26 kolejka FGE: Energa Toruń - Orzeł Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
26 kolejka FGE: Energa Toruń - Orzeł Polkowice
Sobota, 12.03.2011
g.18:15
g.18:15
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: 26 kolejka FGE: Energa Toruń - Orzeł Polkowice
znowu kamuflaż(można trafić na CCC w półfinałach-mmm marzenie
) czy też gorzka prawda? Mimo wszystko cenię sobie zawsze zwycięstwa z ekipami prowadzonymi przez pana KK.
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Teoretycznie wciąż mamy szansę na ten Lotos w ćwierćfinale - do tego potrzebne jest przegrana Lidera w Łodzi z ŁKS - no i nasza wygrana z CCC . Dlatego nasze chyba...przegrają..
Ja powiem tak - ostatnie wyniki , podejście zawodniczek i trenera - cała Runda Zasadzincza - wali mnie to... Jeśli Energa przejdzie Gorzów - wszystko pójdzie w zapomnienie. Jeśli jednak Energa odpadnie - to tego stylu , podejścia raczej długo nie zapomnimy - i przypieczętuje to ogromne zmiany które niewątpliwie będą po sezonie.
Ja powiem tak - ostatnie wyniki , podejście zawodniczek i trenera - cała Runda Zasadzincza - wali mnie to... Jeśli Energa przejdzie Gorzów - wszystko pójdzie w zapomnienie. Jeśli jednak Energa odpadnie - to tego stylu , podejścia raczej długo nie zapomnimy - i przypieczętuje to ogromne zmiany które niewątpliwie będą po sezonie.
Koszykarz (Toruń) pisze:Teoretycznie wciąż mamy szansę na ten Lotos w ćwierćfinale - do tego potrzebne jest przegrana Lidera w Łodzi z ŁKS - no i nasza wygrana z CCC . Dlatego nasze chyba...przegrają..![]()
![]()
![]()
.
A to jak nazwiesz
Orzeł już o nic nie walczy (ma zagwarantowaną 2 pozycję). Energa wciąż ma szansę na 5 miejsce lecz czy aby na pewno chce je zdobyć
Ja też myślę że Energa to przegra w "sportowej walce". Czy wtedy nazwiesz to podłożeniem się
- markylipek
- Młodzik
Aż strach iść na mecz, nikt nie chce wygrać. Brrr... Zastanawiam się czy nie wybrać innego meczu - dziś grają piłkarze Elany, halowcy Marwitu (z Herthą Berlin!) a tenisiści stołowi Elektryka mają mecz na szczycie więc wszędzie będą emocje a na Spożywczaku... parodia i nerwowe "nasłuchy" na mecz Lidera???
markylipek pisze: a na Spożywczaku... parodia i nerwowe "nasłuchy" na mecz Lidera???
Zastanawiam się czy śmiać się z ciebie czy z tego co napisałeś.
Chłopcze zbyt poważnie podchodzisz do tego co tu się pisze - proponuję nabrać więcej dystansu, bo przecież i tak wszystko rozegra się na parkietach a nie na tym forum.
O kant d... strzaskać te wasze przewidywania!!!
Energa zagrała świetny mecz bez kalkulacji i kombinowania.
Może czasami warto zastanowić się przed artykulacją swoich fantazji???
Energa zagrała świetny mecz bez kalkulacji i kombinowania.
Może czasami warto zastanowić się przed artykulacją swoich fantazji???
szunaj67 pisze:Energa zagrała świetny mecz bez kalkulacji i kombinowania.
teraz wypada czekać na półfinał właśnie z Polkowicami,który wszystko zweryfikuje.....nawet to czy warto było wydawać kasiorkę na bezbarwną na chwilę obecną Tangelę Smith.Kulfon to też cień zawodniczki chociażby z poprzedniego sezonu.Hajdana(ksywka Babcia) zagrała przyzwoite zawody.
PS.Podczas meczu nasłuchałem się trochę o kulisach pracy i płac w Wiśle Kraków praktycznie od źródła(ten świat jest naprawdę mały)....."Czarowanie się" skończy się na pewno w fazie play-off.
-
adrenalina
- Amator
matrix pisze:szunaj67 pisze:Energa zagrała świetny mecz bez kalkulacji i kombinowania.
teraz wypada czekać na półfinał właśnie z Polkowicami,który wszystko zweryfikuje.....nawet to czy warto było wydawać kasiorkę na bezbarwną na chwilę obecną Tangelę Smith.Kulfon to też cień zawodniczki chociażby z poprzedniego sezonu.Hajdana(ksywka Babcia) zagrała przyzwoite zawody.Dzięki dla dziewczyn z Torunia za zwycięstwo,które było lekcją szkoleniową dla masy dzieci,które pojawiły się dzisiaj na Spożywczaku.
PS.Podczas meczu nasłuchałem się trochę o kulisach pracy i płac w Wiśle Kraków praktycznie od źródła(ten świat jest naprawdę mały).....
to zamiast snuć pozę tajemniczego szalikowca Piotra prosimy o podanie tych szczegółów
ciekaw jestem czy będą zgodne z tym, czego ja się dowiedziałem i jakież to źródło
ps. macie w Polkowicach niesamowity skarb!!
matrix pisze:PS.Podczas meczu nasłuchałem się trochę o kulisach pracy i płac w Wiśle Kraków praktycznie od źródła(ten świat jest naprawdę mały)....."Czarowanie się" skończy się na pewno w fazie play-off.
Mógłbyś rozwinąć myśl? Powyższe stwierdzenie brzmi co najmniej enigmatycznie i nie wynika z niego czy w Wiśle zawodniczkom płacą, czy wręcz przeciwnie. Jak się mówi A, trzeba powiedzieć B.
Saletra pisze:Mógłbyś rozwinąć myśl? Powyższe stwierdzenie brzmi co najmniej enigmatycznie i nie wynika z niego czy w Wiśle zawodniczkom płacą, czy wręcz przeciwnie. Jak się mówi A, trzeba powiedzieć B.
Bardzo proszę....w Wiśle płacą i to nawet,jeśli zawodniczka już nie gra. Wystarczy?
PS.Do adrenaliny.....nie rozumiem kogo i co masz na myśli,a pozę do strugania zostawiam Tobie i Twoim źródłom.Bez obrazy oczywiście.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2011, 22:49 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz.
-
adrenalina
- Amator
matrix pisze:Saletra pisze:Mógłbyś rozwinąć myśl? Powyższe stwierdzenie brzmi co najmniej enigmatycznie i nie wynika z niego czy w Wiśle zawodniczkom płacą, czy wręcz przeciwnie. Jak się mówi A, trzeba powiedzieć B.
Bardzo proszę....w Wiśle płacą i to nawet,jeśli zawodniczka już nie gra. Wystarczy?
PS.Do adrenaliny.....nie rozumiem kogo i co masz na myśli,a pozę do strugania zostawiam Tobie i Twoim źródłom.Bez obrazy oczywiście.
Ależ oczywiście. Jak zwykle wszystko wyjaśniłeś rzeczowo. Struganie jednakże zostaw stolarzom
Mecz mi się podobał,a wszystkie Katarzynki zagrały genialnie pokonując wicelidera ligowej tabeli,który poniósł dopiero czwartą porażkę w rozgrywkach.
Co można tak naprawdę napisać o ostatnim pojedynku w rundzie RZ,gdzie wszystko jest w zasadzie ustalone,a drużyna przyjezdna przegrywa w pewnym momencie 25 punktami?
PS.Czy drugi trener CCC podglądał w Brzegu bydgoskie Artego?
PS.Czy drugi trener CCC podglądał w Brzegu bydgoskie Artego?
Wiadomo zwycięstwo cieszy. Styl dobry. Ale kurcze nie przesadzajmy z ochami i achami. Nie zagrały genialnie. Szału nie było. Ale w sumie nikt nie zawiódł dzisiaj. To ważne. Moim zdaniem Gorzów jest w naszej hali do ogrania. Ale w gorzowskiej arenie będzie bardzo, bardzo, bardzo, bardzo ciężko. A w ewentualnym trzecim meczu dodać trzeba jeszcze 5 razy to "bardzo". Mimo wszystko lepsze to niż Lotos Gdynia w obecnej formie. Ten wasz trener z Grecji to ekstra ruch z waszej strony.
yanek pisze:Wiadomo zwycięstwo cieszy. Styl dobry. Ale kurcze nie przesadzajmy z ochami i achami. Nie zagrały genialnie. Szału nie było. Ale w sumie nikt nie zawiódł dzisiaj. To ważne.
Masz rację yanek,ale przypomnę o kolejnym zdaniu,gdzie napisałem,że mecz był praktycznie o "pietruchę"( i w tym wypadku ta genialność nabiera zupełnie innego znaczenia
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”