Finał FGE: Wisła Kraków-Orzeł Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Finał FGE: Wisła Kraków-Orzeł Polkowice
Gratulacje Dla Wisły z Mistrzostwo
Gratulacje dla Polkowic za piękną walkę do mniej więcej na 3 min do końca (później przepraszam nie chce nikogo urazić ale nikt nie podniósł rękawicy i mało kto kwapił brać się odpowiedzialność za rzuty) Ale i tak absolutne gratulacje za wspaniałą walkę z bardzo mocną ekipą i srebrne medale absolutnie nie są tu hańbą życzę sukcesów teraz w Euro
Strasznie szkoda że Lecia nie zagra współczuje teraz Maciejewskiemu
Gratulacje dla Polkowic za piękną walkę do mniej więcej na 3 min do końca (później przepraszam nie chce nikogo urazić ale nikt nie podniósł rękawicy i mało kto kwapił brać się odpowiedzialność za rzuty) Ale i tak absolutne gratulacje za wspaniałą walkę z bardzo mocną ekipą i srebrne medale absolutnie nie są tu hańbą życzę sukcesów teraz w Euro
Strasznie szkoda że Lecia nie zagra współczuje teraz Maciejewskiemu
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
MISTRZ DLA WISEŁKI!!!!!!!!!!!!!!!
22 TYTUŁ CZAPKI Z GŁÓW!
W tym sezonie tytuł przyszedł łatwo przewaga potencjału była wielka, konkurencja szargana problemami, ale MISTRZ jest MISTRZ zawsze cieszy tak samo, dla tych chwil się żyje!
Teraz piłkarze i podwójna korona w KRAKOWIE!!!
Co do całego sezonu to szkoda pucharu trochę wstyd tak dać się ograć dysponując takim składem, a co do euro najbardziej żal tych wstydliwych porażek w grupie, które nie powinny się przydarzyć to one spowodowały ze w 1/4 musieliśmy grać z Salamancą, która potem w cuglach sięgnęła po prymat.
Co do trenera ja osobiście bym Hernandezowi już podziękował! Mistrzostwo tym składem to był obowiązek, a puchar i euro tu zawiódł!
Póki co cieszę się z majstra bo Kraków to moje miasto a Wisełka to mój KOCHANY KLUB!!!!
MISTRZ MISTRZ NASZ TS !!!!!!!!!!!!!!!
22 TYTUŁ CZAPKI Z GŁÓW!
W tym sezonie tytuł przyszedł łatwo przewaga potencjału była wielka, konkurencja szargana problemami, ale MISTRZ jest MISTRZ zawsze cieszy tak samo, dla tych chwil się żyje!
Teraz piłkarze i podwójna korona w KRAKOWIE!!!
Co do całego sezonu to szkoda pucharu trochę wstyd tak dać się ograć dysponując takim składem, a co do euro najbardziej żal tych wstydliwych porażek w grupie, które nie powinny się przydarzyć to one spowodowały ze w 1/4 musieliśmy grać z Salamancą, która potem w cuglach sięgnęła po prymat.
Co do trenera ja osobiście bym Hernandezowi już podziękował! Mistrzostwo tym składem to był obowiązek, a puchar i euro tu zawiódł!
Póki co cieszę się z majstra bo Kraków to moje miasto a Wisełka to mój KOCHANY KLUB!!!!
MISTRZ MISTRZ NASZ TS !!!!!!!!!!!!!!!
WISŁA-MISTRZ POLSKI 2008!!!
JaroTS pisze:MISTRZ DLA WISEŁKI!!!!!!!!!!!!!!!
22 TYTUŁ CZAPKI Z GŁÓW!
21

Gratulacje dla obu zespołów 
Kozak w necie - pizda w świecie!

- pafelek
- Żak
- Kontaktowanie:
Wisła Mistrzem Polski
17.04.2011 CCC Polkowice [50] - [52] Wisła Can-Pack Kraków

więcej fot: http://www.mojepolkowice.pl/photogallery.php?album_id=104
17.04.2011 CCC Polkowice [50] - [52] Wisła Can-Pack Kraków

więcej fot: http://www.mojepolkowice.pl/photogallery.php?album_id=104
Gratulacje
, wygrał zespół bezapelacyjnie najlepszy w przekroju sezonu!
Gratulacje dla Polkowic za walkę! Historyczny sukces Orła - oby w zespole pozostały Zoll plus Carter plus Pietrzak. Do tego klasowe Europejki i Polki i szafa będzie grała!
Gratulacje dla Polkowic za walkę! Historyczny sukces Orła - oby w zespole pozostały Zoll plus Carter plus Pietrzak. Do tego klasowe Europejki i Polki i szafa będzie grała!
Na dywagacje personalne przyjdzie jeszcze czas, chociaż nie wierzę, aby działacze z Duninem-Suligostowskim na czele (co by nie powiedzieć o różnych kadrowych wynalazkach w poprzednich latach, to ten facet wykonuje naprawdę porządną robotę) nie mieli już jakiejś gotowej listy nabytków na przyszły sezon. Ale podkreślę: trener i siedem, a w najgorszym razie sześć zawodniczek z tej żelaznej dziewiątki z drugiej połowy sezonu, powinni zostać! Głosy populistów, sugerujących, że taki skład po tytuł w PLKK sięgnąłby z ich teściową w roli coacha, pozostawię bez komentarza. Albo powiem tylko tyle - lepsze jest wrogiem dobrego. Pozornie lepsze, bo Jose Ignacio jest w ścisłej czołówce europejskich trenerów. Deprecjonowanie tego faktu przez co niektórych "fachowców" jest konsekwencją jego już dwuletniego pobytu w Polsce i pozostawania w tzw. polskim piekiełku. Tutaj każda wpadka "obcego" (vide Beenhakker, Lozano) jest o wiele bardziej wytykana niż swojego. A ludzie to nie roboty. Gdyby facet dalej trenował Salamankę albo pracował w jakimś innym klubie spoza Polski, ci sami "fachowcy" rozpływaliby się nad jego trenerską maestrią... Nie wiem, jakie są uwarunkowania finansowe i ewentualne inne oferty dla Hernandeza, ale klub powinien zrobić absolutnie wszystko, żeby zatrzymać go na kolejny sezon. Chociaż jeśli do walki włączy się Jekaterynburg, to raczej będzie pozamiatane... Ale w żadnym wypadku podziękować Hernandezowi - ot tak, bo niby "zawiódł", pomimo że posiadając taki "samograj", zdobył "tylko" mistrzostwo PLKK, wygrywając 30 z 33 meczów i ósemkę Euroligi, przegrywając z późniejszym triumfatorem.
Lekko uderzę się w piersi, bo tydzień temu trochę dostało mi się za negatywną ocenę Koziorowicza. OK, facet zrobił naprawdę wiele, ale też personalnie miał silny zespół, chociaż bez wybitnych indywidualności. Tylko że miał nieco ułatwione zadanie, bo mógł się skupić tylko i wyłącznie na rozgrywkach ligowych. Zatem jestem okropnie ciekawy, jak CCC poradzi sobie w przyszłym sezonie, godząc rozgrywki w PLKK z debiutem w Eurolidze. Konieczność wzmocnień jej oczywista, dlatego teraz jest pora na twórczość działaczy, którzy w ostatnich sezonach nie popisali się - delikatnie mówiąc - przy doborze zawodniczek zagranicznych. Wyjątki w postaci Carter i Zoll tylko potwierdzają regułę. Tak czy inaczej - duże gratulacje za Polkowic za podjęcie walki.
Rzymi - zapomiałeś, że niektórzy forumowicze posiadają zdolność antycypacji.

Lekko uderzę się w piersi, bo tydzień temu trochę dostało mi się za negatywną ocenę Koziorowicza. OK, facet zrobił naprawdę wiele, ale też personalnie miał silny zespół, chociaż bez wybitnych indywidualności. Tylko że miał nieco ułatwione zadanie, bo mógł się skupić tylko i wyłącznie na rozgrywkach ligowych. Zatem jestem okropnie ciekawy, jak CCC poradzi sobie w przyszłym sezonie, godząc rozgrywki w PLKK z debiutem w Eurolidze. Konieczność wzmocnień jej oczywista, dlatego teraz jest pora na twórczość działaczy, którzy w ostatnich sezonach nie popisali się - delikatnie mówiąc - przy doborze zawodniczek zagranicznych. Wyjątki w postaci Carter i Zoll tylko potwierdzają regułę. Tak czy inaczej - duże gratulacje za Polkowic za podjęcie walki.
rzymi pisze:JaroTS pisze:MISTRZ DLA WISEŁKI!!!!!!!!!!!!!!!
22 TYTUŁ CZAPKI Z GŁÓW!
21
Rzymi - zapomiałeś, że niektórzy forumowicze posiadają zdolność antycypacji.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
paulo2907 pisze:Rzymi - zapomiałeś, że niektórzy forumowicze posiadają zdolność antycypacji.![]()
Ja mam na przyszły sezon do Wisły dwie prośby :
1) ściągnijcie rozgrywajkę,
2) ściągnijcie Kochaną Bibunię!! A wtedy kolejne FF będzie w zasięgu ręki:)
Gratulacje raz jeszcze.
JaroTS pisze:Co do całego sezonu to szkoda pucharu trochę wstyd tak dać się ograć dysponując takim składem, a co do euro najbardziej żal tych wstydliwych porażek w grupie, które nie powinny się przydarzyć to one spowodowały ze w 1/4 musieliśmy grać z Salamancą, która potem w cuglach sięgnęła po prymat.
Dobrze, że Ty osobiście nie masz wiele do powiedzenia, bo pewnie nadal by tu Canty grała a trenowała ją Holdsclaw.
Niech wszyscy mają tyle takich wstydliwych porażek jak Wisła w eurolidze, świat będzie pełen szczęśliwców, którym się w pucharach dobrze wiedzie..
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Ałgaja pisze:JaroTS pisze:Co do całego sezonu to szkoda pucharu trochę wstyd tak dać się ograć dysponując takim składem, a co do euro najbardziej żal tych wstydliwych porażek w grupie, które nie powinny się przydarzyć to one spowodowały ze w 1/4 musieliśmy grać z Salamancą, która potem w cuglach sięgnęła po prymat.
Dobrze, że Ty osobiście nie masz wiele do powiedzenia, bo pewnie nadal by tu Canty grała a trenowała ją Holdsclaw.
Niech wszyscy mają tyle takich wstydliwych porażek jak Wisła w eurolidze, świat będzie pełen szczęśliwców, którym się w pucharach dobrze wiedzie..
chciałoby się przycisnąć LUBIĘ TO
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
wislakosz.pl
- Młodzik
Świętowanie w Polkowicach > http://www.youtube.com/watch?v=dZQGuaaBr-o
-
wislakosz.pl
- Młodzik
Re: Finał FGE: Wisła Kraków-CCC Polkowice
Tak tak atycypować fajna rzecz;
Oficjalnie 22 będzie za rok,ale kto zna kulisy 1952 roku ten wie że tytuł należal się wtedy Wiśle a nie Spójni W...,dla mnie mój klub jest 22 MP ale ok [poczekamy rok.
Co do Hernandeza każdy może mieć swoje zdanie, ja oceniam go przeciętnie, moje zdanie oparte jest o skład jakim dysponował, o słabej konkurencji o przegraniu pucharu i tych 2 niepotrzebnych porazkach w euro, ale ok nieważne kto trenuje i kto gra w moim klubie WISŁA to WISŁA i kibicuje nie zawodniczkom czy trenerowi a mojemu klubowi!
WISŁA MP 2011 i to jest piękne!
PS.Przyciśnij!!!!!!!!!!!!
Oficjalnie 22 będzie za rok,ale kto zna kulisy 1952 roku ten wie że tytuł należal się wtedy Wiśle a nie Spójni W...,dla mnie mój klub jest 22 MP ale ok [poczekamy rok.
Co do Hernandeza każdy może mieć swoje zdanie, ja oceniam go przeciętnie, moje zdanie oparte jest o skład jakim dysponował, o słabej konkurencji o przegraniu pucharu i tych 2 niepotrzebnych porazkach w euro, ale ok nieważne kto trenuje i kto gra w moim klubie WISŁA to WISŁA i kibicuje nie zawodniczkom czy trenerowi a mojemu klubowi!
WISŁA MP 2011 i to jest piękne!
PS.Przyciśnij!!!!!!!!!!!!
WISŁA-MISTRZ POLSKI 2008!!!
- hellraiser
- Junior
Re: Finał FGE: Wisła Kraków-CCC Polkowice
Mistrzowski tytuł we właściwe ręce.
Polkowice miały anty rozgrywającą Sharnee Zoll aby móc pokazać pełnie umiejętności całej drużyny i Wisła spokojnie je wypunktowała mimo kłopotów kadrowych.Tym bardziej brawo.
Polkowice miały anty rozgrywającą Sharnee Zoll aby móc pokazać pełnie umiejętności całej drużyny i Wisła spokojnie je wypunktowała mimo kłopotów kadrowych.Tym bardziej brawo.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”