:KTO JEST W STANIE ODPOWIEDZIEC???
Moderator: Moderatorzy
-
AbigailX
KTO JEST W STANIE ODPOWIEDZIEC???
:-
Gość
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Ze sie pozwolę wciać na wasze podwórko, co to znaczy że tzreba wiedzieć kiedy się odsunąć, to znaczy że jak skończysz 25 lat załóżmy masz przestać bawić się tworzenie młyna?? Sorry ale nie kumam myśli autora
Ja nie jestem jeszcze taki stary a już się usunąłem - czekam na następców -
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Oj ty gościu jeden. Ty mądralo. Chcesz zmiany warty? Proszę bardzo. Tylko zbierz tą ekipke młodych i chętnych i do dzieła. I zapewniam Cię że my- emeryci i tak zrobimy lepszy klimat. Nie wierzysz? No to możemy to sprawdzić. Warunek tylko taki że musisz załatwić tą ekipkę do dopingowania.
A w kwestii formalnej to nikt nie będzie mi mówił kiedy mam usunąć się w cień. Zadecyduję o tym tylko i wyłącznie ja!!!
A w kwestii formalnej to nikt nie będzie mi mówił kiedy mam usunąć się w cień. Zadecyduję o tym tylko i wyłącznie ja!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Oj kolego sympatyczny, a może i nie
. Jeśli czujesz sie staro to może Ty powinieneś odejść na emeryturke. Gwarantuje Ci że ani ja i podejrzewam ze moi kumple też nie czujemy sie na tyle staro aby dać sobie spokój z tym co robimy. Jakoś nie widze na razie nikogo kto chciałby przejąć po nas pałeczke. I tak jak powiedział szanowny kolega Szymon tylko sami zdecydujemy czy i kiedy odejść. Pozdrowionka
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
-
Gość
POWIEM KRÓTKO:
"CYMABLISTÓW BYŁO WIELU..."
NP.
MILLER
TRZEŚNIEWSKI
WAŁĘSA
ONI MÓWI TAK SAMO JAK WY:
"JA DECYUDUJE..."
"JESZCZE NIE CZAS..."
"MOŻE WY JESTESCIE LEPSI?..."
PANOWIE!!!
POSŁUCHAJCIE SIEBIE SAMI.
NIE CHODZI MI OTO ZEBY ZARAZ UCIEKAC CZY ZNIKAC. CHODZI O TO ZEBY DOPUSZCZAC A NIE OPIEPRZAC RÓWNAĆ Z BŁOTEM MÓWIC JAKI TO Z NIEGO CIENIAS, I ILE MA WYJAZDÓW ZE SIE MĄDRUJE. UWAŻAM ŻE NIE W TYM RZECZ. POWINNO MU SIĘ POKAZAĆ I POKIEROWAĆ. NIECH POZNA CZYM JEST KIBICOWANIE, CO TO ZNACZY BYC KIBICEM I KOCHAC SWOJĄ DRUŻYNĘ
"CYMABLISTÓW BYŁO WIELU..."
NP.
MILLER
TRZEŚNIEWSKI
WAŁĘSA
ONI MÓWI TAK SAMO JAK WY:
"JA DECYUDUJE..."
"JESZCZE NIE CZAS..."
"MOŻE WY JESTESCIE LEPSI?..."
PANOWIE!!!
POSŁUCHAJCIE SIEBIE SAMI.
NIE CHODZI MI OTO ZEBY ZARAZ UCIEKAC CZY ZNIKAC. CHODZI O TO ZEBY DOPUSZCZAC A NIE OPIEPRZAC RÓWNAĆ Z BŁOTEM MÓWIC JAKI TO Z NIEGO CIENIAS, I ILE MA WYJAZDÓW ZE SIE MĄDRUJE. UWAŻAM ŻE NIE W TYM RZECZ. POWINNO MU SIĘ POKAZAĆ I POKIEROWAĆ. NIECH POZNA CZYM JEST KIBICOWANIE, CO TO ZNACZY BYC KIBICEM I KOCHAC SWOJĄ DRUŻYNĘ
Myślę, że wątek myślowy pt. "wypalenie się" trenera czy polityka porównujący to do kibiców jest jak przysłowiowe porównywanie "g.... do twarożku". Otórz kibice nia mają jakiś określonych ram wiekowych (myślowych) w karierze i póki kogoś to bawi nie widzę podstaw do jakiegoś ustępowania czy coś takiego. Gość wytłumaczył, że chodzi raczej o "dopuszczanie" i tu się z nim zgadzam. Tzn. nie wiem czy takie praktyki mają miejsce w "młynie" naszego lokalnego rywala, ale ogólnie takie zachowania uważam za naganne. Przykład naszego forum i czepianie się Marasa (tzn. oczywiście to barwna postać i jest się czego czepiać co do merytorycznej wartości jego twórczości kkforumowej) ale akurat teksty, że jest (za)młody by się mądrować, ileż to on studiuje (że dopiero zaczyna) itd. uważam za bez sęsu.
Często gdy kamera "przepływa" po trybunach np. w czasie meczów LM widać ludzi naprawdę w słusznym wieku w pełnych barwach prujących mordki a wśród nich oczywiście... no nawet można powiedzieć dzieci.
Bardzo podobał mi się scenarisz od nas z ubiegłego sezonu, kiedy młyn zasiadający za (po lewej stronie) koszem miał "konkurencje" w postaci doskonale zorganizowanych i oczywiście aktywnie dopingujących baaardzo młodych ludzi.
Często gdy kamera "przepływa" po trybunach np. w czasie meczów LM widać ludzi naprawdę w słusznym wieku w pełnych barwach prujących mordki a wśród nich oczywiście... no nawet można powiedzieć dzieci.
Bardzo podobał mi się scenarisz od nas z ubiegłego sezonu, kiedy młyn zasiadający za (po lewej stronie) koszem miał "konkurencje" w postaci doskonale zorganizowanych i oczywiście aktywnie dopingujących baaardzo młodych ludzi.
-
AbigailX
JESTEM PEWNY ZE POTRZEBA TERAZ PRZYNAJMNIEJ 10 LAT ZANIM ODRODZI SIĘ PONOWNIE KLUB KIBICE I MÓWIENIE ZE KLUB KIBICA ISTNIEJE OBECNIE JEST KŁAMSTWEM (CHYBA ZE TRAKTUJEMY 3 PODPITYCH GOŚCI JAKO KLUB KIBICA). NIESTETY NIE TA EPOKA NIE TEN CZAS. ALE NALEŻY WIERZYĆ ŻE KIDYŚ TO POWRÓCI, BO AKTYWNIE TO TRZEBA DZIAŁAĆ W ŻYCIU CODZIENNNYM A NIE MĄDROWAĆ SIĘ PRZEZ NET

- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
AbigailX pisze:JESTEM PEWNY ZE POTRZEBA TERAZ PRZYNAJMNIEJ 10 LAT ZANIM ODRODZI SIĘ PONOWNIE KLUB KIBICE I MÓWIENIE ZE KLUB KIBICA ISTNIEJE OBECNIE JEST KŁAMSTWEM (CHYBA ZE TRAKTUJEMY 3 PODPITYCH GOŚCI JAKO KLUB KIBICA). NIESTETY NIE TA EPOKA NIE TEN CZAS. ALE NALEŻY WIERZYĆ ŻE KIDYŚ TO POWRÓCI, BO AKTYWNIE TO TRZEBA DZIAŁAĆ W ŻYCIU CODZIENNNYM A NIE MĄDROWAĆ SIĘ PRZEZ NET![]()
![]()
No właśnie gościu - zacznij działać aktywnie a nie mądrujesz się przez net.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Gościu, p... głupoty i tyle! Masz racje tylko w jednym. Bywam podpity ale co zabronisz mi tego. Po prostu lubie i koniec.
Pewnie może według Ciebie lepsi są tacy kibice którzy krzyczą nazwy sponsorów i wali ich tradycja, barwy Itp.itd. I nie wmawiaj mi tutaj że nie dopuszczamy młodych do głosu i na nich cały czas krzyczymy i bluźnimy. A liczba wyjazdów jest ważna. Bo to nie sztuka u siebie na hali zgrywać "wielkiego kibola" i udawać że się wszystkie rozumy zjadło. Sztuką jest wstać rano, wziąć szalik, wsiąść do pociągu i pojechać na drugi koniec Polski tylko po to aby obejrzeć mecz swojej drużyny. I kto tak robi? No właśnie, tylko my , PODPICI EMERYCI!!!
A tak w kwestii formalnej to Klubu Kibica to nigdy nie było w Pabianicach. Mylisz pojęcia i nie wiesz co to jest Klub Kibica.
Pewnie może według Ciebie lepsi są tacy kibice którzy krzyczą nazwy sponsorów i wali ich tradycja, barwy Itp.itd. I nie wmawiaj mi tutaj że nie dopuszczamy młodych do głosu i na nich cały czas krzyczymy i bluźnimy. A liczba wyjazdów jest ważna. Bo to nie sztuka u siebie na hali zgrywać "wielkiego kibola" i udawać że się wszystkie rozumy zjadło. Sztuką jest wstać rano, wziąć szalik, wsiąść do pociągu i pojechać na drugi koniec Polski tylko po to aby obejrzeć mecz swojej drużyny. I kto tak robi? No właśnie, tylko my , PODPICI EMERYCI!!!
A tak w kwestii formalnej to Klubu Kibica to nigdy nie było w Pabianicach. Mylisz pojęcia i nie wiesz co to jest Klub Kibica.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
abigailX
SŁUCHAJ VIALLOS. CO DO DZIAŁANIA JESLI UCZYNISZ DLA KIBICOWANIA TYLE CO JA TO BĘDZIESZ WIELKI (ALE MYŚLĘ ŻE CI ŻYCIA PRĘDZEJ BRAKNIE).
SZYMON. WYDAJE MI SIĘ ŻE WIESZ DOBRZE CO MAM NA MYŚLI PRZEZ WYRAŻENIE "KLUB KIBICA", A TWOJE ZDENERWOWANIE WYNIKA Z TEGO ZE CHYBA POWIEDZIAŁEM O WAS TROCHE PRAWDY. I POKAŻ MI JAKIEGOŚ MŁODEGO KTÓRYBY Z WAMI PRZEBYWAŁ I MIAŁ OKAZJĘ SIĘ OD WAS UCZYĆ. UWAŻAM TAKŻE ŻE LUDZIE POWINNI SIĘ NAUCZYĆ KIBICOWANIA PRZEDE WSZYSTKIM U NAS A POTEM PRÓBOWAĆ SWYCH SIŁ NA OBCYM TERENIE.

SZYMON. WYDAJE MI SIĘ ŻE WIESZ DOBRZE CO MAM NA MYŚLI PRZEZ WYRAŻENIE "KLUB KIBICA", A TWOJE ZDENERWOWANIE WYNIKA Z TEGO ZE CHYBA POWIEDZIAŁEM O WAS TROCHE PRAWDY. I POKAŻ MI JAKIEGOŚ MŁODEGO KTÓRYBY Z WAMI PRZEBYWAŁ I MIAŁ OKAZJĘ SIĘ OD WAS UCZYĆ. UWAŻAM TAKŻE ŻE LUDZIE POWINNI SIĘ NAUCZYĆ KIBICOWANIA PRZEDE WSZYSTKIM U NAS A POTEM PRÓBOWAĆ SWYCH SIŁ NA OBCYM TERENIE.