BRZESCY KIBICE

Moderator: qBK

MaLiNkA

SpoKo KiBiCe :P

Postautor: MaLiNkA » 19 marca 2005, 15:22

Ja myśle ze kibice są naprawde super. Znam niektórych np. Kamil co naprawde przezywa sukcesy i porażki dziewczyn i jest to bardzo sympatyczne :D Ja lubie chodzić na mecze i pokibicowac dziewczynom ale nie można mnie nazwyać takim kibicem jak oni bo oni przezywają to całym seruchem i super.Naprawde kibice są świetni i myśle że "MAti" nie ma racja To dobrze ze sie drą bo na tym polega doping i dobra zabawa tak 3mać. "Jesteśmy z wami dziewczyny, jesteśmy z wami.... :) hhheheh " :lol:

Awatar użytkownika
NARVANY
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: NARVANY » 20 marca 2005, 11:00

JESTESMY BYLISMY I BEDZIEMY NAJLEPSIEJSI!!! TO MY PRETORIANIE!!!POZDRO DLA WLOKNIARZA!!!

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 20 marca 2005, 11:27

Z tego co tutaj na forum czytam to z wypowiedzi kibiców z Brzegu
wynika , że niektórzy są ok ;) :D :lol:

Awatar użytkownika
NARVANY
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: NARVANY » 20 marca 2005, 11:42

JESTESMY NAJLEPSI PANOWIE. TO MY ROBIMY NAJLEPSZY DOPING W POLSCE MAM NADZIEJE ZE WSZYSCY PRETORIANIE MAJA TEGO SWIADOMOSC. POZDRAWIAM WSZYSTKICH GARDŁOŹDZIERCÓW!!! NAJLEPSIEJSI

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 20 marca 2005, 11:54

NARVANY pisze:JESTESMY NAJLEPSI PANOWIE. TO MY ROBIMY NAJLEPSZY DOPING W POLSCE

nie

juz pisałem niektórzy z Was 8)

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 20 marca 2005, 12:06

i tu sie mylisz !!!! My w Brzegu tworzymy jednosc!!!! POZDRO DLA PRETORIAN !!!!!!!!
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

3 BĘBEN

Postautor: 3 BĘBEN » 21 marca 2005, 19:05

Brzescy PRETORIANIE są najlepsi w kraju!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa zawsze z dziewczynami nawet potraili sie odrodzić po nie zbyt udanym początku sezonu.Byli na wiekszości wyjazdów i tam potrfili przekrzyczeć miejscowych kibiców.Nawet ten incydent do którego niby doszło to nagonka na nich bo w polkowicach NIGDY nie było takiego dopingu, nie ma i NIGDY nie będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TRZYMAJCIE SIE PRETORIANIE DO NASTEPNEGO MECZU

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 21 marca 2005, 19:17

:lol: co maja do tego kibice ccc :?: :roll:

TEMAT DO ROZMOWY ;) BRZESCY KIBICE

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 21 marca 2005, 19:32

Mlody pisze:i tu sie mylisz !!!! My w Brzegu tworzymy jednosc!!!! POZDRO DLA PRETORIAN !!!!!!!!

Tworzycie jedność powiadasz??? To czemu w innym poście wypinacie się na (pseudo)kibiców obrzucających kamieniami zespół polkowicki?
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 21 marca 2005, 19:34

Edzia pisze:..Tworzycie jedność powiadasz??? To czemu w innym poście wypinacie się na (pseudo)kibiców obrzucających kamieniami zespół polkowicki?

Bo to nie sa kibice :roll:

sorry , że odpowiedziałem za innych

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 21 marca 2005, 19:45

Edzia pisze:
Mlody pisze:i tu sie mylisz !!!! My w Brzegu tworzymy jednosc!!!! POZDRO DLA PRETORIAN !!!!!!!!

Tworzycie jedność powiadasz??? To czemu w innym poście wypinacie się na (pseudo)kibiców obrzucających kamieniami zespół polkowicki?

Edzia przepraszam ty sie uwzielas na Brzeg?? ty chyba nie rozrozniasz kibicow od kiboli My jako kibice tworzymy jednosc a nie z kibolami !!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 21 marca 2005, 21:22

Wybaczcie ale strasznie glupi temat. Jak zauwazylem to na razie w 90% wypowiadaja sie ludzie z Brzegu... to na tym mial polegac ten wywiad srodowiskowy?

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 21 marca 2005, 22:23

Mlody pisze:Edzia przepraszam ty sie uwzielas na Brzeg?? ty chyba nie rozrozniasz kibicow od kiboli My jako kibice tworzymy jednosc a nie z kibolami !!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam

Nie uwzięłam się na Brzeg, mam tam nawet paru dobrych znajomych.
Jednakże wkurza mnie Wasz atak na innych (w tym wypadku na Polkowcie) i wrzucanie ich do jednego worka z kibolami, a gdy chodzi o Waszych kibiców, pseudokibiców czy jak się ich nazwie, to wyraźnie oddzielacie grubą krechą tych ludzi od klubu kibica Odry.

Co do samych kibiców z Brzegu. Miałam przyjemność być bodajże 3 razy na meczach u Was i uważam, że robicie atmosferę na hali. Jednak ostatnie wpisy co nie których są dla mnie co najmniej śmieszne.

Pozdrawiam również.
"Oto jest miłość.

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 21 marca 2005, 22:54

no wiesz Edzia ja uwazam ze powinnismy sie obwinnic obustronnie i Brzeg i polkowice powini sobie juz dac spokoj za duzo tych starc !!! o wiele za duzo!! Mam nadzieje ze zachowamy sie jak mezczyzni a przede wszystkim jak prawdziwi KIBICE i dojdziemy do porozumienia!! to jest sport piekny sport w wykonaniu Pieknych Pań wiec powinnismy sie na tym skupic!!!!! POZDRAWIAM wszystkich co popieraja moje zdanie!!!

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 21 marca 2005, 23:45

Mlody pisze:no wiesz Edzia ja uwazam ze powinnismy sie obwinnic obustronnie i Brzeg i polkowice powini sobie juz dac spokoj za duzo tych starc !!! o wiele za duzo!! Mam nadzieje ze zachowamy sie jak mezczyzni a przede wszystkim jak prawdziwi KIBICE i dojdziemy do porozumienia!! to jest sport piekny sport w wykonaniu Pieknych Pań wiec powinnismy sie na tym skupic!!!!! POZDRAWIAM wszystkich co popieraja moje zdanie!!!

W końcu napisałeś jak prawdziwy kibic. :D
"Oto jest miłość.

Wróć do „KS Odra Brzeg”