Środa, 16.03.2011
g.18:00
I runda PO: Wisła Kraków - Tęcza Leszno
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
I runda PO: Wisła Kraków - Tęcza Leszno
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
wislakosz.pl
- Młodzik
- wislacanpack
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Re: I runda PO: Wisła Kraków - Tęcza Leszno
Wisła wygrywa 86-68!
Re: I runda PO: Wisła Kraków - Tęcza Leszno
Szybko i bez większych problemów minęła nam 1 runda PO. Wczoraj początek świetny, przewaga wzrastała z minuty na minute, aż do 16 pkt na początku drugiej kwarty i wtedy przyszło tradycyjne rozluźnienie, pojawiły sie nieprzemyślane akcje i przewaga stopniały nawet do 1 punktu. Na szczęście w 3 kwarcie znów panie zagrały w pełni skoncentrowany i w 25 minucie było po meczu.
Za tydzień zaczynamy walkę o finał.. i jak dla mnie wszystkie argumenty będą po naszej stronie. Nasz najgroźniejszy rywal jest w Krakowie, w głowach zawodniczek. Jak zagramy "swoje" bez dłuższych momentów dekoncentracji to nie powinniśmy mieć większych problemów z odzyskaniem tytułu. Oby tylko zawodniczki przez ten tydzień doszły juz do pełnej dyspozycji i nie przyplątały sie kolejne urazy.
PS. Jelaivc po raz kolejny zapisała mi się w pamięci.. i w środę w Krakowie i wczoraj w Rawiczu udało jej się wykonać niedolot z linii rzutów osobistych
Za tydzień zaczynamy walkę o finał.. i jak dla mnie wszystkie argumenty będą po naszej stronie. Nasz najgroźniejszy rywal jest w Krakowie, w głowach zawodniczek. Jak zagramy "swoje" bez dłuższych momentów dekoncentracji to nie powinniśmy mieć większych problemów z odzyskaniem tytułu. Oby tylko zawodniczki przez ten tydzień doszły juz do pełnej dyspozycji i nie przyplątały sie kolejne urazy.
PS. Jelaivc po raz kolejny zapisała mi się w pamięci.. i w środę w Krakowie i wczoraj w Rawiczu udało jej się wykonać niedolot z linii rzutów osobistych
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”