Play Out- temat zbiorczy
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Play Out- temat zbiorczy
Środa, 16.03.2011
18:00 ROW Rybnik - Odra Brzeg
18:30 AZS Poznań - ŁKS Łódź
18:00 ROW Rybnik - Odra Brzeg
18:30 AZS Poznań - ŁKS Łódź
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: Play Out- temat zbiorczy
Czy ktoś może wie czemu w ŁKSie nie gra Jankowska? I to już od kilku kolejek?
Prasa w Łodzi podawała że przechodzi zapalenie płuc, ale to przeczytałam jak po raz pierwszy nie zagrała.
Może już zdrowa...
Może już zdrowa...
Debiutantka Roku!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
Dzięki, też właśnie to wyguglałam. Ma ponoć wrócić na mecze decydujące o utrzymaniu, ale nie wiadomo w sumie czy już na ten. W takim razie jej nie wystawiam 
Tak się zastanawiam, dlaczego ta faza nazywa się play-out. To nie żaden play-out, a zwykły system ligowy o miejsca od 9. do 13...
Brzeg spadek jak nic skoro z Rybnikiem nie potrafi powalczyć, co z Jankowską ?
jawekrks pisze:Brzeg spadek jak nic skoro z Rybnikiem nie potrafi powalczyć, co z Jankowską ?
czytałem ze chora.
spadek po kim?
Ps.wciąż mam nadzieję, że tego jednak nie "klepną"...
Ps.wciąż mam nadzieję, że tego jednak nie "klepną"...
Już dawno ŁKS nie był tak bliski wygrania meczu w Poznaniu. Zawsze szło gładko i bez zbędnych nerwów, ale nie tym razem. Widać było że ŁKS-owi bardziej się chciało, nasze podeszły bardziej na luzie do meczu i dlatego wynik oscylował wokół remisu, gdy w czwartej kwarcie prowadziły po serii Idczak, dziesięcioma punktami, wszystko zapowiadało stały scenariusz, jednak Losi walnęła trójkę z 8 metrów i potem ta niesamowita Oha (w przyszłym roku powinna spróbować sił w drużynie z środka tabeli) zdobyła 4 punkty z rzędu i zrobiło się gorąco. Jednak paradoksalnie gwóźdź do trumny ŁKSu (w tym meczu i chyba pierwszy w kontekście całego utrzymania) wbiła rodowita łodzianka, eks-ełkaesianka Szopen.
Naprawdę ze strony ŁKSu podobały mi się dwie zawodniczki: Losi za niesamowitą charyzmę i waleczność oraz Oha za gre pod koszem.
Od nas bardzo ładnie Gilliam, ma parcie na kosz, nie boi się śmiałych wejść, zdecydowanie lepiej prezentuje się na tę chwilę, niż trochę wypalona i bezbarwna w tym sezonie Ukoh.
Naprawdę ze strony ŁKSu podobały mi się dwie zawodniczki: Losi za niesamowitą charyzmę i waleczność oraz Oha za gre pod koszem.
Od nas bardzo ładnie Gilliam, ma parcie na kosz, nie boi się śmiałych wejść, zdecydowanie lepiej prezentuje się na tę chwilę, niż trochę wypalona i bezbarwna w tym sezonie Ukoh.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
w Tym roku OHA robi naprawdę kosmiczne EVALE. Z jednej strony trzeba oddać. że gra w najsłabszym klubie , że gra po 40 minut. Więc to nie problem. Ale jednak - SZACUNEK dla niej. Choćby za kondycję..
Wydaje mi się że to zawodniczka typu Bell , Denson , Sissoko - czyli taka dla SŁABSZEGO klubu...
Wydaje się że czołowe kluby to raczej ZA WYSOKIE PROGI dla niej. W dodatku jest z Nigerii (paszport pozaeuropejski)
ALE z chęcią bym ją zobaczył jeszcze w przyszłym sezonie - tak jak ktoś wspomniał - w klubie z środka tabeli (może Artego , Tęcza , Inea ) się o nią pokuszą...
Albo...WIDZEW
- w przypadku spadku... Zresztą Na spadku ŁKS - Widzew możę... zyskać (przyjście Jankowskiej , Ohy) i być naprawdę ciekawym zespołem . Bo nie od dziś wiadomo że kluby z Łodzi , Pabianic - naprzemiennie ściągały do siebie zawodniczki np: po spadku Pabianic itp. Zobaczymy jak będzie.
Wydaje mi się że to zawodniczka typu Bell , Denson , Sissoko - czyli taka dla SŁABSZEGO klubu...
Wydaje się że czołowe kluby to raczej ZA WYSOKIE PROGI dla niej. W dodatku jest z Nigerii (paszport pozaeuropejski)
ALE z chęcią bym ją zobaczył jeszcze w przyszłym sezonie - tak jak ktoś wspomniał - w klubie z środka tabeli (może Artego , Tęcza , Inea ) się o nią pokuszą...
Albo...WIDZEW
Widzew Łódź - INEA AZS Poznań 74:65
ŁKS Siemens AGD Łódź - Utex Row Rybnik 58:47
Odra - pauza
Cieszy mnie bardzo wygrana Łks-u, bo to jeszcze daje jakies teoretyczna szanse naszej Odrze na dogonienie Rybnika, byloby latwiej gdyby Odra tak sromotnie nie przegrała w poprzedniej kolejce ale jak to sie mowi, dopoki pilka w grze...
ŁKS Siemens AGD Łódź - Utex Row Rybnik 58:47
Odra - pauza
Cieszy mnie bardzo wygrana Łks-u, bo to jeszcze daje jakies teoretyczna szanse naszej Odrze na dogonienie Rybnika, byloby latwiej gdyby Odra tak sromotnie nie przegrała w poprzedniej kolejce ale jak to sie mowi, dopoki pilka w grze...
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM
''Niech wygra lepszy'' - rozmowa z Magdaleną Rzeźnik, rozgrywającą ŁKS-u Siemens AGD Łódź
Wywiad przeczytacie na www.nasz-sport.info .
Wywiad przeczytacie na www.nasz-sport.info .
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..
Wszystkich, którzy nie będą się mogli znaleźć jutro na hali przy ulicy Oławskiej w Brzegu zapraszamy do wysłuchania naszej relacji radiowej live. Więcej przeczytać możecie na www.nasz-sport.info .
No ciekawie ciekawie dzieje się w playoutach. Niby po pierwszej kolejce wydawało się że ROW ucieknie spod gilotyny, ale jednak teraz dwie porażki z łódzkimi drużynami. Odra jeden mecz wygrała, ŁKS wygrał. Nie tak szybko to się zakończy jak się początkowo wydawało.
A my teraz w niedziele dla świętego spokoju musimy wygrać z Rybnikiem, bo potem tak się mówi, ale dwa wyjazdy do Brzegu i Łodzi do łatwych nie będą należały, gdy w grę chodzi walka o życie.
Widze Żyłczyńska wczoraj mecz sezonu zagrała, 6/6 za trzy robi wrażenie.
A my teraz w niedziele dla świętego spokoju musimy wygrać z Rybnikiem, bo potem tak się mówi, ale dwa wyjazdy do Brzegu i Łodzi do łatwych nie będą należały, gdy w grę chodzi walka o życie.
Widze Żyłczyńska wczoraj mecz sezonu zagrała, 6/6 za trzy robi wrażenie.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Zapowiedź meczu IV kolejki fazy play-out pomiędzy Widzewem Łódź a Odrą Brzeg --> http://www.nasz-sport.info
Zapraszamy!
Ostatnie ostrzeżenie bez konsekwencji dla Ciebie. Odsyłam do regulaminu, punkt konkretnie 14a
Zapraszamy!
Ostatnie ostrzeżenie bez konsekwencji dla Ciebie. Odsyłam do regulaminu, punkt konkretnie 14a
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”