Juniorki 93 i młodsze sezon 2010/2011
Moderator: Moderatorzy
-
Gość
Re: Juniorki 93 i młodsze sezon 2010/2011
Muks Poznań, GTK Gdynia, Bydgoszcz, Kolbudy, Gorzów Wlkp., Inea Ponań, Olsztyn, Aleksandrów Łódzki.
Szkoda będzie 4 zespołów z grup IX oraz X ( Płock, Szczecin, Warszawa, Polkowice - oczywiście jeżeli odpadną)
Szkoda będzie 4 zespołów z grup IX oraz X ( Płock, Szczecin, Warszawa, Polkowice - oczywiście jeżeli odpadną)
-
Gość
Moim zdaniem tez Bryza i Warszawa, Bydgoszcz ponownie bez Rudzińskiej. Szkoda tych zespołów typu Płock, Szczecin czy Polkowice... bardziej zasługują na finał niz Olsztyn moim zdaniem..
-
kkk
płock? bez przesady, tam nikogo nie ma, żeby zasługiwał na pierwszą 8.
szkoda Szczecina i Polkowic? ciężko będzie, ale jak powalczą, może się uda.
szkoda Szczecina i Polkowic? ciężko będzie, ale jak powalczą, może się uda.
-
bruno
Olsztyn nie zasługuje....przeanalizuj lige pomorską typie! a widziałeś jej w Poznaniu...heheh w ogóle nie zasługują, jeszcze będą sie biły o medale .Szczecin to chyba żart..Płock jak się spręży to może...zależy czy się im będzie chciało i czy żadna ni wyląduje na imprezce:D
-
Gosc11
Cos mi sie wydaje ze Szczecin to jedna wielka zagadka!! Tam sa 3 lub cztery dziewczyne,ktore jak spreza tylki to zjada Gdynie bo przypominam ze na finalach w Sosnowcu przegraly tylko 2 pkt!!
-
Gość
INEA AZS Poznań podobno zdeterminowana żeby organizować....
-
Mkor
Czy to prawda, że dziewczyny mają spać w jakimś akademiku? Wydaje mi się, że to niezbyt odpowiednie warunki, jak na finały MP u18... Chyba, że mam złe informacje? Grupy nawet równe. Chociaż grupa z Poznaniami wydaje mi się trochę mocniejsza. Jak obstawiacie finałową czwórkę?
-
feder
Nie wiem jak z zakwaterowaniem. A w czwórce obstawiam MUKS Poznań, Gdynia, Gorzów i... Inea Poznań/Warszawa. Czy to prawda o wyjeździe Miłoszewskiej?
-
gościuu
Jeżeli prawdą jest to, że dziewczyny mają spać w akademiku to będzie totalna porażka ze strony Gorzowa! Akademik o którem mowa jest obskurny i na pewno nie jest dobrym miejscem na zakwaterowanie dla zawodniczek które przyjąda na finały.
-
baskeciarz:)
wiem,że większość drużyn sama sobie zorganizowała noclegi...bo umówmy sie akademik na finał to chyba porażka! no ale duży może wiecej:D
http://miedzysejmemakoszem.blox.pl/html polecam ostatni wpis...tak to właśnie w koszykówce, niektórzy za dużo sobie pozwalają, podobno Kldupy tez w lidze jechali ze wszystkimi, a pani trener to zarozumiała aż nieładnie i takie tez dziewczynki! zeby niezebraać 10 zawodniczek..szook! dlaczego dopuścili do gry...pytania do PZKOsz
http://miedzysejmemakoszem.blox.pl/html polecam ostatni wpis...tak to właśnie w koszykówce, niektórzy za dużo sobie pozwalają, podobno Kldupy tez w lidze jechali ze wszystkimi, a pani trener to zarozumiała aż nieładnie i takie tez dziewczynki! zeby niezebraać 10 zawodniczek..szook! dlaczego dopuścili do gry...pytania do PZKOsz
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”