nie zmusza.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości