Fight Club

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 21 marca 2005, 22:26

heh... ale mi aluzje zapodali blizniacy:-) Doskonale wiem czego tyczy się temat, nie musisz mi pogrubiac literek, jak bede miał problemy ze wzrokiem to tez dam Ci znac!! Chciałem wymusic jakas ambitniejsza rozmowe a nie tylko sprowadzanie wszystkiego do tego która gra dobrze a która nie:-p

Dobra Narta. pOzdrOOfa <lol pijany ZioM> he

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 21 marca 2005, 23:18

Bardzo cenie sobie konkretna rzeczową rozmowę, w której dwie strony maja sobie cos do przekazania, a już rozmowa z osobą mającą inny pogląd jak ten który ja prezentuje to już dla mnie prawdziwy rodzynek.
Z tym że do takiej rozmowy przydałaby się osoba konkretna w słowach i czynach, która jak powie a mówi tez i b.
Prowadziliśmy już rozmowę chociażby w temacie klubu kibica i integracji i cóż z niej wyszło?
Lubię konkretnych ludzi i konkretne zachowania, z takimi osobami to dopiero jest dyskusja
Ostatnio zmieniony 22 marca 2005, 08:10 przez hydraulicy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

Awatar użytkownika
koligen
Nowy na forum

Re: hmm

Postautor: koligen » 21 marca 2005, 23:56

LoKKuS pisze:. Ale nie właźmy sobie na głowy stwierdzeniem, iż to był jedyny pozytywny akcent tego meczu!! Było ich kilka: Choćby fakt, że wszystkie dziewczyny trzymały taktyki narzuconej przez trenera Maciejewskiego. Można było dostrzec, że Kasia Czubak dobrze planowała każdą akcję lecz nie miała czśto wsparcia u koleżanek. Plan taktyczny jednak był zauważalny. Piłka krążyła po obwodzie a po dograniu pod sam kosz brakowało wykończenia "setek"...

rozbawiłem się przed snem hihi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 22 marca 2005, 07:32

p... Panowie głupoty. Ty Koligen nic nie wniosłeś do tej rozmowy wiec wyjasnij mi co Cie tak rozbawiło?? Czyżbyś był nowym pokoleniem trenerów w Polsce?? Troszke obszerniej wyrażaj swe emocje.

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 22 marca 2005, 08:15

LoKKuS pisze:p... Panowie głupoty. Ty Koligen nic nie wniosłeś do tej rozmowy wiec wyjasnij mi co Cie tak rozbawiło?? Czyżbyś był nowym pokoleniem trenerów w Polsce?? Troszke obszerniej wyrażaj swe emocje.

Miała byc konkretna rozmowa w dodatku ambitna a tu komuś nerwy puszczają i wychodzi jego prawdziwe ja.
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 22 marca 2005, 12:19

LoKKuS pisze:p... Panowie głupoty. Ty Koligen nic nie wniosłeś do tej rozmowy wiec wyjasnij mi co Cie tak rozbawiło?? Czyżbyś był nowym pokoleniem trenerów w Polsce?? Troszke obszerniej wyrażaj swe emocje.

:?

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 22 marca 2005, 17:35

No alez fantastyczna dysputa rozgorzala, wiec ja dolacze sie czy Asia jest najladniejsza dziewczyna w zespole, co sadzicie o jej udach i czy ma faceta i jaki ma nr buta :lol:

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 22 marca 2005, 20:54

Nie no kabaret. Same wybitne osobowości!! Na czele z hydraulikami ( nie wiem, co wy jacyś zrośnięci bokami jesteście czy głowami??, bo nie wiem jak sie zwrwacac?? L. poj, czy mnogiej?? ) i następny Konstanty... nie bedę kończył, bo jeśli swój nick zapożyczyłeś od wybitnego polskiego poety urodzonego w moskwie to strzeliłeś solidną gafę...:-/ bo jego pełne nazwisko brzmi Konstatnty ILDEFONS Gałczyński a nie "Indelfons", to po pierwsze, po drugie panowie obiecuję, że przy najbliższym możliwym spotkaniu pogadamy normalnie. Nie chce mi sie wiecej ripostować. A jeśli chodzi o jej uda to nie są zbyt interesujące... PozdroFFa

Awatar użytkownika
Zuza11
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Zuza11 » 22 marca 2005, 21:36

LoKKuS pisze:Nie no kabaret. Same wybitne osobowości!! Na czele z hydraulikami ( nie wiem, co wy jacyś zrośnięci bokami jesteście czy głowami??, bo nie wiem jak sie zwrwacac?? L. poj, czy mnogiej?? ) i następny Konstanty... nie bedę kończył, bo jeśli swój nick zapożyczyłeś od wybitnego polskiego poety urodzonego w moskwie to strzeliłeś solidną gafę...:-/ bo jego pełne nazwisko brzmi Konstatnty ILDEFONS Gałczyński a nie "Indelfons", to po pierwsze, po drugie panowie obiecuję, że przy najbliższym możliwym spotkaniu pogadamy normalnie. Nie chce mi sie wiecej ripostować. A jeśli chodzi o jej uda to nie są zbyt interesujące... PozdroFFa

Bardzo mnie rozczarowałeś swoja inteligentną gadką, dla mnie prezentujesz poziom 10-latka.
a Asia powinna podejśc na meczu i powiedzieć ci co o tobie myśli dzieciaku
Ostatnio zmieniony 22 marca 2005, 21:54 przez Zuza11, łącznie zmieniany 1 raz.

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 22 marca 2005, 21:43

LoKKuS pisze:Nie no kabaret. Same wybitne osobowości!! Na czele z hydraulikami ( nie wiem, co wy jacyś zrośnięci bokami jesteście czy głowami??, bo nie wiem jak sie zwrwacac?? L. poj, czy mnogiej?? ) i następny Konstanty... nie bedę kończył, bo jeśli swój nick zapożyczyłeś od wybitnego polskiego poety urodzonego w moskwie to strzeliłeś solidną gafę...:-/ bo jego pełne nazwisko brzmi Konstatnty ILDEFONS Gałczyński a nie "Indelfons", to po pierwsze, po drugie panowie obiecuję, że przy najbliższym możliwym spotkaniu pogadamy normalnie. Nie chce mi sie wiecej ripostować. A jeśli chodzi o jej uda to nie są zbyt interesujące... PozdroFFa

Nie zwracaj się do mnie wcale nie mam takiej potrzeby .
A komentując osobowości popatrz na siebie,

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 22 marca 2005, 22:09

tak naprawde moj pseudonim wywodzi sie od mojego dziadka ktory w kazachstanie podczas 2 wojny sprzedawał na pchlim targu koniakowskie stringi za 2 ruble i zostawił mi w spadku kilo gwoździ.
A ty paie pedanciku sprawdzaj swoją pisownie zanim innym wytkniesz wyimaginowane błedy.
to tyle ale na miejscu panów Hydraulików bym sie na ciebie wkurzył ale nie to że podpuszczam :lol:

Awatar użytkownika
koligen
Nowy na forum

Postautor: koligen » 22 marca 2005, 22:18

LoKKuS pisze:Było ich kilka: Choćby fakt, że wszystkie dziewczyny trzymały taktyki narzuconej przez trenera Maciejewskiego. Można było dostrzec, że Kasia Czubak dobrze planowała każdą akcję lecz nie miała czśto wsparcia u koleżanek. Plan taktyczny jednak był zauważalny. Piłka krążyła po obwodzie a po dograniu pod sam kosz brakowało wykończenia "setek"... !!!!!

no żenada na wysokim poziomie buahaha
plan taktyczny zauważalny buahaha
ja nie mogę ale gość
Brawa dla autora za bzdure tygodnia
wręcz przyznaje mu ZŁOTĄ CZCIONKĘ

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 22 marca 2005, 22:39

ale i tak jestes koleś leszcz. Nie ma zadnej odpowiedzi na moj post... Ale cienias jestes... Mozesz mi skoczyc takimi wyolbrzmieniami.... buahahaha.

P.S. wiez koło i tak porządnie piźnij sie w czoło

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 22 marca 2005, 22:42

Wiec jak narazie nie tknąłeś meritum, stąd wysuwam wniosek, iż nie jestes zadnym znawcą koszykówki tylko internetowym krytykiem, który gówno wie. Ściągnij ziom bryle, wyłącz kompa i zacznij uwazac na meczach...

Awatar użytkownika
koligen
Nowy na forum

Postautor: koligen » 22 marca 2005, 22:46

LoKKuS pisze:ale i tak jestes koleś leszcz. Nie ma zadnej odpowiedzi na moj post... Ale cienias jestes... Mozesz mi skoczyc takimi wyolbrzmieniami.... buahahaha.

P.S. wiez koło i tak porządnie piźnij sie w czoło

Zobacz człowieku ty nic nie potrafisz jak tylko obrażać innych już ci napisali inni co o tobie myślą. Moje zdanie nie jest akurat do opisania w słowniku ludzi kulturalnych więc się wstrzymam.
Proponuje olać tego lokkusa ciepłym moczem i mu nie odpisywać!!!!

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”