I runda PO: Lotos Gdynia - Lider Pruszków
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: I runda PO: Lotos Gdynia - Lider Pruszków
Fajne dwa ostatnie gwizdki... najpierw odgwizdanie podwójnego kozłowania a potem niesionej przy kozłowaniu na 8s i 3s przed końcem meczu. Oba na korzyść gospodyń. Bardzo dokładne sędziowanie. W dwóch ostatnich akcjach meczu.
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Dobra z tą szarpaniną z ochroną to pani Gardias nagadała na naszych - nieładnie oj nieładnie
Co do gwizdków - ja tego nie skomentuje...
Szerzej coś skrobnie Rafi...
Co do gwizdków - ja tego nie skomentuje...
Szerzej coś skrobnie Rafi...
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

aybeesea pisze:Fajne dwa ostatnie gwizdki... najpierw odgwizdanie podwójnego kozłowania a potem niesionej przy kozłowaniu na 8s i 3s przed końcem meczu. Oba na korzyść gospodyń. Bardzo dokładne sędziowanie. W dwóch ostatnich akcjach meczu.
Ale błędy były i gwizdki też powinny być.To nie USA tylko Europa.
NAMAX pisze:Ale błędy były i gwizdki też powinny być.To nie USA tylko Europa.
Europa, Europa, a konkretnie Gdynia
Oba gwizdki w kontrowersyjnych sytuacjach i to nie takich kiedy dochodzi do kontaktu zawodniczek i faul trzeba gwizdnąć a czasem trudno zdecydować w którą stronę.
OK, można by się spierać o nadzwyczajne wyostrzenie wzroku sędziego, ale kiedy obie decyzje dotyczą kontrowersyjnych błędów technicznych, są w jedną stronę i w dwóch ostatnich akcjach meczu to pozostaje niesmak.
Gdyby Liderowi nie dopisało jakieś nadzwyczajne szczęście w ostatnich akcjach to Lotos i tak by to wygrał, ale tak jak to się odbyło w obrazie zaciętego meczu na końcu jest zgrzyt.
EOT
-
walczacy z wiatrakami
- Żak
sedziowanie z meczu na mecz coraz gorsze ale.... w ostatnich sekundach Pruszkow sam przegral ten mecz - bledy bledy
Brawo Lotosik!!!
Dzis wprawdzie najgorszy mecz "za nowego trenera" ale wielkie brawa za walke mimo kontuzji, mimo pecha jaki nas przesladuje.
Brawo Lotosik!!!
Dzis wprawdzie najgorszy mecz "za nowego trenera" ale wielkie brawa za walke mimo kontuzji, mimo pecha jaki nas przesladuje.
i na dobre i na ZŁE!!!
-
walczacy z wiatrakami
- Żak
Łukasz_UFB pisze:To co wyprawiają organizatorzy meczu - chociazby wobec kibiców z Pruszkowa - to przechodzi ludzkie pojęcie... Więcej szczegółów od Rafiego jak wróci - ale jeden z naszych wyprowadzony, bo zwrócił uwage stolikowemu w przerwie że komputer służy do statystyk a nie nagrywania muzyki - czy coś takiego![]()
O tym co czasem potrafią zagwizdać sędziowie - czasem też w drugą strone - szkoda gadać
Walczymy!
a Rafi to ten kolega ktory calej gdynskiej widowni swoja "klate" pokazywal?
dla scislosci ten komputer sluzy raczej do puszczania muzyki a nie do statysyk
kolega powinnien tez pamietac ze w cudzych rzeczach nie wypada grzebac
i na dobre i na ZŁE!!!
Jeśli odgwizdanie ewidentnego błędu nazywacie kontrowersją bo miało to miejsce na 8 sekund przed końcem to pozdrawiam. Błąd to błąd i nie ważne czy w pierwszej minucie czy ostatniej...
A co do wyproszenia kibica gości. Jeśli ktoś się nie umie zachować i siada sobie do laptopa osoby, która JEST OD PUSZCZANIA MUZYKI a nie od statystyk to sam sobie zasłużył! Pozdrawiam kibiców umiejących przegrywać!
A co do wyproszenia kibica gości. Jeśli ktoś się nie umie zachować i siada sobie do laptopa osoby, która JEST OD PUSZCZANIA MUZYKI a nie od statystyk to sam sobie zasłużył! Pozdrawiam kibiców umiejących przegrywać!
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Więc Twoim zdaniem jest to efektem tego że się obraziliśmy na porażke
Szkoda że kibice Lotosu zamiast zareagować jak wyprowadzali naszego, bawili się w najlepsze...
Szkoda że kibice Lotosu zamiast zareagować jak wyprowadzali naszego, bawili się w najlepsze...

-
walczacy z wiatrakami
- Żak
Łukasz_UFB pisze:Szkoda że kibice Lotosu zamiast zareagować jak wyprowadzali naszego, bawili się w najlepsze...
tak dla formalnosci rzymi jest kibicem Lotosu
z tego co pamietam przerwal rozmowe min ze mna i pobiegl "na ratunek"
ale rozumiem ze to malo i cala hala powinna ruszyc i walczyc o Waszego kolege... Wiesz moze reszcie nie podobala sie "klata" Rafiego
i na dobre i na ZŁE!!!
-
Tylko Pruszków
- Nowy na forum
[quote="kuba89"]Jeśli odgwizdanie ewidentnego błędu nazywacie kontrowersją bo miało to miejsce na 8 sekund przed końcem to pozdrawiam. Błąd to błąd i nie ważne czy w pierwszej minucie czy ostatniej...
Oglądałem spotkanie w internecie i faktycznie w końcówce były błędy, ale wcześniejsze odgwizdanie Ross aż pięć razy błędu noszonej piłki to już kuriozum. Przez cały sezon ani razu jej takiego błędu nie gwizdnięto a w Gdyni na prywatnym folwarku Miecia aż pięć razy. Faule wysokich też bardzo kontrowersyjne. Ale oczywiste było, że sędziowie będą pilnować wyniku.
Gratulacje dla dziewczyn za walkę i mam nadzieje, że w Pruszkowie dołożą swoje punkty Polski i w środę jedziemy do Gdyni
Oglądałem spotkanie w internecie i faktycznie w końcówce były błędy, ale wcześniejsze odgwizdanie Ross aż pięć razy błędu noszonej piłki to już kuriozum. Przez cały sezon ani razu jej takiego błędu nie gwizdnięto a w Gdyni na prywatnym folwarku Miecia aż pięć razy. Faule wysokich też bardzo kontrowersyjne. Ale oczywiste było, że sędziowie będą pilnować wyniku.
Gratulacje dla dziewczyn za walkę i mam nadzieje, że w Pruszkowie dołożą swoje punkty Polski i w środę jedziemy do Gdyni
Tylko Pruszków pisze:kuba89 pisze:Jeśli odgwizdanie ewidentnego błędu nazywacie kontrowersją bo miało to miejsce na 8 sekund przed końcem to pozdrawiam. Błąd to błąd i nie ważne czy w pierwszej minucie czy ostatniej...
No i bardzo dobrze że w końcu czarnym też gwiżdżą takie błędy bo do tej pory mogły to robić bezkarnie a Polki nie.
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Walczący z wiatrakami - już nie ironizuj i nie zgrywaj teraz nie wiem jakiego cwaniaka...
Koniec tematu...
W Pruszkowie Lotos jak najbardziej do ogrania - pod warunkiem że się hala ruszy i pomoże dziewczynom... Jeżeli chodzi o sprawe awansu to nie liczyłem na wiele w starciu z zespołem z Gdyni, ale doprowadzenie do 3 meczu i walka - to napewno mnie ucieszy...
W Pruszkowie Lotos jak najbardziej do ogrania - pod warunkiem że się hala ruszy i pomoże dziewczynom... Jeżeli chodzi o sprawe awansu to nie liczyłem na wiele w starciu z zespołem z Gdyni, ale doprowadzenie do 3 meczu i walka - to napewno mnie ucieszy...

Tylko Pruszków pisze: Przez cały sezon ani razu jej takiego błędu nie gwizdnięto a w Gdyni na prywatnym folwarku Miecia aż pięć razy. Faule wysokich też bardzo kontrowersyjne. Ale oczywiste było, że sędziowie będą pilnować wyniku.
śmiem twierdzić,że władze PLKK mają już ułożoną półfinałową czwórkę,ale po co w takim razie się w to wszystko bawić?
PS.no to teraz huzia na józia czyli na lamentującego matrixa!!!
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Ja takie wrażenie odnosze już drugi sezon
. Nie tylko poprzez sędziowanie, ale wydarzenia organizacyjne i pozaboiskowe...

Łukasz_UFB pisze:Ja takie wrażenie odnosze już drugi sezon. Nie tylko poprzez sędziowanie, ale wydarzenia organizacyjne i pozaboiskowe...
Tylko drugi? Nic nie zrobisz,a zażalenia to można posłać wiesz gdzie?
PS.Najbardziej podobał mi się sezon 2008/2009 ,gdzie odgórnie zaliczono mecze z fazy zasadniczej do play-off,a czwóreczka ustawiła się idealnie,aby było na dzień dobry 2-0(grano do 3 zwycięstw) w tzw. ćwierćfinałach
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”