Odra Brzeg - CCC Polkowice 75:86
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
no dobra dajmy juz sobie spokoj z tymi niesnaskami bo ten temat mozna ciagnac w nieskonczonosc!
ludzie czy zauwazyliscie ze to forum przeobrazilo sie w zalazek prawdziwych klotni. klocimy sie jak oblakani o rzeczy z ktorymi my czlonkowie kk nie mielismy nic wspolnego. sa mecze po nich nerwy i tu je wyladowujemy nie ukrywam ze po meczu w brzegu tez szukalem tu "zemsty" na polkowicach co bylo bledem bo moze ja rowniez swoim zachowaniem prowokowalem do klotni za co z gory przepraszam. ale to juz minelo co bylo juz sie nie odstanie!!!
zacznijmy od nowa!!! pozdro dla PRETORIAN i forumowiczów
MARAS pisze:Mlody pisze:I Pozdro dla Poznania!!!!!!!!
Pozdro w druga w strone czyli dla kibiców Brzegu.
Oby miedzy nami nigdy takie scysje nie wynikly!![]()
Apropo bedzie jeszcze okazja spotkac sie w meczach o 5 miejsce!
Pozdro dla Palucha!
no ja szczerze powiedziawszy mam nadzieje ze sie spotkamy i bedzie super atmosfera ze pokazemy My jak i WY ze tu chodzi o zabawe:) Jeszcze raz POZDRO WIELKIE DLA POZNANIA
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
NARVANY pisze: zacznijmy od nowa!!!
To będzie trudne, mając w pamięci słowa Wojtka o dozywotniej kosie miedzy Polkowicami a Brzegiem. Chociaz mi oczywiscie nie zalezy na kosie
Co do kolejorza, to on jest z polkowic. nie wiem dlaczego ma taką "poznanską" ksywke. tak jest poprostu
pozdro
Kuba pisze:NARVANY pisze: zacznijmy od nowa!!!
To będzie trudne, mając w pamięci słowa Wojtka o dozywotniej kosie miedzy Polkowicami a Brzegiem. Chociaz mi oczywiscie nie zalezy na kosiewręcz przeciwnie. "małe derby" miedzy naszymi zespołami powinny być koszykarskim świętem, a nie spotkanimi, na które strach się wybierać.
Co do kolejorza, to on jest z polkowic. nie wiem dlaczego ma taką "poznanską" ksywke. tak jest poprostu
pozdro
Taka jest Kubu prawda!! Między naszymi klubami nigdy nie będzie takiej przyjani jak na lini Brzeg - Pabianice!! Po tym co się wydarzyło to wydaje mi się, że jedynym rozwišzaniem jest zakończyć ten temat!! Pozostańmy wobec siebie bez emocji!! My was nie kochamy, ani nie tępimy i tego samego oczekujemy od was!! Tak, żeby w następnym sezonie moglibymy jeżdzić na wyjazdy i żebymy mogli was gocic!! Tyle na ten temat!! pozdrawiam!!
ps. Widze, ze przesiškłe głupimi tekstami Korskaka, że miedzy nami sš derby!! ale jakie?? Przeciez mieszkamy w dwóch różnych miastach, województwach i dzieli nas ok.140 km?? Zastanów sie proszE:)
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
No pieknie awantury wkraczaja na grunt koszykarski
Powiem tyle ze tzw "kamionki" kibice ŁKS-u wiedza o co chodzi
to najwieksze frajerstwo. Jak sie juz chciali wykazac to mogli jakas akcje zrobic a nie w spoob zenujacy zaistniec. Przypomina mi sie sytuacja z meskiego kosza gdy Wisła miała jechac do Zgorzelca naPlay-Off z Turowem o wejscie do EBL, Jakis mały pokemon ze Zgorzelca zawital na nasze forum i sie odgrazał ze nas pogonią panowie z ciemnej bryki, lysi bez karkow w nowiutkich BMW
Wielcy chuligani ze Zgorzelca nawet nam flage probowali zwinac ale szybko sie przekonali co to zanczy Wisła&Śląsk
Jesli kibice Odry dopuscicli sie tego co opisuja media to sie ogromnie zfrajerzyli i pokazali swoj zenujacy poziom. I nie pisac mi tu ze to nie jacys tam "prawdziwi kibice" tylko chuligani bo oni tez sie utożsamiaja z klubem czy sie to komus podoba czy nie.
Powiem tyle ze tzw "kamionki" kibice ŁKS-u wiedza o co chodzi
Jesli kibice Odry dopuscicli sie tego co opisuja media to sie ogromnie zfrajerzyli i pokazali swoj zenujacy poziom. I nie pisac mi tu ze to nie jacys tam "prawdziwi kibice" tylko chuligani bo oni tez sie utożsamiaja z klubem czy sie to komus podoba czy nie.

WislaLive.pl
- KOZIOL
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Chłopaki spokojnie poczekamy i zobaczymy co sie z tym wykluje. A narazie zycze wszystkim forumowicza i wszystkim kluba Wesołych Świat!! Popatrzcie na moja szczerze oddana twarz i pomyslcie o swoich rodzinach i o spokojnych świetach, o pysznym zurku z jajeczkiem i o mokrym dyngusie!!
HEJ ho pozdrawiam
HEJ ho pozdrawiam
Marco TS pisze:No pieknie awantury wkraczaja na grunt koszykarski
Powiem tyle ze tzw "kamionki" kibice ŁKS-u wiedza o co chodzito najwieksze frajerstwo. Jak sie juz chciali wykazac to mogli jakas akcje zrobic a nie w spoob zenujacy zaistniec. Przypomina mi sie sytuacja z meskiego kosza gdy Wisła miała jechac do Zgorzelca naPlay-Off z Turowem o wejscie do EBL, Jakis mały pokemon ze Zgorzelca zawital na nasze forum i sie odgrazał ze nas pogonią panowie z ciemnej bryki, lysi bez karkow w nowiutkich BMW
Wielcy chuligani ze Zgorzelca nawet nam flage probowali zwinac ale szybko sie przekonali co to zanczy Wisła&Śląsk
![]()
zapewniam cie ze nikt z naszego kk nie doposcil sie akcji typu jajka, kamienie czy kradziez szalika! szalik skroil stary i oddany kibic slaska ktory w krakowie byl nie jeden raz na meczach bialej gwiazdy. dla Twojej wiadomosci jesli chodzi o pilke nozna to my w brzegu tez jestesmy ze slaskiem , wiselka i lechia. przy okazji pozdrawiam wszystkich kibicow tych niebianskich klubow
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
NARVANY pisze:Marco TS pisze:No pieknie awantury wkraczaja na grunt koszykarski
Powiem tyle ze tzw "kamionki" kibice ŁKS-u wiedza o co chodzito najwieksze frajerstwo. Jak sie juz chciali wykazac to mogli jakas akcje zrobic a nie w spoob zenujacy zaistniec. Przypomina mi sie sytuacja z meskiego kosza gdy Wisła miała jechac do Zgorzelca naPlay-Off z Turowem o wejscie do EBL, Jakis mały pokemon ze Zgorzelca zawital na nasze forum i sie odgrazał ze nas pogonią panowie z ciemnej bryki, lysi bez karkow w nowiutkich BMW
![]()
zapewniam cie ze nikt z naszego kk nie doposcil sie akcji typu jajka, kamienie czy kradziez szalika! szalik skroil stary i oddany kibic slaska ktory w krakowie byl nie jeden raz na meczach bialej gwiazdy. dla Twojej wiadomosci jesli chodzi o pilke nozna to my w brzegu tez jestesmy ze slaskiem , wiselka i lechia. przy okazji pozdrawiam wszystkich kibicow tych niebianskich klubowpzdr dla Ciebie
Turowianie tez sie chwalili ze oni trzymaja ze Ślaskiem a jak sie spytalismy to Ślask powiedzial ze nie ma z nimi nic wspolnego
PS. Mi to wszystko jedno czy KK czy nie. Jakie to ma znaczenie?? dla mnie zadne.

WislaLive.pl
Marco TS pisze:NARVANY pisze:Marco TS pisze:No pieknie awantury wkraczaja na grunt koszykarski
![]()
zapewniam cie ze nikt z naszego kk nie doposcil sie akcji typu jajka, kamienie czy kradziez szalika! szalik skroil stary i oddany kibic slaska ktory w krakowie byl nie jeden raz na meczach bialej gwiazdy. dla Twojej wiadomosci jesli chodzi o pilke nozna to my w brzegu tez jestesmy ze slaskiem , wiselka i lechia. przy okazji pozdrawiam wszystkich kibicow tych niebianskich klubowpzdr dla Ciebie
Turowianie tez sie chwalili ze oni trzymaja ze Ślaskiem a jak sie spytalismy to Ślask powiedzial ze nie ma z nimi nic wspolnegono chyba ze sie kumali "Zepterowcy" czy "Ideowcy" ale ten koszykarski Slask nie ma nic wspolnego z piłkarskim od keidy niejaki prezes Schetyna zaczal robic porzadki we wlasnym stylu. I jeszcze dochodzi do tego ze kolega z seriwisu netowego tez kibicuje Wisle i Czuwajowi, a Wisła zawsze trzymała z Polonią Przemysl wiec to nie zawsze jest tak jak mowisz
Zreszta kogo to obchodzi tu jest koszykowka a nie pilka
ale akacje zaczynaja byc te same
![]()
PS. Mi to wszystko jedno czy KK czy nie. Jakie to ma znaczenie?? dla mnie zadne.
Niestety ma znaczenie i to duze. bo przez wybryk tego kibica my jako klub kibica i nasz klub mamy nieprzyjemnosci. a nasz kk nie toleruje takich jajkowych zachowan
Dla was może ma znaczenie czy był z jakiegoś KK, Fan Clubu czy jak to tam nazywacie ale dla inny nie! Wszyscy jesteście kibicami tego samego klubu i wszyscy ponosicie odpowiedzialność za swoje lub waszych kolegów po szalu czyny. Jak jadę na wyjazd i mam problemy z miejscowymi to za przeproszeniem wali nie to czy on należał do jakiegoś KK czy do koła gospodyń wiejskich ja miałem problemy z kibicami klubu X więc pewnie będę chciał im się zrewanżować. A swoją drogą wy (Odra) robiliście tak samo. W Polkowicach ktoś was obrzucił śnieżkami (swoją droga też mi tragedia) ktoś nawtykał wam na hali do tego doszła ochrona i spiker a wy pojechaliście po wszystkich "kibicach" z Polkowic i ogłosiliście wielką kosę!
Swoją drogą co ma wspólnego zachowanie spikera i ochrony do stosunków między kibicami? Możecie mieć pretensje do klubu a nie do kibiców a trudno mieć "kosę" z klubem bo raczej nie darzy się sympatią kibiców drużyny przeciwnej a nie sam klub.
Swoją drogą co ma wspólnego zachowanie spikera i ochrony do stosunków między kibicami? Możecie mieć pretensje do klubu a nie do kibiców a trudno mieć "kosę" z klubem bo raczej nie darzy się sympatią kibiców drużyny przeciwnej a nie sam klub.
-
qBK
Widzę, że ten topic przerodził się w nagonkę na Brzeg, ale nie zapominajmy, że wina leży po obu stronach. Z tego co tu widzę, to znaczna część wypowiedzi jest w stylu "Polkowice są dobre, a Brzeg jest zły".
Pozdro dla Pabianic i Poznania za to, że starają się patrzeć na sprawę obiektywnie.
ZAWSZE ODDANI DRUŻYNIE SWEJ BRZESCY FANI
Pozdro dla Pabianic i Poznania za to, że starają się patrzeć na sprawę obiektywnie.
ZAWSZE ODDANI DRUŻYNIE SWEJ BRZESCY FANI
-
qBK
Żeby zakończyć temat optymistycznie, trochę zdjęć z niedzielnego wyjazdu do Polkowic
Tylko miniaturki, bo oryginały nie mieszczą się na forum
więcej na http://www.odra.polskikosz.pl/liga0405/mecz20/gal.htm
Tylko miniaturki, bo oryginały nie mieszczą się na forum
więcej na http://www.odra.polskikosz.pl/liga0405/mecz20/gal.htm
Lisu pisze:Dla was może ma znaczenie czy był z jakiegoś KK, Fan Clubu czy jak to tam nazywacie ale dla inny nie! Wszyscy jesteście kibicami tego samego klubu i wszyscy ponosicie odpowiedzialność za swoje lub waszych kolegów po szalu czyny. Jak jadę na wyjazd i mam problemy z miejscowymi to za przeproszeniem wali nie to czy on należał do jakiegoś KK czy do koła gospodyń wiejskich ja miałem problemy z kibicami klubu X więc pewnie będę chciał im się zrewanżować. A swoją drogą wy (Odra) robiliście tak samo. W Polkowicach ktoś was obrzucił śnieżkami (swoją droga też mi tragedia) ktoś nawtykał wam na hali do tego doszła ochrona i spiker a wy pojechaliście po wszystkich "kibicach" z Polkowic i ogłosiliście wielką kosę!
nie byles na tych meczach to co sie wypowiadasz to co tu pisze na forum to nawet w polowie nie odzwierciedla tego co tam sie dzialo. pisales ze irytuje cie moje wypowiedzi
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Byłem w Polkowicach, tez bylismy znieważani przez róznych malinowych dziadków, ochrona tez się czepiała i spiker był ten sam i jakos nie wypowiadam "wielkiej kosy" kibicom z Polkowic. I nie pisz o jakiejś nagonce na Brzeg bo poznałem Mario, qiero, Adama i kompletnie im niczego nie zarzucam - śmieszą mnie natomiast teksty w stylu : wypowiadamy wam dozgonna kosę, bo wygolada to przezabawnie zwłaszcza ze w Polkowicach, bez urazy, żadnego młyna nie ma i tak na dobrą sprawę mozesz sobie wypowiedziec wojnę tym kilku krzykliwym dzidom- bo o ile pamietam Kuba nie wygląda mi na wielkiego ultrasa czy hoolsa, a i wojować jak widac nie zamierza

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”