o miejsca 5-8: Artego Bydgoszcz - Energa Toruń

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Re: o miejsca 5-8: Artego Bydgoszcz - Energa Toruń

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 31 marca 2011, 18:22

matrix pisze:
hermes46 pisze:Natalie Małaszewska,a reszta pan no cóz trzeba sie mocno zastanawiac co dalej.

Natalia owszem(to przede wszystkim rozgrywająca jest),ale pod warunkiem odejścia Agaty.Nie może być tak,że na jednej pozycji jest "wypas",a na drugiej zaledwie......Hajdana dana(ze względu na swą oryginalną motorykę i tak grała gdzie indziej). :lol:
PS.Ludzie zmniejszajmy koszty(a dopiero później mówmy na jaką Toruń zawodniczkę stać,a na jaką nie),a płaćmy za jakość,a nie ilość. 8)

Zgadzam się...

Małaszewska - no sorry - ale to dla MNIE ZDECYDOWANIE JEDYNKA..... ale nic nie szkodzi...

co tria : Gajda , Krawiec , Mała - niech przyjdzie WZMOCNIENIE z pogranicza 1/2 Swanier , Perkins , Shields , Zoll

Na 4 była w tym roku DZIURA !!!!! Odejście Gulak , niewypał z Mazić , Radunovic (choć postępy SZPIL - szacun)

ale trzeba to naprawić...

RaCJA - postawmy NA jakość - NIE ilość

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 31 marca 2011, 18:25

matrix pisze:
Koszykarz (Toruń) pisze:Ale powiem więcej. Oby jak najwięcej w Toruniu zawodniczek które mają takie podejście i charakter jak Małaszewska , Maksimović.

taaaak jest!!! dorzucę jeszcze kolejną panią na M czyli Lizi Murphy do tego duetu. 8)

jA POWIEM INACZEJ - Gladden zrobila DLA Torunia dużo ( i nikt jej tego nie odbierze.) Ale chyba obecniej - bliżej mi to Murphy.

Ale nie ździwię się jak żadnej z nich nie zobaczę w sezonie 2011/2012

Ale zgoda co do charakteru - Małaszewska /Maksimović / Murphy - takie charaktery chce widzieć w drużynie.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 31 marca 2011, 20:09

Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”